A Ragyogó napfény már rég megjelent. A másik kettő viszont valóban a jövő zenéje.
0
2012. szeptember 19., szerda 17:28
7721
A javíthatatlan, A Vendome tér asszonya, Ragyogó napfény
0
2012. szeptember 8., szombat 20:51
552
Nekem William Petersen miatt a Jack Lemmon félé a nyerő :-)
0
2012. szeptember 8., szombat 20:21
7076
Egyik sem rossz egyébként.
0
2012. szeptember 8., szombat 19:08
552
Te melyiket várod a Jack Lemmon félét a Henry Fonda félét?
0
2012. szeptember 8., szombat 18:53
410
12 Dühös ember az nagyon jöhetne!!!
0
2012. szeptember 8., szombat 16:26
552
Várható e ezeknek a filmeknek az újra megjelentetése:
- Roméo et Juliette francia musical
- Három férfi és egy kis hölgy
Illetve tudni e valamit már ezeknek a megjelenéséről:
- Jégkorszak 4
- Jack Lemon szereplésével a 12 dühös ember
- Bones további évadok
??????????????????
0
2012. szeptember 7., péntek 22:57
7721
Ábel Amerikában, A dunai hajós: újra megjelentek mtva-s ronda borítóval.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:55
7721
Én egy ideje nem láttam a filmeket, pedig szoktam Pestre járni.
0
2012. szeptember 7., péntek 20:53
7721
Ma láttam ezt a dvd gyűjteményt, és úgy döntöttem, hogy elég lesz nekem a szerencsecsillag külön kiadása is. Egyébként a külföldi levelezős stílusú papírfeknivel hozták ki a négy filmet egy normál vastagságú tokban.
0
2012. szeptember 7., péntek 18:18
1194
"A korábban meghirdetett Zavaros vizeken, Elvált Nők Klubja, A mandzsúriai jelölt trió végül nem lett újból kiadva SV-s borítóval?" -Ezeket a dvd-ket én már egy éve látom itt-ott...
0
2012. szeptember 7., péntek 12:19
7721
Köszönöm, akkor ma jobban körbenézek.
0
2012. szeptember 7., péntek 12:15
2603
A Zavaros vizekennel többször találkoztam, a másik kettő nem rémlik.
0
2012. szeptember 7., péntek 11:39
7721
A korábban meghirdetett Zavaros vizeken, Elvált Nők Klubja, A mandzsúriai jelölt trió végül nem lett újból kiadva SV-s borítóval? Én boltban nem találkoztam velük, pedig már egy-két hónapja ki kellett volna jönniük. Tudtok erről valamit?
0
2012. szeptember 7., péntek 11:16
7721
Felkerültek az ads oldalára az októberre tervezett filmek.Remélem, hogy a Sleeping Beauty és az Egy őrült szerelem balladája borítója is a most kirakott poszterekkel fog megegyezni.Az extrák hiánya főleg az utóbbi filmnél fájó, de ettől a kiadótól már nem várhatok mást.Ha valami ennyire tetszik, akkor úgysem várok arra, hogy a megfelelő árkategóriába kerüljön.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 15:10
552
Várható e ezeknek a filmeknek az újra megjelentetése:
- Roméo et Juliette francia musical
- Három férfi és egy kis hölgy
Illetve tudni e valamit már ezeknek a megjelenéséről:
- Jégkorszak 4
- Jack Lemon szereplésével a 12 dühös ember
- Bones további évadok
??????????????????
0
2012. szeptember 6., csütörtök 13:58
7926
Ne viccelj, egy ilyen hírnek? :) Láttam Jankovics Marcellel egy interjút és elég lehangolóan beszélt a mai hazai animációs helyzetekről. Mondhatni megtörten. Mint annak idején Bujtor István. Szomorú látni ahogy a tehetségek átadják a helyüket a dilettáns, semmihez nem értő utánpótlásnak... Már utána is néztem a linkelt oldalon, ha esetleg nem lesz országosan terjesztve, onnan azért beszerezhető lesz. :)
0
2012. szeptember 6., csütörtök 13:44
1449
Nincs mit! Örülök, hogy te is örülsz! :-)
0
2012. szeptember 6., csütörtök 13:35
7926
Hoppá! Igényes kiszerelés egy igényes műnek. Köszi a hírt!
0
2012. szeptember 6., csütörtök 13:32
1449
Akit netán ez is érdekel:
"A tavalyi év egyik legsikeresebb magyar alkotása, a Jankovics Marcell rendezte Az ember tragédiája előreláthatólag októberben kerül a boltok polcaira dvd-n és blu-rayen [...] A dvd-n és blu-rayen is kicsúsztatható slipcase-el ellátott digipack kiszerelésű alkotás a moziváltozattal megegyező képaránnyal (1.33:1) és hanggal (sztereó) kerül a kiadványokra, angol, francia és orosz feliratokkal ellátva. Blu-ray esetében a kép full HD (1080p) lesz, a hangsáv pedig tömörítetlen PCM. A kiadvány extrái közé tartozik a Jankovics Marcell közreműködésével készült audiókommentár, a különálló zenei hangsáv (blu-rayen tömörítetlen PCM formátumban), a mozielőzetes és a díszbemutatón készült interjúk kb. 23 perc terjedelemben – utóbbi két extra a blu-rayre HD képpel kerül. A blu-ray exkluzív extrája Jankovics Marcell videókommentárja, melyben a rendező elsősorban a filmben használt szimbólumokat ismerteti meg a nézővel. Az ember tragédiája dvd kiadása 2990 forintért, a blu-ray változat pedig 4990 forintért lesz kapható. Forgalmazza a Mozinet Kft." Forrás: Mozinet http://www.mozinet.hu/kezdolap/az_ember_tragediaja_hamarosan_dvd-n_es_blu-ray-en
A forgalmazó "szeretne minden országos terjesztési lehetőséget igénybe venni, de ez a kérdés még tárgyalás alatt áll."
Hófehér és a vadász borítóján nincs elől idézet és még a cím betűtípusa is tetszik.Hurrá! Ez a csoportkép nem a legjobb, de megbarátkozom vele október elejéig. Ugyan Kristen Stewart zavarodottsága csak a feléig tett jó szolgálatot a filmnek, annyira azért élveztem a sötétebb hangulatú mesét, hogy a hónap végéig a polcomra tegyem ezt a dvd-t.