Keresés

Megjelenések

2013. február 24., vasárnap 16:02
Semmi gond nincs azzal, ha valakinek tetszenek ezek a filmek, és örül a megjelenésüknek, ahogy azzal sincs szerintem semmi baj, ha mások viszont abbéli véleményüknek adnak hangot, hogy ők esetleg nem épp ettől a kiadványtól kerültek euforikus hangulatba. Soha nem forgattak még olyan filmet, amely mindenkinek egyformán tetszene, és szerintem nem is fognak.

„De érdekes, ha valami nem jelenik meg, az a baj, ha meg valami megjelenik, az a baj...”

Ezt a gondolatot különösen szélesen mosolygó arccal olvastam, mert fogalmam sincs, miért, de itt az Xpressen, ha arra gondolok, ki szokott a leggyakrabban reklamálni, hogy mi miért jelenik meg, és miért nem úgy jelenik meg, ahogy máshol, és nem jó a képarány, ronda a borító stb., akkor bizony a Te neved jut legelőször az eszembe. Pedig mások valószínűleg azoknak a leszólt kiadványoknak örülnek, hogy egyáltalán megjelennek valahogy. :))
0
2013. február 24., vasárnap 15:23
Ha a Hanna Montana belefér a BD kiadásba, ezzel a filmmel sincs baj. Mi ezen lettünk szocializálva. Régen a mozikban is BS TH filmek mentek. ( Nem volt rosszabb, mint a mostani mozis felhozatal... )Szerintem inkább az Avatár és a Gladiátor, meg a Titanic 23. BD kiadása a gáz.
Ki mit szeret. Meg azok az ostoba rajzfilmek, amik DVD-n sem fogynak...
0
2013. február 24., vasárnap 15:03
De érdekes, ha valami nem jelenik meg, az a baj, ha meg valami megjelenik, az a baj...

Én részemről igenis örülök ennek a filmnek, ahogy sokan mások is...
0
2013. február 24., vasárnap 14:52
Egyetértek, és még csak nem is azért, mert a könyökömön jönnek már ki Bud Spencer és Terence Hill filmjei: a nap bármely órájában kapcsolgatok a magyar csatornák között, perceken belül valahol mindig beléjük ütközöm. Mintha az övékén kívül más olasz filmek nem is készültek volna akkoriban. (Jó, tudom, erről nem ők tehetnek, Belmondo se tehet arról, hogy egy életre megcsömörlöttem A PROFI-tól, annyira nyomták egy időben a magyar tévécsatornák.)

No de visszakanyarodva a tárgyra, nem hiszem, hogy ezt a bő negyvenéves, nem igazán filmtörténeti jelentőségű filmet valóban komoly restaurációnak vetették volna alá, tehát a magam rosszindulatával feltételezem, hogy max. DVD-minőség jön majd ki Blu-Rayen.
0
2013. február 24., vasárnap 14:43
Ott a pont, ezek még filmek voltak, nem egy kalap szarral egyenértékű dolgok...

Már csak azért kell izgulni, hogy az 1983-ban készült eredeti MTV-s szinkron kerüljön fel a lemezre, ne az RTL Klub-féle überfos, bár ha jól tudom, a DVD-n is az első található meg...
0
2013. február 24., vasárnap 14:23
Szerintem ennek a filmnek elég nagy rajongótábora van.
Az ára sem rossz, biztos vagyok benne, hogy jobban fogynának az ilyen BSTH-s és lütyős marhaságok, mint egy-két mai "sikeres" film.
Ezt ismered, jó eséllyel a fiatalságod része, gondolkodás nélkül a kosaradba dobod.
0
2013. február 24., vasárnap 14:07
most komolyan, ilyen filmeket kell kiadni BD-n???? menjenek már a hülyeségeikkel!!!
0
2013. február 24., vasárnap 13:50
Ez nem is pénz érte.
0
2013. február 24., vasárnap 13:45
Nagyon jó hír. DVD-n is megvan a Vigyázat, vadnyugat!, már az is nagy élmény volt a csonkolt képű tévés változathoz képest. A BD-re is azonnal le fogok csapni, ennyi pénzért ajándék.
0
2013. február 24., vasárnap 13:09
Utánanéztem, ez már nagyon úgy fest, hogy rendes kiadás lesz, a skandinávoknál és az ausztráloknál lassan két éve megjelent BD-n, az utóbbi országban rendes MGM-kiadásban, mind a kettőt jegyzik a blu-ray.com oldalon is...
0
2013. február 24., vasárnap 12:46
Itt a rendes link a kiadáshoz, még azt a 3 Mátyás-t is megéri, ha tényleg rendesen adják ki:

