Keresés

Megjelenések

2013. május 6., hétfő 22:00
Az Amerikai szépség most valószínű SeIect az Amadeus meg ProVideo.
most posts by TM
0
2013. május 6., hétfő 21:56
Nem tudtam. Azért a Fantasy Film honlapján a nem saját kiadású filmeknél esetleg feltüntethetnék, hogy mi a helyzet. Amúgy meg annyira nem is fontos, hogy ki adja ki.
0
2013. május 6., hétfő 21:16
Az Amerikai szépség illetve az Amadeus melyik kiadó(k)hoz tartozik? Mert érdeklődnék a kiadónál, hogy várható-e BD-n valamelyik film.
0
2013. május 6., hétfő 19:43
Biztos? Az Álmokra is azt mondták, aztán azt nem ők adták ki, csak felmérést végeztek, és ők kezdték terjeszteni.
0
2013. május 6., hétfő 19:43
Csak felkerült az oldalukra, mint korábban a James Bond doboz, Rózsaszín Párduc sorozat, Woody Allen gyűjtemény, Vad Magyarország - A vizek birodalma stb...
Rajtuk keresztül is elérhetővé váltak, hogy még több emberhez jussanak el.
0
2013. május 6., hétfő 19:34
Lesz ebből még torinói ménes!
most posts by TM
0
2013. május 6., hétfő 19:32
Biztos vagy ebben? Mert most adta ki DVD-n a Kultúrbarlang.
0
2013. május 6., hétfő 16:03
Jön A torinói ló a Fantasy Filmtől.
0
2013. május 5., vasárnap 13:36
Ki adja ki a végzetes hazugságokat?
GHE vagy SV+BBM?
0
2013. május 5., vasárnap 13:15
A GHE-hez tartozik a rajtaütés című film?
http://www.imdb.com/title/tt1899353/
0
2013. május 4., szombat 21:55
Jó film, jó kiadásban.
most posts by TM
0
2013. május 4., szombat 21:47
Az Erőnek erejével pl. extra terén sem lesz gyenge.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 4., szombat 21:21
Azt viszont  nem értem, hogy a Die Hard 5. borítóján mit vétett Bruce fejebúbja, hogy egyik hordozónál sem fér bele a képkivágásba.
most posts by TM
0
2013. május 4., szombat 17:34
Például a Die Hard-gyűjteményhez most lesz extralemez! Már várom a megjelenést, valószínű mindkét formátumon megveszem, s mivel a többi külön is megvan, ezért az ötödik részt szólóban is berakom a kollekciómba. Jipikájé, szarháziak!
most posts by TM
0
2013. május 3., péntek 23:46
Én azt a furcsaságot vettem észre mostanában, hogy egyre kevesebbek az extrák a megjelenő lemezeken. Amit sajnálok, mert sok DVD-t az extra lemezekért vettem meg. Szerintetek meg fog jeleni, a mostani filmekből (pl. Jack Reacher, Erőnek erejével) extrás változat, vagy csak az a pár extra lesz amik ezeken a most megjelenő lemezen vannak.
0
2013. május 3., péntek 21:28
Természetesen a véleményem szubjektív. De nem ok nélkül írtam, amit írtam. Azok a horror ramake-ek, amiket láttam, finoman szólva is gyengék. Tisztelet a kivételnek, mert azért szerencsére ilyen is akad. Az Evil Dead esetében meg senki nem írta, hogy nem lehet korrekt remaket csinálni, mert lehet, az más kérdés, hogy sikerült-e. Majd kiderül.
0
2013. május 3., péntek 19:38
Igen, ezért is írtam, hogy ilyen szempontból kár összevetni a horrorokkal (annak ellenére, hogy nekem nem tetszettek). :)
A sötétség seregét is bírom, ugyanis Raimi ott is remekül operál azzal a debil humorral, ami már a Gonosz halott filmekben is fellelhető volt, remekül egyensúlyozva a poén és groteszk gore határán, vagy ügyesen összemosva a kettőt. Na most a Pokolba taszítvánál az előbbin érződik az akarás, de nem jön össze, mert az utóbbi elnyomja azt, de teljes mértékben. Lásd; mikor Ash harcol a saját kezével, hát azon a mai napig képes vagyok röhögni. Morbid, groteszk, de vicces. Mindez a Pokolba taszítvában; a főhősnőnket minimum háromszor telibe okádja ugyanaz a nő, különböző állapotaiban, kvázi visszatérő motívumként. Nem vicces, elsőre se volt az. Pedig érezni, hogy Raimi ezt amolyan humorforrásként próbálta behozni, én legalábbis így látom.
0
2013. május 3., péntek 19:33
A maga műfaján belül szerintem mindegyik film jó. A Pokolba taszítvát még csak megvettem, de nem néztem meg. Mondjuk vannak olyanok, akik már A sötétség seregét se csípik.
most posts by TM
0
2013. május 3., péntek 19:30
Azok közül, amiket ő rendezett, a Pókember 1-2-3 illetve az Óz (de erről ugye írtam is a moziajánló topikba). De jó, ezek nem horrorfilmek, így ezeket kár is összevetni az Evil Dead remake izgalom és várósság faktorával, de ott van a 2009-es Pokolra taszítva, szintén Raimi úrtól, amiből hiányzott az, ami az Evil Dead-ekbeb meg volt. A humor. Mert próbált az lenni, de csak a gusztustalanság meg a morbid jelenetek jöttek át. Horrorfilmként amúgy nem rossz, de a rendezőtől valami... raimisebbet vártam.
0
2013. május 3., péntek 19:26
Dehogynem röhejesek. De ez benne a lényeg. Horror vígjáték. Amúgy meg csak Raimi kapcsán szóltam a témához, alapból semmi bajom sincs a remake-ekkel... mármint nem viseltetek előítélettel irántuk. Az új Evil Dead-ről pedig nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem láttam, de azt meg kell jegyeznem, hogy ezt a horrort várom leginkább az idén megjelenő hasonló művek közül.
0
2013. május 3., péntek 19:24
Miért? Melyik filmje nem tetszett?
most posts by TM
0
2013. május 3., péntek 19:14
Egyáltalán nem rossz ennyire az arány, csak divat az újrafilmek köpködése. Ezzel párhuzamosan pedig a régi filmek nosztalgikus felértékelése.

Nehogy azt mondja, már nekem valaki, hogy az Evil Dead filmek nem röhejesek. Lenne bennük óriási történet, vagy bármi mögöttes mondanivaló? Én imádom a trilógiát, de aki szerint ezekből nem lehet korrekt remake-et csinálni az téved. Nyilvánvalóan van egy olyan hangulatuk, ami nem reprodukálható, mivel a kor és a körülmények sajátja, de ettől függetlenül simán érdemes újra nekifutni. Végülis Sam Raimi is megtette....
0
2013. május 3., péntek 19:13
Ezt én sem vitatom. :)
0
2013. május 3., péntek 19:03
Ennyire nem követem nyomon a pályafutását, de tény, hogy az eredeti gonosz halott filmekkel, különösen az elsővel, nagyon nagyot alkotott.
0
2013. május 3., péntek 19:00
Amilyen filmeket Raimi az utóbbi időben lepakolt az asztalra, én ennek csak örülök.
0