Keresés

Megjelenések

2013. augusztus 27., kedd 13:13

köszi! igen, éppen ezért szeretném ezt a kettőt megvenni a 4K-s kiadványok közül. a többi nem igazán érdekel, egy Total recall-nak vagy az A csodálatos Pókembernek a sima kiadáson is fantasztikus a kép- és hangminősége.
0
2013. augusztus 27., kedd 12:36
A Csak semmi pánik...-ról nincs információ, hogy jön valamikor? Ha már elkezdték az Ötvös Csöpi-filmek kiadását, illene folytatni valamikor.
0
2013. augusztus 27., kedd 12:35
Egyelőre nálunk ez a kettő még nem jelent meg, csak Amerikában. Pedig szemmel látható mind a kettőnél a különbség, és nem a régi javára...

Most már kivárom a MIB-et a 4K-s lemezen, eddig nem vettem meg őket.
0
2013. augusztus 27., kedd 10:23
De, a Sinisterrel és a Démoni dobozzal fog majd jönni... ;-)
0
2013. augusztus 27., kedd 9:13
Ha már a PRO4 leadta a Köpök a sírodra feldolgozást ami szerintem nagyon jó lett, esetleg valamelyik kiadó nem dobná piacra?
0
2013. augusztus 27., kedd 1:39
Gyula vitéz rulez! :) Régóta megvan felvevős dvd-ről, nagy kedvencem! :)
most posts by TM
0
2013. augusztus 27., kedd 0:34
Kösz a hírt, számomra ez az év megjelenése! A tanú mellett a kedvenc magyar filmem!
0
2013. augusztus 26., hétfő 22:58
Kiadja a MaNDA a Gyula vitéz télen-nyáron című filmet! Ezt nem is tudom hirtelen elhinni. Ezt a filmet néhány éve láttam a tévében, akkor nagyon megkedveltem. Jön még a Daliás idők is DVD-n (Ezt a filmet nem ismerem.)
0
2013. augusztus 26., hétfő 17:19
A Kolónia megjelenéséről lehet tudni valamit? Melyik hazai kiadóhoz tartozik/tartozna a film?
0
2013. augusztus 25., vasárnap 15:31

valaki meg tudná nekem mondani, hogy látott-e Pesten valahol offline Godzilla és Men in black 4k kiadást? ez a kettő érdekelne 4k-s kiadványként, de azt sem tudom hogy kiadták-e őket otthon...
0
2013. augusztus 24., szombat 20:39

na, végre sikerrel átléptünk a problémán, hogy oda kelljen figyelni a helyesírásunkra :)))
0
2013. augusztus 24., szombat 18:32
Egyetértek veled.
0
2013. augusztus 24., szombat 15:43
Szerintem is. Szóval a nyelvtantanárok bekaphatják. :))
0
2013. augusztus 24., szombat 15:37
"..az az általános tapasztalatom, hogy iszonyú rossz az emberek helyesírása, gyakran már értelemzavaró módon..."

És ez csak egyre rosszabb lesz.
0
2013. augusztus 24., szombat 13:45
Egyetértek Veled. Én csak akkor szoktam személy szerint szólni valaki helyesírása miatt, ha maga az illető szól be másoknak ebben a témában – szintén botrányos helyesírással. Mondjuk jómagam számos fórumon előfordulok, és sajnos tényleg az az általános tapasztalatom, hogy iszonyú rossz az emberek helyesírása, gyakran már értelemzavaró módon. És nem, nem olyasmikre gondolok, hogy valaki például nem tudja helyesen leírni, hogy „túlzottdeficit-eljárás”. Pedig „nyelvében él a nemzet”, ám erről gyakran épp azok feledkeznek el, akik állandóan a nemzet jövője miatti aggodalmukban szoktak fröcsögni. :))
0
2013. augusztus 24., szombat 12:54
Teljesen igazad van!És helyén való is amit mondasz!
De mint ahogyan azt Te is írod szoktál elütni egy két betűt.Istenem emberek vagyunk hibázunk.De ilyenért szólni vagy kioktatni vagy lenézni a másikat.Hát...
0
2013. augusztus 24., szombat 12:46
„Nevetséges,hogy nem tud úgy működni egy fórum, hogy ne legyenek ilyen fene nagy ésszel megáldott emberek akik azt nézzék, hogy kibe és hogyan lehet bele kötni.”

