Keresés

Megjelenések

2012. augusztus 5., vasárnap 19:21
Szerintem ez a " Nem engedi " csak duma. Lucas sem engedte, hogy Magyar szinkron kerüljön a Star Wars-ra, aztán mégis úgy jelent meg. :D Ezek csak ilyen parasztvakító blőd dumák. Bár lehet, hogy én tudom rosszul, és az Intercom azóta is pereskedik a Lucasfilmmel, mert sufniban legyártották a Star Wars-t Magyar hanggal, pedig Lucas azt mondta, hogy bármilyen szinkron mehet rá, de magyar semmiképp. Nem tudom miért utálja ennyire a Magyarokat, pedig nem vagyunk neki konkurencia...  :)
0
2012. augusztus 5., vasárnap 18:20
Ha jól néztem, az előző hozzászólásomban felsorolt háborús klasszikusok egyike sem Paramount. Akkor talán ezeknél nagyobb az esély, hogy előbb-utóbb valaki itthon is megjelenteti azokat...:)
0
2012. augusztus 5., vasárnap 15:02
Így van, a remény hal meg utoljára.
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem lehet itthon egy forgalmazó, és forgalmazná az összes cég lemezeit?
Vagy ez nagyon elvetélt ötlet? :)
SuperHeRo
0
2012. augusztus 5., vasárnap 14:56
Paramount filmek esetében elég mostohán bánnak velünk, s a hazai kiadó (S_elect) is eredménytelenül tárgyal a filmek kiadásáról, mert állítólag a Paramount cég nem engedélyezi az itthoni megjelenést pl a Világok harca című BD filmnél.
Az Indiana Jones 1-4 BD megjelenése körül is nagy a hallgatás, mikor már szinte mindenhol bejelentették a megjelenés dátumát, csak itthon nem:((((
Természetesen reménykedhetünk benne, h nálunk is megjelennek ezek a filmek!
0
2012. augusztus 5., vasárnap 12:45
A Világok harcára én is vevő lennék ha megjelenne.
SuperHeRo
0
2012. augusztus 5., vasárnap 10:27
Ez engem is érdekelne. A háborús klasszikusoknak én is örülnék.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 0:56
Sziasztok!

Várható, hogy a következő filmek megjelennek itthon BD-n a közeljövőben (vagy egyáltalán)?:

Kék Villám (Blue Thunder)
2020: A tűz birodalma (Reign of Fire)
Gyilkos bolygó (Outland)
Iron Sky (2012)
Csillagközi invázió
Világok harca (2005)

Illetve néhány háborús klasszikus:
Kelly hősei
A piszkos tizenkettő
A halál 50 órája
A híd túl messze van (A Bridge Too Far; 1977)
Kémek a sasfészekben (Where Eagles Dare; 1968)
Az angliai csata (Battle of Britain; 1969)

Aki esetleg a tűz közelében ül, valamelyik kiadónál dolgozik, ill. bárhonnan tudja az infót, legyen szíves, tudassa. Köszönettel előre is!

Üdv.
0
2012. augusztus 4., szombat 13:29
A Perfect Sense (Hétköznapi pár) nem jelenik meg DVD-n? Azt se tudom kinél érdeklődjek, moziban a Szuez Film forgalmazta.
0
2012. augusztus 2., csütörtök 14:14
No, ennek igazán örülhetünk, mert a film javát Magyarországon forgatták.

A produkció egyébként anno megbukott, részben a főszereplő Mark Lester miatt, aki épp kétszer olyan idős volt (18 éves), mint amilyennek a szerepe szerint lennie kellett volna (9 évesnek). Az egyik szereplő, a közismert fenegyereknek tartott Oliver Reed a maga otromba humorával részegen (ez nála gyakran megesett) állítólag egy prostituáltat vitt Lester szülinapi bulijára ajándékba a fiatal kollégának. Oliver Reed egyébként gyerekkora óta ismerte Lestert, hiszen 9 évvel korábban az OLIVER! (1968) című filmben már együtt játszottak.

A KOLDUS ÉS KIRÁLYFI bukása véget vetett Lester színészi karrierjének, és a fiatalember csontkováccsá képezte át magát. Jó barátságba keveredett Michael Jacksonnal, sőt ő lett a Jackson gyerekek keresztapja. Michael halála után azt állította, valójában ő Paris Katherine Jackson biológiai apja mint spermadonor. Apasági tesztre is vállalkozott volna, de a Jackson család erre nem tartott igényt, sőt azóta állítólag Lester a keresztgyerekeit sem láthatja.
0
2012. augusztus 2., csütörtök 13:38
Jön a Harvey kék lemezen!
Hurrá!
0
2012. július 31., kedd 16:48
A Segítség, apa lettem című filmet tényleg (újból) kiadják augusztusban?
0
2012. július 29., vasárnap 14:35
A Koldus és királyfi nagyon jó hír. A sok sztár között a nemrég elhunyt Ernest Borgnine is látható John Canty, a keménykezű apa szerepében.
0
2012. július 29., vasárnap 1:01
Koldus és királyfi - Etalon Film - szeptember vége
0
2012. július 27., péntek 2:44
Tündér Lala Sárkány és papucs Volt egyszer egy Táncdalfesztivál
0
2012. július 26., csütörtök 23:03
sziasztok
valaki nem tudja hogy volt e már valami hír az éhezők viadala megjelenéséről? melyik kiadóhoz tartozik egyáltalán?

kösz
0
2012. július 24., kedd 15:13
Köszi. Tartok tőle hogy már bejelentették volna a megjelenést amúgy... :(
0
2012. július 23., hétfő 22:12
Az Új világ-ban én nem reménykednék a te helyedben, mivel New Line-film (Warner fennhatóság), az Őrület határán meg Fox. A két stúdió között van némi mentalitás-béli különbség...
0
2012. július 23., hétfő 20:36
Köszönöm a választ
0
2012. július 23., hétfő 14:52
A "The New World" BD megjelenik nálunk? Tudom hogy kicsi az esélye, de hátha kellemes meglepetést okoz valamelyik iadó :) Ha már Az őrület határán is megjelent...
0
2012. július 23., hétfő 11:31
A Rumnapló előzetesét láttam valamelyik mostanában kiadott GHE által kiadott DVD-n. Ha jól rémlik, akkor a Géppisztolyos prédikátor lemezén, de erre most nem esküszöm meg. Tehát ők fogják majd kiadni DVD-n.
0
2012. július 20., péntek 22:13
Most láttam meg a dvdextrás cikket.Bocsánat.
Csak az számít újdonságnak, hogy milyen a borítója.
0
2012. július 20., péntek 22:07
Being Flynn(a másik címtől a falnak megyek...): augusztus 30-án jelenik meg.

Tudja valaki, hogy mi történt a Rumnapló-val? Nagyjából az összes eddigi moziban is vetített Big Bang-es film jött dvd-n, de ez valahogy kimaradt.
0
2012. július 18., szerda 14:30
.
0
2012. július 18., szerda 14:25
Nagyon tetszik az Elveszett borítója, de a Chloe miatt egy időre elment a kedvem attól, hogy Seyfried kisasszony filmjeivel fárasszam magam.
0
2012. július 12., csütörtök 17:09
Én megérzem a disznószagot, muzulmán vagyok baszd meg! :)
most posts by TM
0