http://www.fantasyfilm.hu/filmkatalogus/index.php?page=film&action=adatlap&filmid=487
0
2013. február 24., vasárnap 12:27
De jó, hogy eddig nem vettem meg DVD-n, ez már valószínűleg rendes HD-minőséget fog nyújtani, ellentétben a Kincs, ami nincs BD-jével. Nemrég adták ki külföldön, az eredeti negatívról restaurálva...
0
2013. február 24., vasárnap 12:15
Fantasy Film - március eleje
Vigyázat, vadnyugat! Blu-ray
http://www.imdb.com/title/tt0068524/
0
2013. február 21., csütörtök 13:33
Mit nem értesz? Ez a film ennyit ér. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. február 21., csütörtök 13:18
Gladiátor - Blu-ray
Menü

Viszonteladóinknak
Nyereményjáték szabályzatok
Hírlevélre fel- és leiratkozás
Keresés
ÖSSZES FILM
Új megjelenések
Korábbi megjelenések
Várható megjelenések
Blu-ray

Gladiator_1disc_BD.jpg   
Eredeti cím:   Gladiator
Rendező:   Ridley Scott
Főszereplők:   Joaquin Phoenix, Russell Crowe, Connie Nielsen, Oliver Reed, Derek Jacobi, Djimon Hounsou, Richard Harris  
Hangok:   magyar DTS 5.1, angol master audio DTS-HD 5.1, cseh DTS 5.1, japán DTS 5.1, lengyel DTS 5.1, orosz DTS 5.1, thai DTS 5.1
Feliratok:   thai, magyar, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, görög, héber, horvát, izlandi, japán, lengyel, román, török
Megjelenés:   2013-04-10
Játékidő:   155 perc
Képarány:   2.35:1, szélesvásznú
Műfaj:

Ajánlott ár:
EAN-kód:   
Történelmi film

0 Ft
5996051081769
0
2013. február 21., csütörtök 12:20
Ez mi akar lenni 04.10.-ei megjelenéssel és ráadásul 0 FT-ért????  :)

http://szelec tvideo.hu/?t=website&do=film_detail&id=297

a szelec tvideo-nál a Z betűt szed ki és ne legyen szóköz
0
2013. február 20., szerda 10:23
Jaj de jó!
0
2013. február 20., szerda 9:56
Írtam a forgalmazónak, azt válaszolták, lesz BD-n is!
0
2013. február 20., szerda 2:33
Remélem félrehallottad.. :)
0
2013. február 19., kedd 23:54
Jól hallottam, hogy a Felhőatlaszból nem lesz BD, csak dvd?
0
2013. február 19., kedd 23:48
ads - április

A Geronimo hadművelet
http://www.imdb.com/title/tt2095605/
5 nap háború
KÜLSŐ LINK
Samsara - A lét örök körforgása
KÜLSŐ LINK
Felhőatlasz
KÜLSŐ LINK
A visszavonuló
KÜLSŐ LINK
0
2013. február 14., csütörtök 0:06
III. Richard (1973) - MTVA
0
2013. február 12., kedd 22:13
Nem, mert látszólag nem tudtak róla. A Kultúrbarlang is terjeszti. Azért nem akartam eddig beírni, hátha itt is lesz majd...
:)
0
2013. február 12., kedd 22:10
:)
Akkor ezt kár volt beírnom.
0
2013. február 12., kedd 17:05
Durván másfél hónapja.
0