Keresés

Megjelenések

2013. augusztus 14., szerda 19:07
Akkor leírom az öt címet:)

A testőr
Sanjoru
Élni
Onibaba
A kopár sziget
0
2013. augusztus 14., szerda 18:24
Meg a Sanjuro és az Ikiru is :)
0
2013. augusztus 14., szerda 18:18
Várható:Japán filmek díszdobozban a Kultúrbarlangtól.

Többek között:Kuroszava:A testőr
0
2013. augusztus 13., kedd 19:42
Vannak országok, ahol a vásárlók dönthetik el, hogy melyik verzió jelenjen meg egy-egy kiadásból:

0
2013. augusztus 13., kedd 19:09
Akkor örömhírem van, a Piedone-filmek szerepelnek a Wiamfilm jövő évi tervei között, ha igazak a híresztelések az Indexes BSTH-fórumon. A jelenleg forgalomban lévők tényleg eléggé gyengék, az egyiken állítólag még magyar felirat sincsen és letterbox a képe (nem tudom ezt megerősíteni, lévén nincsenek meg, csak az Egyiptomban, de az még az FF Filmes második verzióban). A Bujtor-szinkronok meg el vannak csúszva a képtől több-kevesebb mértékben, ezeket azért illene kijavítani és méltó minőségben piacra dobni.

Ezeken kívül terveznek egy Különben / És megint dühbe jövünk díszdobozt is, remélem az utóbbi már vágatlan lesz, csak éppen a szinkronból hiányzik kb. 5 másodperc, remélem nem vágással oldják majd meg, mint az Ördög 2-nél tették.
0
2013. augusztus 13., kedd 18:59
Én már nem vagyok rajongója a BSTH filmeknek,de elismerem,rájuk fér egy új kiadása.
A régiek képe vacak,általában hiányzik a széle.

Egy rendes Piedone sorozatra nosztalgiából talán még vevő is lennék...
0
2013. augusztus 13., kedd 17:00
Igen, pontosan ennyi.
A bónusztartalomról közben sajna kiderült, hogy jóval soványkább, mint elsőre tűnt. A doksi csak a zenével foglalkozik, az interjúk pedig alig fél perces korabeli híradórészletek és beszámolók.
0
2013. augusztus 13., kedd 12:55
A hossza 118:52 a mi verziónknak? Ha annyi, akkor full vágatlan.

Egy német cenzúraoldalon megtaláltam a francia kiadás paramétereit, ott írták ezt az időtartamot. Egyébként az olaszoknál is kiadták ez év márciusában (a hossza megegyezik a franciával), de ezeken kívül nem létezik több kiadása világszerte, így mi vagyunk a harmadik ország ahol megjelent.
0
2013. augusztus 13., kedd 10:52
Annyiból valóban megéri, hogy BD-n eddig sehol nem adták ki. Plusz ha jól láttam a külföldi oldalakat, kizárólag a franciáknál jelent meg hivatalos lemezen (meg úgy egyáltalán), még 2010-ben, a film 40. évfordulójára, több verzióban. Meglepő, hogy francia film létére a Paramount nyomta ki a korongot, bár a régi tévés vetítések esetében is látható volt a logójuk. A hazai kiadó csak ebből dolgozhatott szerencsére.

Bár fura, hogy a francia DVD hátoldalán azt írják, HD-maszterről készült a DVD-kópia, így valamikor BD is lehet majd belőle.
0
2013. augusztus 13., kedd 10:39
Igen, az a képarány. Az imdb szerint ugyan létezik egy 93 perces vágott verzió, de megnyugtatlak, ez nem az. Szerintem megéri az árát, egyetlen esztétikai kifogásom van a kiadványt illetően, hogy a borítón a Delont ábrázoló grafikát egy későbbi (zsaru)filmjéből vehették.
0
2013. augusztus 13., kedd 9:38
Köszönet! Így már rástartolok valamikor, csak az ára kissé drága egyelőre.

