Keresés

Megjelenések

2020. november 24., kedd 21:11
A Pont az a dal is létezik BD-n magyarul, csak halkan jegyzem meg.
0
2020. november 24., kedd 21:10
Tenet is jó lesz, csak ne felejtődjön el.
0
2020. november 24., kedd 21:03
Én is reméltem, hogy a Pro-video beteszi a decemberi megjelenések közé karácsonyi meglepiként, de most kimaradt a listából. Bízzunk benne, hogy a későbbiekben lesz belőle valami. Valószínűleg sok lett volna a TENET mellé.
0
2020. november 24., kedd 20:50
Világok harca UHD???
0
2020. november 24., kedd 20:38
Jön még a ZORRO ÁLARCA 4k kiadása is!
0
2020. november 24., kedd 20:29
Érződik, hogy hiánypótlások, de nagyon jó ez a lista. Végre darabszámban és címekben is sikerült valami egészséges állapotot összehozni. Jó lesz ez!
0
2020. november 24., kedd 19:16

GHE DECEMBERI MEGJELENÉSEK!

"Hogy decemberben mire számíthatnak a hazai filmgyűjtők? Kezdésnek csupán egyetlen szót mondok: TENET. Igen, érkezik Christopher Nolan agytekervényeket megdolgoztató, látványos thrillerje, többek között kétlemezes Blu-ray és háromlemezes 4K UHD + Blu-ray fémdobozos kiadásban, amelyek tartalmaznak egy bónuszlemezt is, tele izgalmas extrákkal. Végre kapható lesz az akcióbomba Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk és a Jumanji – A következő szint Blu-rayen és 4K UHD-n, fémdobozos verziókban is. Megjelenik egy remek magyar alkotás, a Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotópárosa, Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró filmje, a csavarokkal teli, izgalmas Apró mesék DVD-n. A szuperhős zsánerbe friss vért fecskendező Bloodshot is érkezik, Vin Diesel többek között Blu-rayen és 4K UHD-n akciózik, a látványos megjelenések rajongói fémdobozos változatban is beszerezhetik a legendás képregény alapján készült filmet. Mostanság még inkább szükségünk lehet egy kiadós nevetésre, amiben az év egyik legjobb vígjátéka, a Staten Island királya lehet segítségünkre DVD-n és Blu-rayen. Ha pedig lélekmelengető kikapcsolódásra vágynánk, az Egy kivételes barátot érdemes a lejátszóba tenni DVD-n vagy Blu-rayen. Érkezik az örökzöld képi és szöveges poénjainak köszönhetően kultstátuszra szert tett Macskafogó, de megjelenik DVD-n a Dakota Johnson nevével fémjelzett Pont az a dal és a nagy sikerű gyerekkönyvből készült Latte és a titokzatos varázskő is. Az impozáns gyűjtemények kedvelőinek figyelmébe a Trónok harca – A teljes sorozat 4K Ultra HD kiadványainkat, illetve A Gyűrűk Ura trilógia bővített Blu-ray megjelenésünket ajánljuk, de érkezik a Top Gun digitálisan felújított változata Blu-rayen (fémdobozos változatban is), valamint egy mind a 4 Indiana Jones-filmet tartalmazó DVD-gyűjtemény is."
0
2020. november 23., hétfő 10:13
Cinemix december:

Pont az a dal és Staten Island királya DVD

Staten Island királya Blu-ray.

Nem sok sajnos.

Pont a múltkor nézegettem a Filmostrada oldalát. Jó lenne ha folytatódna a Platina sorozat, vagy hoznának abból, amin vagy magyar szinkron, de nálunk már nem beszerezhető. DVD-n is vannak jó filmjeik, abból is lehetne Blu-ray verziót csinálni.

Remélem a többiek is bejelentik hivatalosan mi várható decemberre.
0
2020. november 17., kedd 12:30
Meg kell tanulnod olvasni vagy mi a gond? :D
0
2020. november 17., kedd 11:17
Sajnos most már bizonyosságot nyert, hogy a TENET 4k kiadáson nincs magyar szinkron, csak felirat!

Ezt erősíti meg sajnos a Novamedia oldala is!
0
2020. november 16., hétfő 18:43
1 kiadás lesz belőle!
0
2020. november 16., hétfő 18:04
A Német kiadáson is "csak" felirat lesz.
0
2020. november 16., hétfő 10:55
Reméljük, azt nem kell majd visszafelé olvasni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. november 16., hétfő 7:37
A TENET 4k-t óvatosan kell kezelni mert a cseh forgalmazó (MagicBox) szerint csak felirat lesz rajta!
0
2020. november 14., szombat 23:44
Reméljük, ez a 2 féle Trónok harca 4K-s gyűjtemény jól fogy majd és azt üzeni a kiadóknak, hogy érdemes mással is próbálkozni. Nem hittem volna, hogy ennyire komoly gyűjtemény megjelenhet nálunk, de hajrá!
0
2020. november 8., vasárnap 12:25
Attól még kiadhatnák ismét! :) Ahogyan az összes többit is.
0
2020. november 8., vasárnap 11:31
Köszi a gyors választ!
0
2020. november 8., vasárnap 11:06
https://poral.eu/tenet_2020_4k_ultra-hd.php
0
2020. november 8., vasárnap 11:05
Hello

Honnan van az info hogy a Tenet 4k Blu-n rajta leszünk?

Átpörgettem már néhány fórumot, de erre utaló nyomot nem találtam.

Egyébként a film nekem is bejött, 3x néztem meg (2x normál + 1 IMAX) még aug végén.
0
2020. november 7., szombat 21:48
Új filmekre azért rá szoktunk kerülni, a magyar nyelv lehagyása inkább a katalóguscímekre jellemző. Mindenesetre jó hír, nekem nagyon bejött moziban. Az sem elhanyagolható, hogy natív 4K lesz, mivel filmre forgatták.
0
2020. november 7., szombat 21:01
Nem voltam benne biztos, az elmúlt hónapok "magyarmentes" WB UHD-k után, de szerencsére felkerültünk a Tenet UHD-ra, szinkronnal és felirattal.
0
2020. november 6., péntek 13:31
Várjuk ki a végét, azt nem mondták, melyik decemberben lesznek.
0
2020. november 6., péntek 8:31
Mondtam én, hogy csak kidobják black friday előtt a lemezeket.

Mondjuk ezek közül engem is csak a Csernobil érdekel.

Decemberben az jön ami kimaradt Jumanji, Sonic, Bad Boys.

0
2020. november 6., péntek 1:52
Annak én is, meg decemberre még jön pár cím, csak arról nem adtak még infót.
0
2020. november 6., péntek 0:58
Nem beszólni akarok, de már ennek is örülni kell... A Csernobilnak meg kifejezetten örülök :D
0