Keresés

Megjelenések

2012. szeptember 4., kedd 3:04
Ezt igazán sajnálom, pedig egy igazán jó kis horror vígjáték, szívesen felcsapnám a polcra. Azért köszönöm a választ! :)
0
2012. szeptember 4., kedd 2:17
Az utolsó mondatod logikáját nem értem.
0
2012. szeptember 4., kedd 1:54
Az a baj, hogy ennél a filmnél a BD-kiadások képminősége nem valami nagy szám, ellentétben a hangjával, ami állítólag iszonyat brutál módon szól. Tipikus agyon DNR-ezett Universal megjelenések vannak belőle...

Itthon csak felirattal volt hozzáférhető, úgyhogy nem valószínű, hogy újra megjelenne szinkronizált változatban...
0
2012. szeptember 4., kedd 1:25
Jósnőnél próbálkoztál? :)
0
2012. szeptember 4., kedd 1:25
Sajnos nem.
0
2012. szeptember 4., kedd 0:50
Én azt szeretném tudni, hogy a Twistert valamikor még kiadják itthon valamilyen formában?
0
2012. szeptember 4., kedd 0:40
Nem tudjátok, hogy az Adsz vagy kapsz (Trick  r Treat) megjelent-e bármilyen formában Magyarországon?
0
2012. szeptember 3., hétfő 22:52
Én is terveztem, hogy megveszem a nemrég kiadott twin pack-ben az első két részt. De úgy alakult, hogy nem vettem meg, amit már nem is bánok. Én személy szerint örülnék egy olyan pack-nek, mint amilyen az újra kiadott Pókember trilógia, persze ugyan olyan árban. :)
SuperHeRo
0
2012. szeptember 3., hétfő 22:43
Remélem, hogy az októberben megjelenő Men in black trilógia nem egy tokba lesz összenyomorgatva...Megvan az ezüstös korábbi kiadás az első két résszel, de azt hiszem, hogy egy pofás gyűjtődobozzal, digivel el tudnának csábítani...
0
2012. szeptember 1., szombat 23:15
Ezek közül várható valami itthon dvd-n?
Kislány a küszöbön, Lucky, The Smell of Success, Lie to Me, Jolene, Az El Escorial-összeesküvés, Boy A, A zenekar látogatása, Érzelmi számtan, Vágyastársak, Snow Angels
Vízbe fojtott bűnök, Őrangyallal, védtelenül
0
2012. augusztus 29., szerda 19:23
Tudnátok képet feltenni a Nicholas Sparks gyűjteményről?
Az érdekelne, hogy a külföldi levelezős stílusú gyűjtődoboz jelent meg itthon is, vagy valami egészen más?
Mindenhol csak ilyen összevágott poszter képeket találok a hazai oldalakon, a provideo.ro-n meg csak a Szerencsecsillagról van információ.
0
2012. augusztus 22., szerda 17:27
Gratula hozzá!
Akkor már majdnem olyan vagy, mint Mekk Elek. ;) :P

Jó vásárlást majd! ;)
SuperHeRo
0
2012. augusztus 22., szerda 15:56
Na igen, ha végre én is visszatérek a munka világába (erre hamarosan sor kerül, mivel múlt héten a harmadik végzettségemet is megszereztem), nekem is lesz mit bepótolni vásárlások terén, az új megjelenésekről nem is beszélve... :)))
0
2012. augusztus 22., szerda 14:53
Igazad lehet. Másrészt remélem, hogy egyre több BD-lejátszó fogy és talán a lemezeket is veszegetik hozzá.
0
2012. augusztus 22., szerda 14:45
Úgy tűnik, a Drive eladási mutatói meggyőzték őket arról, hogy a nagyobb filmeket bevállaljak BD-n is. Dicséretes! :)))
0
2012. augusztus 22., szerda 14:38
Ez azért biztató!
0
2012. augusztus 22., szerda 14:35
Megkérdeztem korábban a facebookon s ezt a választ kaptam a kiadótól:

"Köszönjük az érdeklődését! Egyelőre még nincs meg a végleges megjelenési dátum. Ahogy meglesz, közöljük itt a Facebookon is. Mivel még nem véglegesek a tervek, csak azt tudjuk mondani, hogy szinte biztosan lesz Blu-ray megjelenés is."

0
2012. augusztus 22., szerda 14:30
Ez engem is érdekelne.
0
2012. augusztus 22., szerda 14:19
Az éhezők viadala c. film kapcsán van esetleg valami fejlemény? Elég nagy a csönd a megjelenésével kapcsolatban, pedig már lassan illő lenne a megérkezése.
0
2012. augusztus 22., szerda 12:58
Sony - InterCom lesz, májusban volt moziban, így október-november körül lehet rá számítani.
0
2012. augusztus 22., szerda 12:26
Heló! 21 Jump Street mikorra várható? Egyáltalán kihez tartozik?
0
2012. augusztus 21., kedd 16:25
Ok. Kösz az infót.
0
2012. augusztus 21., kedd 13:51
biztos,h nem fog mert már nagyon sok kiadónál voltak a jogok,most meg a Mirax-nál van és ők biztos nem fogják kiadni BD-n.
0
2012. augusztus 21., kedd 12:46
Tisztelt Xpress!

Érdeklődnék, hogy látnak e esélyt arra, hogy a Cliffhanger c. Stallone film megjelenik e esetleg hazánkban Blu-rayen. Én személy szerint nem sokat, de hátha benfentesebb ismerettel rendelkeznek.

Köszönettel.

Péter
0
2012. augusztus 19., vasárnap 20:11
Ezt az Augustust mintha valaki már kiadta volna. Azt hiszem ezt láttam off.
0