Magyar forgalmazói piacra jellemző a sztori: a "nagyok" a stúdiófilmeket nem képesek méltó módon felöltöztetni, lebutítva tálalják azokat, a futottak még cégek pedig hiába próbálnak minőségibb filmkedvelőket megszerezni, ha közben meg képtelenek ennek a jelzőnek megfelelő korongokat gyártani. Minél több idő eltelik, annál kevésbé számít mindez általánosításnak.
most posts by TM
0
2013. április 30., kedd 10:54
1154
Szerintem így nem nézhető, nagyon zavaró tud lenni. Én is belefutottam már egy ilyen DVD-be, amit Angliából vettem. Megvettem BD-n az I Spit On Your Grave című filmet. A tokban a BD mellett benne volt a DVD is. Ez az 1978-as változat. A 2010-es remake-et is megvettem belőle BD-n. Azért vettem meg az 1978-asból a BD-t, hogy egymás mellé tehessem a polcon. Egyébként úgy voltam vele, hogy ebből elég lenne a DVD is. De milyen jól tettem, hogy a BD-t vettem meg. Már akkor furcsa volt, amikor beraktam. A BD és a DVD is 100 perces. Elrontották a PAL-ba konvertálást. Folyamatosan akad a kép a DVD-n, szinte nézhetetlen. Még szerencse, hogy a BD verziót vettem meg, így normális minőségben is meg tudom nézni a filmet. Más ilyen DVD-vel nem találkoztam eddig. De át tudom érezni, hogy milyen rossz lehet ezt a DVD-t nézni. Mert ez így borzasztó zavaró.
0
2013. április 29., hétfő 19:15
52685
Igen és a Földön az első ember Ádám volt.
most posts by TM
0
2013. április 29., hétfő 19:04
6925
Szerintem ez gyártási hiba,javítani kellene.Adják drágábban,de normálisan elkészítve,így 199Ft-ot sem ér!
0
2013. április 29., hétfő 18:10
14599
Ha nem erre figyel az ember, akkor szódával elmegy. Engem is idegesít, de 999.-ért mit vár az ember? Egyébként nagy kiadók is követtek már el ilyet, a Sony Music által kiadott AC/DC Live In Donington DVD képe is ugyanezt produkálta. El is adtam, amint kijött a BD belőle, ott nincs ilyen baj...
Jelen esetben viszont a BD-megjelenés rohadtul esélytelen, így ezzel kell megbarátkozni...
0
2013. április 29., hétfő 17:57
6925
Az ígérgetést volt kitől tanulniuk.Akárcsak a slimtokot...Emlékeim szerint az eleve slimbe rakott új megjelenést(Babe)az InterCom követte el. Akkor nem hittem a szememnek!
0
2013. április 29., hétfő 17:55
6925
"Minden másodpercben akad egy képkockányit..."Így nézhető egy film?
0
2013. április 29., hétfő 13:12
52685
Bezzeg az Onedin családot b...nak folytatni, s bármikor rákérdezek, csak hebegés, habogás, ígérgetés van, legutóbb annyit mondtak, hogy hát nagyon szeretnék, de ebben az évben biztos nem. Nincs az egész cégnél egy egyenes ember, aki kimondja a frankót, hogy rohadjon meg a sorozat, nem folytatjuk, kapd be. Helyette csak ez az idegesítő neszesemmi. Nagyot csalódtam bennük. Ezeket a szarjaikat meg kenjék a hajukra, slimtokostól!
most posts by TM
0
2013. április 29., hétfő 12:14
14599
Megvolt a megtekintés. A képpel csak annyi a gond, hogy NTSC-forrásról lett konvertálva sebességkorrekció nélkül, így minden másodpercben akad egy képkockányit, plusz a vége felé van pár interlaced-hiba, de ezeket leszámítva rendben van, tömörítési hibák nincsenek. Valószínűleg a Criterion-kiadás volt az alapja a hazai DVD-nek.
A magyar hang minősége (belehallgatás-szinten) kritikán aluli sajnos, de az pozitív, hogy az eredeti Pannóniás szinkront kapta meg. A japán hang jól szól.
0
2013. április 28., vasárnap 13:42
1130
Hú, A túlélés törvényeinek nagyon örülök. A gond csak az, hogy sok része van, és ahogy elnézem a mirax lemezenként fogja kiadni, ráadásuk úgy, hogy egy lemezre csak két rész kerül.