Kissé zajos a kép. 43 éve forgatták, nem meglepő, hogy nem referencia-szintet hoz. Legalább az eredeti 1.66:1-es képarányt megőrizte a transzfer anamorf verzióban?

A vágatlanságot azért kérdezem, mert a Wiamfilm nem jeleskedik ebben sajnos, legalábbis ami az Ördög jobb és bal keze 1-2 filmeket illeti. Az első résznél még megbocsátható, hogy sehol a világon nem adták ki a full alkotást (csak a mi RTL-es lemezünkön, bár azt talán inkább hagyjuk), de a második résznél ott volt a lehetőség, hogy kiadják a teljes filmet, de basztak rá, mivel nem volt szinkron kb. 7 perchez és nem bajlódtak azzal, hogy kipótolják felirattal, inkább belevágtak, csak a film végi nagy bunyó lett vágatlan, mert ott nem hangzik el szöveg (cserébe tisztán hallható, hogy toldozták-foltozták a hangsávot az eredetiből)...

Amúgy annyira ne örüljön az, aki nem szereti a BSTH-filmeket, jövőre egy szakajtónyi új kiadás lesz azokból is, ha jók az értesületlenségeim.
0
2013. augusztus 13., kedd 0:13
A szinkron a Borsalino-n az eredeti. A film nekem vágatlannak tűnt, legalábbis a gyilkosságok elég véresek voltak. A kép kissé zajos. A tévében látott kópiánál mindenképp jobb, habár érződik a film kora. Összességében megfelelő a minősége, akárcsak a magyar hangé. Egy extrába néztem eddig bele, egy 20 perces doksiba, ami magyar feliratos volt.
0
2013. augusztus 12., hétfő 20:29
Örülök,hogy a kiadó a S-H filmekről átnyergelt a kultfilmekre.Remélem jön még más is.
0
2013. augusztus 12., hétfő 20:26
Én pont a Borsalino esetében lennék kíváncsi ilyen infókra.

Az eredeti Dózsa László / Oszter Sándor-szinkront kapta meg? A film vágatlan? Milyen a kép és hangminőség?

Köszi!
0
2013. augusztus 12., hétfő 18:11
Kedvcsinálónak a Brazilhoz:

27 perc "Így készült".Hasonló a stílus,mint a 12 majomnál,bár túl sok a filmbejátszás.
10 és 6 perces anyag a díszletről és a zenéről
Alternatív befejezés,olyan 3 percben

Az előzetessel együtt 50 percnyi extra anyagot ad ki.
0
2013. augusztus 10., szombat 14:36
A Trance c. film mikor várható Blu-rayen esetleg?
0
2013. augusztus 9., péntek 21:41
No, megvettem a Brazil-t.
A kép az tényleg szép, de az eredeti hang elég vacakul szól. A szöveg halk, a zene és az erősebb zörejek viszont gyakran túlvezéreltek. A legrosszabb, hogy rögtön a kezdésnél és a 11. fejezet elején van egy nagy pattanás.
0
2013. augusztus 9., péntek 21:28
miért? van rajta magyar vonatkozás?
0
2013. augusztus 9., péntek 20:21
A fémdobozt leszarom (egyébként most tényleg megy a hasam egy kicsit), de a film jöhetne!
0
2013. augusztus 9., péntek 20:16
Nehezen jött össze.
0
2013. augusztus 9., péntek 20:16
0
2013. augusztus 9., péntek 20:14
Ennyire balfék nem lehetek.

0
2013. augusztus 9., péntek 20:13
http://kepfeltoltes.hu/view/130809/film_19387_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130809/film_19387_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img
0
2013. augusztus 9., péntek 20:12
Ezt nem hiszem el...

[url=" rel="nofollow">http://kepfeltoltes.hu/view/130809/film_19387_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
0
2013. augusztus 9., péntek 20:12
url=http://kepfeltoltes.hu/view/130809/film_19387_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130809
0