Keresés

Megjelenések

2013. július 31., szerda 18:37
Mivel ezt a verziót itt nem lehet kapni, ezért ha gondolod, írj az ati.204@freemail.hu-ra, megnézem Neked és majd ott válaszolok.
most posts by TM
0
2013. július 31., szerda 18:00
A Hobbit bővített változat 184 perces lesz,és November 5-én jelenik meg Amerikában.
0
2013. július 31., szerda 12:57
Beszarok, ez eddig a hónap legjobb híre számomra! Sosem gondoltam volna, hogy bevállalják. Remélem, szétkapkodják az emberek, és akkor hátha lesz esély esetleg egy Trónok Harca BD kiadásra is kis hazánkban.
0
2013. július 31., szerda 11:54
Spartacus 1. évad blu rayen nemsokára a Fantasy filmtől.
0
2013. július 31., szerda 10:34
Nálunk holnaptól vetítik (negyed évvel később a kinti premierhez képest...) a "Pain and Gain" című filmet, máshol meg augusztus végén-szeptember közepén már DVD-n/BD-n érkezik.

Gondolom idehaza majd november-decemberben várható (ha várható) DVD-n. Vagy BD-n. Vagy sehogy.

Mindegy, megvárom a DVD-t, itt Mr. Monk miatt a szinkronra is kíváncsi vagyok :)
0
2013. július 28., vasárnap 14:04
Tudja valaki, hogy az óriásölő dvd második lemezén hány perces a dokumentumfilm?
Illetve, hogy mit mutat be pontosan?
A film nem tetszett különösebben, de ettől a + lemez dologtól kicsit izgatott lettem.:)
0
2013. július 24., szerda 16:04
Egyik filmen sincs magyar vonatkozás a kettő közül. A Te BD gyűjteményed topicba raktam fel képeket róluk más filmekkel együtt a 14062-es hozzászólásban. Ott leírtam, hogy az akkor jött 12 BD közül melyik kettőn van magyar vonatkozás.
0
2013. július 24., szerda 16:00
Elgondolkodtató megoldás.
Ha jól gondolom akkort nincs rajta magyar szinkron esetleg csak felírat.

Hát igen jöhet a kiadók szövege hogy nem vesznek filmeket.Főként ha meg sem jelenik nálunk :(
0
2013. július 24., szerda 15:58
A DVD úgy látom, hogy megjelent már náluk.
0
2013. július 24., szerda 15:56

a Mama megjelenéssel valami nem stimmel, a cseheknél is csúszik! eddig a holnapi nap volt megjelölve, most már 31-re csúszott ott is!
0
2013. július 24., szerda 15:56

teljesen jogos! ha már olyan filmeknél sem lehet számítani a kiadásra amik pénzügyileg is sikeresek voltak, akkor mire várjon az ember...
0
2013. július 24., szerda 15:55
Sziasztok,

a Halálos iramból várható egy a mind a hat részt tartalmazó kiadás Blu Ray formátumban?
USA-ban lesz, október 1-jei kiadási dátummal.
Csak akkor most nem vásárolgatnám meg külön-külön a részeket..

Ha valaki, valamit tud, köszönöm előre is,
üdv,
Andris
0
2013. július 24., szerda 15:53
A Sinisterre én sem várok, meguntam a várakozást.

A Mamára még várok pár napot. Hátha befut.
0
2013. július 24., szerda 15:46
Én két hónapja végigkérdeztem az összes magyar kiadót, hogy mi a helyzet a Sinisterrel és a Silent Hill 2-vel. Az összes kiadótól azt a választ kaptam, hogy ők biztosan nem adják ki. Ezért én megvettem mindkettőt Angliából BD-n, a Silent Hill 2-ből a fémdobozt.
0
2013. július 24., szerda 15:42

ez is jó kérdés, de számomra érdekesebb a csend a Sinister megjelenése környékén! pedig még elég nagy siker is volt horror létére, akkor meg mi a franc?!?! már a sikeres filmek sem kellenek itthon?
0
2013. július 24., szerda 15:31
Nem tudtok valamit a  
Silent Hill - Kinyilatkoztatás  (Silent Hill: Revelation (2012))
filmröl?
2012 novemberben került moziba szóval márt meg kellett volna jelennie dvd-n/bd-n is nem?
Eddig semmit nem hallottam róla pedig nézem a megjelenési listákon.
0
2013. július 24., szerda 0:09
InterCom-nak augusztusban nem lesz megjelenése?

0
2013. július 23., kedd 16:21
Az AXN néhány éve levítette az eredeti szinkronnal, kifogástalan minőségben.
0
2013. július 23., kedd 14:11
Az M1 csak vetítette az eredeti szinkronnal, a Mokép 1985-ben moziban mutatta be, tehát elvileg hozzáférhető a mai napig is, de a Sony-t ismerve nem menne át az ő minőségi szűrőjükön...
0
2013. július 23., kedd 12:44
Én attól tartok,ha ki is jönne szinkronosan, az nem az eredeti M1-es lenne, hanem -ha jól emlékszem- a Film+ által készített új. Arról pedig nem írnék semmit...
Én még egy BD megjelenést várnék, bár itthon az szerintem jelentős.

Egyelőre marad az eredeti feliratos DVD, illetve a házi készítésű szinkronos változat.
0
2013. július 23., kedd 12:20
InterCom-nak augusztusban nem lesz megjelenése?
0
2013. július 23., kedd 10:16
Nem került rá.
0
2013. július 22., hétfő 6:06
Nem emlékszel,hogy a karika lett csak új a borítón,vagy netán szinkron is került rá?:)
0
2013. július 20., szombat 19:52
Én tudtam, hogy lesz belőle BD, ezért is tettem fel ennyire konkrét formában a kérdésemet.

Amúgy stúdiófilm mivel Fox alkotás, és az InterCom hatásköre, tehát annyira nem meglepő, hogy lesz belőle BD kiadás is. Függetlenül attól, hányan látták itthon.
Sajnos ahogy te is irod, méltatlanul kevesen.
0
2013. július 20., szombat 18:30

megmondom őszintén, majdnem írtam egy választ a hozzászólásodra, ami erősen negatív válasz lett volna, hiszen a film jellegéből és sikerességéből adódóan, örülnünk kéne hogy egyáltalán DVD-n megjelenik Magyarországon, erre most nézem, hogy az USA-ban három nap múlva jelenik meg és lesz rajta magyar szinkron és felirat.
így már tényleg csak az a kérdés hogy nálunk mikor adják ki!
0