Keresés

Megjelenések

2013. október 17., csütörtök 19:33
November végén:

Kubrick díszdoboz.

Tartalma:

A gyilkos csókja
Gyilkosság
A dicsőség ösvényei  
0
2013. október 17., csütörtök 17:41
Igen kapható  A nyomozó, ugyanaz a kiadó adta ki, mint a Szabadság, szerelem c. filmet, és még a
Zuhanórepülést is a németek megvehetik BD-n.
0
2013. október 17., csütörtök 12:18
X-aktáknak nem téves, nekem is megvan. Felirat van az olasz kiadáson.
0
2013. október 17., csütörtök 12:11

az Apám nevében is megjelent magyar szinkronnal és felirattal a cseheknél.
0
2013. október 17., csütörtök 9:31
Sőt, asszem a németeknél az egyébként kiváló A nyomozó című filmünk is megjelent BD-n. Mondjuk állítólag a képtől nem kell a falnak menni, de akkor is jópofa. :)
0
2013. október 17., csütörtök 9:30
Én ezeket tudom még:

Szinkronnal:
Daredevil (olasz)
Skorpiókirály 2. (cseh)
Törjön ki a frász (cseh)

Felirattal:
Belevaló papapótló (angol)
A nyughatatlan (olasz)
Mindenképpen, talán (angol)

Zárójelben odaírtam, hogy nekem melyik ország kiadása van meg.

Annyi megjegyzést még, hogy a Daredevil a rendezői változat. De szinkron ahhoz nem készült. Így a plusz jelenetekben átvált angol hang+magyar felirat kombinációra. Nagyon zavaró így, ezért én inkább végig felirattal néztem.

Ezek mind megvannak, úgyhogy ezeken biztos a magyar vonatkozás. Meg még a Kimi által említett Charlie angyalai 2 német kiadása is megvan, azon is meg tudom erősíteni a magyar szinkront.
0
2013. október 17., csütörtök 7:16
Parker-en nincs magyar vonatkozás Téves az adatlapja.
X-akták szintén
Keresztapa itthon is megjelent
0
2013. október 17., csütörtök 1:02
Ok:
Szinkronosan tudok:
Holnapután
Charlie Angyalai 2
Parker
Tűzben edzett férfi
Fennsíkok csavargója
True Grit
Feliratosan tudok:
X-akták - A mozifilm
Keresztapa trilógia
Vasember
Transformers

Most hirtelen ezek jutottak eszembe

0
2013. október 17., csütörtök 0:54
Írd le akkor elsőként kimi mit tud :)))) és utána jöhetnek a többiek is sorban.
0
2013. október 17., csütörtök 0:31
Azért kíváncsi lennék, hány magyar szinkronos Bluray film van a világban, ami nem jelent meg itthon. Párat én is tudok, pl Holnapután, Charlie angyalai 2 stb.., de jó lenne ezeket összegyűjteni, ki mit tud.
0
2013. október 16., szerda 23:47
Igen ez igaz :D Igazából magán a megjelenésen lepődtem meg, vagyis annak hiányán itthon.
0
2013. október 16., szerda 23:43
mivel magyar filmről van szó, így nem volt nehéz "magyar szinkronnal és felirattal" ellátni :)))
0
2013. október 16., szerda 23:37
Ez magyar film létére - Szabadság, szerelem - tényleg nem jelent meg itthon BN-n? Ha így van érdekes, mert kint meg magyar szinkronnal és felirattal kiadták.
http://www.amazon.de/Children-Glory-Blu-ray-Ildiko-Bansagi/dp/B004ED5H3E/ref=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1381952342&sr=1-2&keywords=children+of+glory
0
2013. október 16., szerda 12:34
A Kristen Stewart-féle film? Meg lehetett nézni, bár nekem közben végig olyan fura érzésem volt... valahogy nem állt össze a ifjúkoromban megismert Kerouac regény ezekkel a mostani tiniszereplőkkel. Kb, mintha A Názáreti Jézust néztem volna Justin Bieberrel.
most posts by TM
0
2013. október 16., szerda 12:18
Fantasy Film - November
Úton
0
2013. október 15., kedd 21:44
Jaj de jó, A messzi dél vadjai. Már pont akartam kérdezni itt, hogy mikor jelenik meg végre, erre itt a jó hír!
0
2013. október 15., kedd 4:28
Spring Breakers?

Ki adja ki? Lesz?
0
2013. október 11., péntek 12:37
Csak nekem tűnik úgy hogy az utóbbi időben kissé megszaporodott a BD megjelenések száma hazánkban. Ezt a tempót már lassan nem lehet bírni anyagilag, és még messze az év vége. :)
0
2013. október 11., péntek 9:44
Jaj de jó! Én is imádtam, nagyon örülök a megjelenésnek!
0
2013. október 11., péntek 1:30
Quvenzhané Wallis - A messzi dél vadjai kislánya, aki végig csak "magát" alakítja, olyan természetességgel, hogy meg sem állt az Oscar-jelölésig. Érdemes megnézni, különleges film!
most posts by TM
0
2013. október 11., péntek 0:52
Fantasy Film - október-november
Küklopsz
A Sherwoodi erdő titka
A messzi dél vadjai
0
2013. október 5., szombat 14:08
Hello!

Én a 12 dühös ember 1997-es verziójába estem bele,, anno. De a magyar viszonyok miatt egyre inkább kezdem magam rávenni, hogy bevállaljam nulla felirat nélkül angol nyelven külföldről...nyelvgyakorlásnak kiváló és még egy nagy hiányt is pótolnék! De azthiszem ez csak novemberbe esedékes.

Valahol olvastam, hogy úgy tudjuk várható Belmondotól a Betörés című film! Erről mik a legfrissebb infok?
0
2013. október 1., kedd 23:42
12 embert (csak angol felirattal) elég sok helyen árulták idehaza. Hogy ez miként jön ide, azt ne kérdezzétek.
0
2013. október 1., kedd 23:40
Mikikém, drága barátom (már így ismeretlenül),

örök hála, hogy beírtad, mert mostanában nem nézegettem a megjelenéseket. Végre nem kell többé véháesen nézni!

A Mandának meg annyit üzennék, hogy ne ilyen gusztustalan borítókat csináljanak már! (Mondjuk a logójukat sem szeretem a filmek előtt.) És legyen fémdoboz is, mert ma már csak akkor vesznek filmet, ha fémdobozos, lentikuláris, meg eredeti hajszálakat adnak hozzá. Az nem lényeges, hogy bűnrossz (IM3, Avengers, Hobbit meg effélék), mert a fémdoboz a lényeg, ezért legközelebb egy 0,33-as üdítőt is mellékeljetek a filmhez!

Éljenek a felkiáltójelek!

A kép szép, lehetett volna superbit a dvd. Az extrák nem sikerültek. Gabibával egy interjúnak örültem volna, igaz, mostanában már nagyon elszállt magától.
0
2013. október 1., kedd 23:24
kikerült a s.e.l.e.c.t. oldalára a Gru 2
0