Az már a VHS-kiadásra se került, nemhogy egy BD-re :D
0
2020. december 4., péntek 13:42
1849
:D Ez jó volt. Ha meg lenne ilyen BD gyűjtemény, akkor meg azért sírnának, hogy hol az eredeti szinkron. Soha nem elégedett a gyűjtő. :D
0
2020. december 4., péntek 13:40
3091
Azt hiszem, jópárszor le lett már írva, hogy az Indy filmek első Blu-ray kiadására nem tették fel a magyar nyelvet a BÜDÖS KÖCSÖGÖK, és csak a mi kedvünkért NEM fognak új lemezeket gyártani.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. december 4., péntek 11:33
1333
"valamint egy mind a 4 Indiana Jones-filmet tartalmazó DVD-gyűjtemény is"
De miért nem BD változatban? :/
0
2020. december 4., péntek 5:33
1023
Miss Sloane, remek film! Ez a kedvencem Jessica Chastain filmek közül. Zseniális, brutál jó alakítás. Brillírozott ebben a szerepben.
Örülök, hogy végre megjelenik itthon is.
0
2020. december 2., szerda 19:29
504
A góré a jelenkori Vér kötelez. Alap.
És külön üdvözlet a kiadónak, hogy ilyen filmeket megjelentet.
0
2020. december 1., kedd 15:14
3534
Jessica Chastin egyik legjobb filmje. Nálam is biztos vétel.
A góré is tetszett.
A Jet Li film viszont nem érdekel...
0
2020. december 1., kedd 12:14
1849
A Miss Sloane egy nagyon kellemes meglepetés volt. Nagyon jó a sztori, a szereplők. Az tuti kelleni fog.
A górét is láttam, de megmondom őszintén szinte semmire nem emlékszem belőle.
A Jet Li film, meg érdekes választás, örülök, hogy jön, de azt nem tudom, hogy miért erre esett a választás? Akkor inkább Zhang Yimou mestertől kéne kiadni pár filmet, az nagy hiánypótlás lenne (kezdetnek egy Hős vagy Repülő tőrök klánja).
0
2020. december 1., kedd 9:52
3534
Decemberi B-Web BD megjelenések :)
A góré (Shot Caller)
Miss Sloane
A sárkánykapu repülő kardjai (Long men fei jia)
0
2020. november 30., hétfő 21:45
138
Nincs mit! Én is zsákoltam már őket. Meg a 300-at láttam még single verzióban, bár az eddig is kapható volt twinpack kiszerelésben. Szerintem ugyanaz a lemez van benne,de ha valaki a külön kiadványt szeretné, az most még meg tudja venni.
0
2020. november 30., hétfő 20:40
7074
Az Interjút nem is vettem észre. Kösz!
0
2020. november 30., hétfő 19:01
138
Most, hogy böngésztem az áfamentes akciót az Xpress-nél, feltűnt pár régóta nem kapható film a listában. Az interjú a vámpírral, 2001 Űrodüsszeia (warner), Hazárdjáték, Zoolander 2 (paramount), igen jó áron.
Volt róla szó korábban, hogy újra kapható lesz pár régóta nem elérhető film, de ez idáig nem nagyon találkoztam velük.
Remélem lesz még több is, akinek meg hiányzik a gyűjteményéből, az gyorsan csapjon le rá.
0
2020. november 26., csütörtök 19:05
7074
A lista egy részének már örültünk egyszer (Jumanji, Bad Boys). Remélem, most lesz is belőle megjelenés.
0
2020. november 26., csütörtök 18:32
1023
Na, ezt már nevezem listának! Nagy-nagy köszönet a kiadónak.
0
2020. november 24., kedd 21:21
138
A Pont az a dal az Universal Pictures, Cinemix forgalmazza a Filmostradan keresztül. Elég lesz annak a filmnek a DVD is, aki szeretné, az beszerezheti a lengyelektől szinkronosan. Én sem hoztam volna be a Blu-ray verziót.
0
2020. november 24., kedd 21:11
14594
A Pont az a dal is létezik BD-n magyarul, csak halkan jegyzem meg.
