„Nevetséges,hogy nem tud úgy működni egy fórum, hogy ne legyenek ilyen fene nagy ésszel megáldott emberek akik azt nézzék, hogy kibe és hogyan lehet bele kötni.”
Elgondolkodtató, hogy ez éppen a helyesírási téma kapcsán hangzik el. Az Xpress fórumán ugyanis gyakori (volt?) a zsidózás, cigányozás, nácizás, buzizás stb., stb., ám érdekes módon az ilyesmire sokkal kevesebben érzékenyek, mint a helyesírásra. Nekem egyébként nem tűnt fel, hogy bárki személy szerint rászállt volna akár a te helyesírásodra, akár másvalakiére. Nem tragédia, ha valaki melléüt valamit (velem is gyakran megesik), és attól még lehet valaki jó ember és jó arc, hogy nem jó a helyesírása. Úgy gondolom azonban, hogy még ismeretlenül is érdemes megtisztelni másokat azzal, hogy odafigyelünk arra, mit és hogyan írunk le nekik. A többség amúgy is egy-két soros üzeneteket ír, szóval ezeket elküldés előtt még egyszer átolvasni, és odafigyelni bennük legalább a pirossal aláhúzott szavakra, szerintem nem lenne megoldhatatlan és nagyon időigényes elfoglaltság. Mint említettem, jómagam azon szoktam csodálkozni, hogy a sokszor igénytelenül elküldött üzenetek igen gyakran az igényességet kérik számon a másik fórumozótól vagy éppen a kiadóktól.