0
2013. április 27., szombat 21:00
14599
Majd holnap végignézem az egész filmet, ha minden jól megy.
0
2013. április 27., szombat 18:04
4078
Sikerült már belenézned A hét szamurájba? Milyen a minősége?
0
2013. április 27., szombat 18:03
4078
Én is szívesen beszereztem volna LK-ban azokat a filmeket, de mindre akkor nem volt pénzem, így a Köd vagy az Elpusztíthatatlanok csak B-rollban jutott, bár ezek minőségileg nem rossz kiadványai a B-rollnak.
0
2013. április 27., szombat 9:58
14599
A B-Roll kiadások sajnos valóban nem sikerültek a legjobban, bár nálam az 5.1-es eredeti hangok hiánya fájóbb, mint a kikapcsolhatatlan felirat. A Vörös zsaru-t hála istennek anno sikerült a Legendák Klubja-verzióban beszerezni, mivel már akkor is nagyon várt filmként funkcionált nálam, így nem volt kérdés, hogy akármennyibe is kerül, megy a polcra, amint megjelenik. Istenem, de rég is volt... :)))
0
2013. április 27., szombat 9:55
4078
Vörös zsaru is jó hír, mert a B-rollnál ugye volt a kikapcsolhatatlan felirat probléma sokaknál, ami miatt nem vettem meg.
0
2013. április 27., szombat 9:51
7721
Mirax
A madarak élete – díszdoboz Az emlősök élete – díszdoboz Bear Grylls - A túlélés törvényei
Piszkos alku Vörös zsaru Vörös Szonja Bagdadi tolvaj Hét szamuráj
0
2013. április 26., péntek 20:18
52685
Hát ez remek volt, köszi! :)
most posts by TM
0
2013. április 26., péntek 19:10
6925
A Háború és béke is ráfért egy lemezre,de még az alig rövidebb Keresztapa II.is,második nekifutásra.
Kezdetben DVD 5 lemezre majd 130 percet is felraktak.
0
2013. április 26., péntek 18:58
6403
Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni.:) Ráadásul népnemzeti.:)
Pedig szívesen olvasnék Tőled a politikai-társadalmi meglátások helyett hasonló terjedelmű szövegeket a muffról! :))
most posts by TM
0
2013. április 26., péntek 18:42
6403
Nálam az a pina. Érdekes erről itt most nem értekeztem.
0
2013. április 26., péntek 18:35
52685
Van az a fajta ember, "akinekmindenrőlugyanazjuteszébe". :)
most posts by TM
0
2013. április 26., péntek 18:27
6403
.. és ez így jó? :)
Még egy érdekesség mindkét filmmel kapcsolatban, mennyire elfogadóan állítja be az olyan cselekedetteket amiket a fejlett társadalom tilt, üldözni próbál, itt a füvezésre és az illegális harcra gondolok. Mostanában láttam a Buitiful filmet is és a föld napja kapcsán a Kossuth rádióban jó kis műsorokat hallgatva kissé egybemosódva kavarognak bennem a nyugati civilizációról való gondolatok. Szörnyű kilátástalanság a társadalom alján, középosztály eltűnőben. Olyan érzéseim vannak, hogy egy a kínaihoz hasonló szocializmusféle van kialakulóban. Lesz egy nagyon szűk hiper gazdag kapitalista réteg és egy hatalmas számú alacsony osztályú népréteg a fél rabszolgaság határán és átjárás megszűnik a két osztály között. Ezekből a lenti kozmopoliszban tengődő rétegről van most némi képi információm e filmek kapcsán és félelemmel tölt el a jövő. Az én általam megélt és vágyott élet a kisvárosias, egy házaspár neveli saját gyerekeit és él boldogan élete végéig egy házasságban, 1-2 szakmát jól művelve, na az úgy látszik már a múlté. Bár erről tényleg nehéz jó filmet csinálni.:)
0
2013. április 26., péntek 17:42
14599
Offline beszerzés, mindjárt kettőt hoztam belőle, faterom is jelezte rá igényét.
Amúgy a Mirax-nál sajnos lehetetlenség egyenes papírú darabokat találni, a netről való vásárlásról teljes egészében leszoktam az utóbbi időben. Érthető módon szeretem látni, amit megveszek.