Keresés

Megjelenések

2013. március 6., szerda 21:00
Egy üzletlánc megjelenési kitekintőjében szerepelt borítóképpel (azon vettem ki apróbetűsen, hogy digitálisan felújított lesz a kép) március 12-i dátummal. Azt írták, hogy limitált kiadás, 5990ft lesz az ára.
0
2013. március 6., szerda 20:33
Erről lehet tudni bővebbet?
0
2013. március 6., szerda 20:20
Elvileg jövő héten megjelenik Az ördög jobb és bal keze gyűjteményes kiadásban, felújított képpel!
0
2013. március 5., kedd 22:54
A Fantasy Film új megjelenései között szerepel, egy könyvesbolt előrendelhető termékei között:

Estély habfürdővel
Három férfi és egy mózeskosár
Tony Curtis gyűjtemény (Trapéz, Monte Cristó grófja, A siker édes illata)
0
2013. március 2., szombat 22:37
Éjfélre kitisztul

Te jó ég, mennyire vártam már ezt a filmet! Egyik kedvenc háborús filmem!
0
2013. március 2., szombat 16:31
http://www.dvd.hu/index.php?t=website&do=film_detail&id=996

És már fent is van a kiadó oldalán a Sophie választása.
Jó lenne, ha megjelenne, ha feltették az oldalukra. A DVD megvásárlásáról lemaradtam, így számomra biztos vétel!
Vajon a tavaly októberre beharangozott két Hitchcock film(Psycho és Az ember, aki túl sokat tudott) egyáltalán meg fog jelenni?
0
2013. március 2., szombat 9:02
Sophie választása? Mikre nem kerülünk rá! Schindleren meg ahogy elnézem lesz szinkron is.
0
2013. március 2., szombat 8:35
Sel_ect Video - április

A gyilkos médium
http://www.imdb.com/title/tt1748179/

BD:Schindler listája, Sophie választása
0
2013. március 1., péntek 2:22
Végre Avanti! Lassan gyűlik a Billy Wilder gyűjtemény.
0
2013. március 1., péntek 0:50
Fantasy Film - március

Éjfélre kitisztul
http://www.imdb.com/title/tt0102443/
Baseball bikák
KÜLSŐ LINK
Avanti!
KÜLSŐ LINK
A Hópárduc talpra áll
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
0
2013. február 28., csütörtök 13:18
A lényeg a lényeg: Egy háromlemezes koncert CD, egy koncert DVD után végre BD is lesz tőlük. Ha van egy kis szerencsénk, ez is régiófüggetlen lesz, mint a koncert BD-k általában -, s amazóniából 10-12 USD + postából meg is áll. A Metallica sem került többe.

Már csak élőben kellene őket látnom, ez még nagyon hiányzik.
0
2013. február 28., csütörtök 13:15
"Nikdy neoíkej nikdy"

Jó ez a cím.... :)
0
2013. február 28., csütörtök 13:13
Sohase mondd, hogy soha BD-n:

http://www.filmarena.cz/blu-ray-nikdy-nerikej-nikdy

Vajon hozzánk is elér majd? Egyelőre a speckók még bizonytalanok, de jó lenne, ha a vágott DVD után végre kihoznák rendesen a teljes filmet nálunk is...
0
2013. február 28., csütörtök 13:11
Ez csak az én véleményem. :)
Nekem is sok olyan albumom van, amelyeknek meg kellett érniük (vagyis inkább nekem), hogy befogadjam és megkedveljem őket, azóta viszont simán rajta vannak a top listámon. Itt egyedül arról van szó, hogy ez a túlzott power-hatás nekem már nem jön be, holott szeretem az ilyen metált is (Rhapsody, Fairyland, Sonata Arctica, Dragonland, Blind Guardian), de itt nekem az a nyers thrash hangulat annyira hiányzik az utóbbi lemezeikről, nem sikerült megkedvelnem őket.
0
2013. február 28., csütörtök 13:04
Az erős lejtmenet talán kicsit túlzás, de számomra is sokkal nehezebben befogadható anyag az utóbbi három.

Ugyanakkor kellően intenzív hallgatás után kitárulnak: volt úgy, hogy egy hétig csak az ment a kocsiban, a végére sikerült megszeretnem. :)
0
2013. február 28., csütörtök 13:00
Fasza, imádom ezt a zenekart! Bár leginkább a The Glorious Burden albumukig, onnantól erős lejtmenetbe kapcsolt a banda, szerintem...
0
2013. február 28., csütörtök 12:53
Hurrá!!!

Meglesz az első Iced Earth BD-m is!!!!

http://www.icedearth.com/home/iced-earth-%E2%80%93-%E2%80%9Clive-in-ancient-kourion%E2%80%9D-release-date-announced-trailer-online
0
2013. február 27., szerda 23:02
Igen, ezt a gyereknek vitte. :)
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 22:58
Ezt is: Hogyan kell egymilliót lopni?
0
2013. február 27., szerda 16:50
:)
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 16:35
Ezt mindkettő kölcsönözte:
Kismaszat és a gézengúzok
:)
0
2013. február 27., szerda 15:40
Amikor összefutottunk ott, akkor épp ezeket vitte:

A hosszútávfutó magányossága
Ferenc, Isten  lantosa
A férjem védelmében
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 15:11
„...egészen más lenne a helyzet, ha Orbán nem focibuzi, hanem filmbuzi lenne”

Megvan a vektor, Viktor? :))

Na, egyik kedves kolléganőm az Odeonban dolgozott, míg meg nem szűnt a téka. Majd megpróbálom kiszedni belőle, Gyurcsányné miket kölcsönzött, aztán referálok. :))

0
2013. február 27., szerda 14:20
Szerintem annyi az összefüggés a filmkínálat és a politika között, hogy egészen más lenne a helyzet, ha Orbán nem focibuzi, hanem filmbuzi lenne. Mondjuk, Gyurcsány nejének volt tagságija az Odeon Tékában, de már akkor sem volt szebb világ. :)
0
2013. február 27., szerda 13:46
Ez tetszik! :)

Már másoknál is láttam a "hollywoody" szót. Ez valami spéci jelző Woddy Allen nevével játszva Hollywood filmeseinek egy nagyobb részére, vagy egyszerűen csak egy elírás, és "hollywoodi" akar lenni? :)
most posts by TM
0