Egy üzletlánc megjelenési kitekintőjében szerepelt borítóképpel (azon vettem ki apróbetűsen, hogy digitálisan felújított lesz a kép) március 12-i dátummal. Azt írták, hogy limitált kiadás, 5990ft lesz az ára.
0
2013. március 6., szerda 20:33
14599
Erről lehet tudni bővebbet?
0
2013. március 6., szerda 20:20
2603
Elvileg jövő héten megjelenik Az ördög jobb és bal keze gyűjteményes kiadásban, felújított képpel!
0
2013. március 5., kedd 22:54
143
A Fantasy Film új megjelenései között szerepel, egy könyvesbolt előrendelhető termékei között:
Estély habfürdővel Három férfi és egy mózeskosár Tony Curtis gyűjtemény (Trapéz, Monte Cristó grófja, A siker édes illata)
0
2013. március 2., szombat 22:37
8977
Éjfélre kitisztul
Te jó ég, mennyire vártam már ezt a filmet! Egyik kedvenc háborús filmem!
És már fent is van a kiadó oldalán a Sophie választása. Jó lenne, ha megjelenne, ha feltették az oldalukra. A DVD megvásárlásáról lemaradtam, így számomra biztos vétel! Vajon a tavaly októberre beharangozott két Hitchcock film(Psycho és Az ember, aki túl sokat tudott) egyáltalán meg fog jelenni?
0
2013. március 2., szombat 9:02
2603
Sophie választása? Mikre nem kerülünk rá! Schindleren meg ahogy elnézem lesz szinkron is.
A lényeg a lényeg: Egy háromlemezes koncert CD, egy koncert DVD után végre BD is lesz tőlük. Ha van egy kis szerencsénk, ez is régiófüggetlen lesz, mint a koncert BD-k általában -, s amazóniából 10-12 USD + postából meg is áll. A Metallica sem került többe.
Már csak élőben kellene őket látnom, ez még nagyon hiányzik.
Vajon hozzánk is elér majd? Egyelőre a speckók még bizonytalanok, de jó lenne, ha a vágott DVD után végre kihoznák rendesen a teljes filmet nálunk is...
0
2013. február 28., csütörtök 13:11
2738
Ez csak az én véleményem. :) Nekem is sok olyan albumom van, amelyeknek meg kellett érniük (vagyis inkább nekem), hogy befogadjam és megkedveljem őket, azóta viszont simán rajta vannak a top listámon. Itt egyedül arról van szó, hogy ez a túlzott power-hatás nekem már nem jön be, holott szeretem az ilyen metált is (Rhapsody, Fairyland, Sonata Arctica, Dragonland, Blind Guardian), de itt nekem az a nyers thrash hangulat annyira hiányzik az utóbbi lemezeikről, nem sikerült megkedvelnem őket.
0
2013. február 28., csütörtök 13:04
8260
Az erős lejtmenet talán kicsit túlzás, de számomra is sokkal nehezebben befogadható anyag az utóbbi három.
Ugyanakkor kellően intenzív hallgatás után kitárulnak: volt úgy, hogy egy hétig csak az ment a kocsiban, a végére sikerült megszeretnem. :)
0
2013. február 28., csütörtök 13:00
2738
Fasza, imádom ezt a zenekart! Bár leginkább a The Glorious Burden albumukig, onnantól erős lejtmenetbe kapcsolt a banda, szerintem...
Ezt mindkettő kölcsönözte: Kismaszat és a gézengúzok :)
0
2013. február 27., szerda 15:40
52685
Amikor összefutottunk ott, akkor épp ezeket vitte:
A hosszútávfutó magányossága Ferenc, Isten lantosa A férjem védelmében
most posts by TM
0
2013. február 27., szerda 15:11
7151
„...egészen más lenne a helyzet, ha Orbán nem focibuzi, hanem filmbuzi lenne”
Megvan a vektor, Viktor? :))
Na, egyik kedves kolléganőm az Odeonban dolgozott, míg meg nem szűnt a téka. Majd megpróbálom kiszedni belőle, Gyurcsányné miket kölcsönzött, aztán referálok. :))
0
2013. február 27., szerda 14:20
17243
Szerintem annyi az összefüggés a filmkínálat és a politika között, hogy egészen más lenne a helyzet, ha Orbán nem focibuzi, hanem filmbuzi lenne. Mondjuk, Gyurcsány nejének volt tagságija az Odeon Tékában, de már akkor sem volt szebb világ. :)
0
2013. február 27., szerda 13:46
52685
Ez tetszik! :)
Már másoknál is láttam a "hollywoody" szót. Ez valami spéci jelző Woddy Allen nevével játszva Hollywood filmeseinek egy nagyobb részére, vagy egyszerűen csak egy elírás, és "hollywoodi" akar lenni? :)