Ez ugyan zene, de ezt a linket muszáj megosztanom. Továbbá két probléma van vele: egy részt marha drága, másrészt elfogyott... De egy ilyenért öni tudnék!
Fizetésnélküli szabadság Mostanában hozhatta ki az mtva. (ha ez nem új megjelenés, akkor bocsánat)
0
2013. április 4., csütörtök 1:42
14599
Épp ideje volt már az A Pogány Madonna DVD-kiadásának, minden bizonnyal a 2011-es digitálisan felújított verziót kapjuk meg ezúttal, nem a Dotkom-féle überfos kópiát, amit volt pofájuk lemezre nyomni. Nem véletlenül nem vettem meg annak idején azokat a kiadásokat, de most végre kukázhatom a Juliet által nemrég az M2-ről DVD-re rögzített verziókat...
Remélhetőleg a többi Csöpi-film is követni fogja, bár az Elvarázsolt dollár-ra ráférne egy komolyabb felújítás, mint amit mostanában vetítenek a tévében. Ott van előtte a MaNDA-logó, a színei is sokkal szebbek, mint a régi verziónak, mégis tele van kópiahibákkal, plusz egy nagyon durva képmegszaladás is van a "focis" jelenetnél.
A Tanú új kiadása is időszerű volt, a MOKÉP-féle DVD-m már kissé elhasználódott az évek során.
Manda - április A tanú, A kis Valentino, A Pogány Madonna
0
2013. március 30., szombat 16:37
2966
Nagy durranás Blu-ray magyar szinkronnal! ezt mindenképpen meg kell jelentetniük Mo-n is!! :))
már csak abban kell reménykedni hogy a speckók pontosak...
0
2013. március 30., szombat 11:34
13392
Jaj, de jó!
0
2013. március 30., szombat 11:06
6697
Én is azonnal megvenném, karöltve a Hamlet-tel (annak is a 4 órás változatával, amelyhez van szinkron) és az Othello-val. És akkor már ne maradjon le a kívánságlistámról a Shackleton és Az összeesükvés sem. Sajnos Kenneth Brannagh legjobb filmjeivel mostohán bántak el a hazai forgalmazó(k) :(
0
2013. március 29., péntek 17:47
143
Sajnos DVD-n sem jött ki, egyébként MGM stúdióhoz tartozik, így az Intercom hatásköre lenne, de ők szerintem nem fogják kiadni, mert nagyon mostohán bánnak a hasonló filmekkel. Nem tudom, hogy a Fantasy Film kiadhatja-e. Az biztos, hogy az elsők között lennék, aki megvásárolná Blu-ray változatban. Nagyon szeretem, még először gimnazistaként láttam, az egész iskolát elvitték, hogy nézzük meg, ez volt talán a téli szünet előtti napon a meglepetés program.
0
2013. március 28., csütörtök 23:00
115
A 93-as Sok hűhó semmiért c. filmre lehet számítani a közeljövőben Blu-rayen? Tudtommal DVD-n se jelent meg.