0
2020. november 24., kedd 21:10
14594
Tenet is jó lesz, csak ne felejtődjön el.
0
2020. november 24., kedd 21:03
138
Én is reméltem, hogy a Pro-video beteszi a decemberi megjelenések közé karácsonyi meglepiként, de most kimaradt a listából. Bízzunk benne, hogy a későbbiekben lesz belőle valami. Valószínűleg sok lett volna a TENET mellé.
0
2020. november 24., kedd 20:50
14594
Világok harca UHD???
0
2020. november 24., kedd 20:38
19952
Jön még a ZORRO ÁLARCA 4k kiadása is!
0
2020. november 24., kedd 20:29
1849
Érződik, hogy hiánypótlások, de nagyon jó ez a lista. Végre darabszámban és címekben is sikerült valami egészséges állapotot összehozni. Jó lesz ez!
0
2020. november 24., kedd 19:16
19952
GHE DECEMBERI MEGJELENÉSEK!
"Hogy decemberben mire számíthatnak a hazai filmgyűjtők? Kezdésnek csupán egyetlen szót mondok: TENET. Igen, érkezik Christopher Nolan agytekervényeket megdolgoztató, látványos thrillerje, többek között kétlemezes Blu-ray és háromlemezes 4K UHD + Blu-ray fémdobozos kiadásban, amelyek tartalmaznak egy bónuszlemezt is, tele izgalmas extrákkal. Végre kapható lesz az akcióbomba Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk és a Jumanji – A következő szint Blu-rayen és 4K UHD-n, fémdobozos verziókban is. Megjelenik egy remek magyar alkotás, a Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotópárosa, Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró filmje, a csavarokkal teli, izgalmas Apró mesék DVD-n. A szuperhős zsánerbe friss vért fecskendező Bloodshot is érkezik, Vin Diesel többek között Blu-rayen és 4K UHD-n akciózik, a látványos megjelenések rajongói fémdobozos változatban is beszerezhetik a legendás képregény alapján készült filmet. Mostanság még inkább szükségünk lehet egy kiadós nevetésre, amiben az év egyik legjobb vígjátéka, a Staten Island királya lehet segítségünkre DVD-n és Blu-rayen. Ha pedig lélekmelengető kikapcsolódásra vágynánk, az Egy kivételes barátot érdemes a lejátszóba tenni DVD-n vagy Blu-rayen. Érkezik az örökzöld képi és szöveges poénjainak köszönhetően kultstátuszra szert tett Macskafogó, de megjelenik DVD-n a Dakota Johnson nevével fémjelzett Pont az a dal és a nagy sikerű gyerekkönyvből készült Latte és a titokzatos varázskő is. Az impozáns gyűjtemények kedvelőinek figyelmébe a Trónok harca – A teljes sorozat 4K Ultra HD kiadványainkat, illetve A Gyűrűk Ura trilógia bővített Blu-ray megjelenésünket ajánljuk, de érkezik a Top Gun digitálisan felújított változata Blu-rayen (fémdobozos változatban is), valamint egy mind a 4 Indiana Jones-filmet tartalmazó DVD-gyűjtemény is."
0
2020. november 23., hétfő 10:13
138
Cinemix december:
Pont az a dal és Staten Island királya DVD
Staten Island királya Blu-ray.
Nem sok sajnos.
Pont a múltkor nézegettem a Filmostrada oldalát. Jó lenne ha folytatódna a Platina sorozat, vagy hoznának abból, amin vagy magyar szinkron, de nálunk már nem beszerezhető. DVD-n is vannak jó filmjeik, abból is lehetne Blu-ray verziót csinálni.
Remélem a többiek is bejelentik hivatalosan mi várható decemberre.
0
2020. november 17., kedd 12:30
6056
Meg kell tanulnod olvasni vagy mi a gond? :D
0
2020. november 17., kedd 11:17
19952
Sajnos most már bizonyosságot nyert, hogy a TENET 4k kiadáson nincs magyar szinkron, csak felirat!