Keresés

Megjelenések

2012. november 28., szerda 10:33
Karlovacko-t is lehet venni nálunk? Én még nem nagyon találkoztam vele, honnan szerzed? Kedvelem azt a sört.
0
2012. november 28., szerda 9:35
Lehet meg is volt a bor. Ha nem is két üveg, de két pohár biztosan. Amúgy még nem lestem meg. :)
0
2012. november 27., kedd 23:45
Az igaz! Most csak két Karlovacko fogyott el, míg bandáztunk az egyik erkélyen, így két hsz között rohangálok a budira. :)
most posts by TM
0
2012. november 27., kedd 23:36
"Két bor" után már te is hibáznál. :)
0
2012. november 27., kedd 23:23
Ezt inkább úgy mondják, hogy nekiveselkedek.
most posts by TM
0
2012. november 27., kedd 23:11
Tetszik a Doktor House befejező évadának borítója.
Kíváncsi vagyok már a két új szereplőre, de sajnos ezt csak jövő év elején tudom megvenni.Egyébként december közepére van kiírva, és az ára is egész normálisnak tűnik.
0
2012. november 24., szombat 13:08
Megtaláltam a hozzászólásod:

"mert a Két bor ökröcske hangja több helyen el volt csúszva a képhez képest."

Nekileselkedek még egyszer.
0
2012. november 24., szombat 0:35
Ha gondolod, megkeresem a levelem, amit a kiadónak küldtem, abban pontosan leírtam, mi a gondom vele. Vissza is igazolták, hogy tényleg volt gond vele, de még a javított példányról nem hallottam. Adj mail címet.
0
2012. november 23., péntek 22:00
Komolyan? Szemtanúja voltál egy ilyen öngyilkosságnak? Durva!
most posts by TM
0
2012. november 23., péntek 20:44
Anno Te írtad, hogy "csúszik a hang"? A példányomnál nem tapasztaltam...
0
2012. november 23., péntek 19:24
Ez nagyon jó!
Az első részől még várom a javított kiadást,de ez azonnal megvevős.
0
2012. november 23., péntek 19:14
:)

0
2012. november 23., péntek 10:19
Lehet, hogy elfogultnak kéne lennem, de a film fantasy-szürreális része egyáltalán nem tetszett. A szocreál környezetből eljutni a befőttesüvegben tárolt emlékképekig nekem túl meredek volt, azt is csak épp megemlítve, hogy a forgatókönyvíró vélhetően kevesebb ifjúsági filmet látott, mint Harry Pottert, mert szerintem túl sok vonást merített az utóbbiakból az előbbiek rovására.
0
2012. november 23., péntek 10:14
34 éve élek itt, de szerencsére az általad említett élmények pont kimaradtak, legalábbis az első és a harmadik, és a lift sem volt akkora élmény, lévén panelgyerek voltam. Viszont volt ezer más kellemesebb, úgyhogy nekem jó volt vásznon látni azokat a helyszíneket, amiket amúgy elsétálva mellettük már észre sem veszek. Nyomozni sem nyomoztam, kincset viszont kerestem, lyukat is véstük miatta az óvóda kerítésének falazatába (lakáskulccsal:)!), mert meggyőződésünk volt, hogy arany van mögötte:).
0
2012. november 23., péntek 9:58
Akkor nekem is többet kéne adnia, mert az 1970-es évek közepén egyszer nyaraltam valamilyen táborban (talán KISOSZ) Dunaújvárosban. Egy panelben volt a szállás ami az új rész és a régi óváros határán állt. Egyik nap egy néni kiugrott a 10 emeletről pont a bejárati ajtó elé. Ezen kívül még érdekes az volt nekem, hogy akkor láttam először liftet.:) ja, meg a holtágban valami iszapos csatornába majdnem belefulladtam. Nyomozni viszont nem nyomoztam.
0
2012. november 23., péntek 9:32
´szátok meg, ilyen jó filmre nem ültem be a moziba? A teringettét.
0
2012. november 23., péntek 9:31
A negyedik. :)
most posts by TM
0
2012. november 23., péntek 9:23
Én nem értem.
-Te vagy az egyik szereplő?
-Rólad mintázták?
-Te írtad?
-Dunaújvárosi vagy?

Amúgy a vége megoldás nekem annyira nem jött be, túl szürreális volt , akkor, mert már nem emlékszem mi is volt a megfejtés, csak valami agyturkászás, szereplő kettőzés, álom vagy mi.
0
2012. november 23., péntek 8:05
Felkerült a Fantasy Film oldalára néhány decemberre tervezett megjelenés.
Szökevényvonat, A hunok titkos története, A félelem órái (1990)
0
2012. november 23., péntek 1:06
Múltkor biztosítottam egy NuSkin konferenciát a SYMÁ-ban, ott árulták ezt a filmet, egy a céghez közel álló emberke csinálta. Levetítették az előzetesét, de inkább csak elvette a kedvem a megtekintésétől, mintsem meghozta volna. Pedig gondolkodtam, hogy szerzek egy példányt belőle, de aztán letettem erről a szándékomról...
0
2012. november 23., péntek 0:25
Na most akkor mit szóljak én, hogy az én gyerekkoromat mennyire feleleveníti:D?!
0
2012. november 22., csütörtök 23:37
A zenéjének a készítéséről láttam anno egy kis werk-et, amiből semmire se emlékszem persze, csak arra, hogy ilyen 20-25 évvel ezelőtti feelingje van a filmnek, kisgyerekek nyomoznak valami ügyben vagy mi és tök szocreál tán az egész de olyan iszonyatosan feleleveníti a gyermekkort, hogy el nem tudom mondani...
0
2012. november 22., csütörtök 23:12
Ez a dunaújvárosi film, igaz? Biztos beruházok rá, látatlan is ér ennyit, ha már hozzánk közeli mozi nem vállalta be.
most posts by TM
0
2012. november 22., csütörtök 22:52
Megjelent a Sherlock Holmes nevében című magyar ifjúsági kalandfilm a Szaturn Film forgalmazásában DVD-n, magyar 2.0 és 5.1 hanggal, valamint magyar, angol, orosz és román felirattal, extrákkal (audiokommentár, werkfilm, előzetesek, próbafelvételek, stb.), 1990.- Ft-os áron.
0
2012. november 21., szerda 22:10
Mennyi az esélye, hogy "egy szép nap" folytatódik majd a Poirot-sorozat DVD kiadása? Tudom, hogy a XIII. évad csak jövőre kerül bemutatásra, de talán 3-5 éven belül érkezhet egy teljes szett gyűjtődoboz is vagy az utolsó két évadot majd külön kell mellette tárolni (ha egyáltalán)? mit gondoltok róla? vagy megéri most megvenni ennyiért a 11 évadot.
0