Elgondolkodtató, hogy ez éppen a helyesírási téma kapcsán hangzik el. Az Xpress fórumán ugyanis gyakori (volt?) a zsidózás, cigányozás, nácizás, buzizás stb., stb., ám érdekes módon az ilyesmire sokkal kevesebben érzékenyek, mint a helyesírásra. Nekem egyébként nem tűnt fel, hogy bárki személy szerint rászállt volna akár a te helyesírásodra, akár másvalakiére. Nem tragédia, ha valaki melléüt valamit (velem is gyakran megesik), és attól még lehet valaki jó ember és jó arc, hogy nem jó a helyesírása. Úgy gondolom azonban, hogy még ismeretlenül is érdemes megtisztelni másokat azzal, hogy odafigyelünk arra, mit és hogyan írunk le nekik. A többség amúgy is egy-két soros üzeneteket ír, szóval ezeket elküldés előtt még egyszer átolvasni, és odafigyelni bennük legalább a pirossal aláhúzott szavakra, szerintem nem lenne megoldhatatlan és nagyon időigényes elfoglaltság. Mint említettem, jómagam azon szoktam csodálkozni, hogy a sokszor igénytelenül elküldött üzenetek igen gyakran az igényességet kérik számon a másik fórumozótól vagy éppen a kiadóktól.
0
2013. augusztus 24., szombat 11:57
Legyen igazatok.De érdekes mindenki milyen fene nagy ésszel van megáldva,hogy olyan fontosnak érzi,hogy bele kell szólni a másik apró hibáiba?Ha pl. az esetemben helytelenül írok le valamit és nem veszem észre akkor arra másnak rá kell csapni,hogy milyen égbekiáltó nagy bűn!Nevetséges,hogy nem tud úgy működni egy fórum,hogy ne legyenek ilyen fene nagy ésszel megáldott emberek akik azt nézzék,hogy kibe és hogyan lehet bele kötni.De először mindenki a saját háza táján söprögessen!Lehet én vagyok a buta és a tudatlan,de valaki fizet azért,hogy egy fórúban arcoskodjon?
0
2013. augusztus 24., szombat 11:53
Itt van,lesz
http://www.dvdbluray.hu/a-nagy-gatsby-3d-blu-ray-barsony-csomagolasban.html
0
2013. augusztus 24., szombat 10:27

tényleg nem a vita kedvéért, de ha valaki szól azért hogy helyesen legyen már leírva az adott szöveg, akkor egyből beképzelt és nyelvtanárnak készült? szerintem az "ez az internet, meg a facebook, itt senkit sem érdekel a helyesírás" az egyik legnagyobb baromság amivel valaha is hibákat próbáltak meg eltakarni!
ha az interneten nincs energiája/kedve arra hogy helyesen írjon, akkor hol?!?! manapság már majdnemhogy mindenki az interneten éli az életét, ott lép kapcsolatba az ismerősökkel, a távolibb családtagokkal, adja le a főnöknek a munkáját, fórumozik stb stb. ha ezen cselekvések közepette nem veszi a fáradtságot hogy normálisan leírja azt amit szeretne, akkor nekem ne mondja senki hogy máshol megteszi!
és tegyük hozzá, ezen a fórumon is vannak szép számmal olyanok, akik beírnak pár sort egy adott topikba és megmondom őszintén, sokszor nem jövök rá hogy mi a fenét szerettek volna eredetileg közölni, mert érhetetlen, értelmezhetetlen a szöveg.
0
2013. augusztus 24., szombat 9:46
Ami engem illet, én főleg azon szoktam kiakadni, hogy tele van ez a fórum olyanokkal, akik dízájnereknek készültek. Folyton a borítókat analizálják, hogy a felirat miért itt van, miért nem amott, valami miért egycentis betűkkel van írva, miért nem másfél centisekkel, miért ilyen színeket használt a grafikus, miért nem másmilyeneket stb., stb. Ez a fene nagy igényesség viszont arra nem szokott kiterjedni, hogy a kiadó például miért három t-vel írja a múlt időt a borítón található ismertetőszövegben... Pedig a külcsín ízlés dolga, a helyesírásnak viszont szabályai vannak. Azon különösen ki szoktam akadni, hogy néha az Xpressen is olyanok szoktak a magyarság jövőjéért látványosan aggódni, akik anyanyelvük elemi szabályaival sincsenek tisztában.
0
2013. augusztus 24., szombat 9:29
A helyesírásos beszólásoktól már én is kiakadtam párszor, de nem éri meg. Mindig lesz valaki aki nyelvtanárnak készült. :)
0
2013. augusztus 23., péntek 23:48
Komolyan mindenbe bele kell kötni?Mindig akad valaki akin köszörülni kell a fene nagy eszeteket?Hihetetlen,hogy nem lehet kihagyni még ezt sem!Sebaj lényeg az,hogy vannak tökéletes emberek(igaz csak ők hiszik ezt el magukról).

0
2013. augusztus 23., péntek 18:11
Ez az ellenőrzés nem szűri ki az értelmetlen mondatokat.Kel-kell,egyformán jó neki..
0
2013. augusztus 23., péntek 18:10
Megjelent az is...

Ennyi szól a Pro Video mellett,hogy legalább sok régi filmet újra piacra dobtak.
0