Keresés

Megjelenések

2012. június 9., szombat 17:51
Megerősítem az előttem szólót. Ma voltam MM-ben és már ott is megvásárolhatóak mind BD, mind DVD twin packben a filmek.
SuperHeRo
0
2012. június 9., szombat 12:41
Ehhez hasonló borítóval egy sor dvd-t is kiadtak.Nem jegyeztem meg az összes címet, de elsőre úgy tűnt, hogy nagyjából megegyezik a kínálat a Blu-ray-s újra kiadásokkal.
Ezeket tuti egybecsomagolták dvd-n is: 300 / Álomháború, 2012 / A Föld inváziója - Csata:Los Angeles, Légió / A pap – Háború a vámpírok ellen
0
2012. június 6., szerda 0:25
Vagy egy régi filmtekercsen! :-)
0
2012. június 6., szerda 0:21
Műfajából adódóan még a szinkronnal sem kell vesződni :)

0
2012. június 6., szerda 0:16
Amúgy én is nagyon várom, talán a díjak hatására kapunk belőle BD-t is.
0
2012. június 6., szerda 0:06
Szerintem azt stílszerűen egy rojtos szélű VHS-en kellene megjelentetni! :)
0
2012. június 5., kedd 23:53
Sziasztok!

A Némafilmes mikor jelenik meg nálunk? BD kiadás várható esetleg a filmből?
0
2012. június 5., kedd 22:20
Most értekeztem a GHE-val. Nagyon kedvesek voltak. Megtudtam, hogy a Tree of Life kiadását augusztus második felére tervezik. Természetesen csak dvd-n.
0
2012. június 5., kedd 19:01
A Paramount számára csak akkor nem kicsi a magyar piac, ha olyasmit kell elsózni, ami globálisan nem felkapott. Akkor akár még 3D vagy fémdoboz is csurran. Abban a pillanatban, ha népszerű cuccról van szó, rögtön összezsugorodunk kis piaccá, és lóf... az esszhólunkba.
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 18:54
Impossibel = Impossible
0
2012. június 5., kedd 18:53
Megkérdeztem a S.E.L.E.C.T Video-t, hogy miért nem jelenik meg a Mission Impossibel Gyűjtődoboz nálunk vagy a Keresztapa trilógia, s ezt a választ kaptam:

"Sajnos a Paramount véleménye szerint a magyar Blu-ray piac még olyan kicsi, hogy nem éri meg ilyen kiadványokra magyar vonatkozást  feltenni. Azon dolgozunk, hogy a jövőben ez az elgondolás változzon és hozzánk is ugyanazok a kiadványok legyenek elérhetőek, mint a többi országban."

Én nagyon bízom benne, hogy egyszer tényleg eljutnak hozzánk is eme kiadások.
0
2012. június 4., hétfő 23:11
Ezek nekem is megvannak így, és az "átváltóson" 5.1 az angol.
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 21:14
Nekem volt egy olyanom, ami bővített verzió volt, az eredeti szinkronnal, a bővebb jeleneteknél meg átváltott feliratra és angol hangra. Mondjuk megvettem a feliratost is eredetiben, bár évekig fanyalogtam , hogy nem fogom, de nem bírtam ki, hogy ne legyen eredetiben a polcon, hiszen mégis az egyik legnagyobb kedvencem ez a film.
0
2012. június 4., hétfő 21:02
Eddig azt hittem, hogy azok külföldi lemezek.
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 17:51
Hát igen. Már több éve megcsinálták így a Vadnyugatot, mint ahogy most kiakarják adni. Sok más filmmel egyetemben.
0
2012. június 4., hétfő 16:24
Fura, mert a világhálón már három évvel ezelőtt is keringtek olyan bővített verziók, ahol vagy az olasz vagy az angol hangsáv szerepelt 5.1-ben a felirattal bővített magyar sztereó mellett.
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 16:00
Mondom én, hogy aki magyar szinkront is akar, meg pöpecül szóló eredetit feliratos extrákkal, annak halmozni kell a kiadásokat.
0
2012. június 4., hétfő 15:21
:) Igen, tudtam ám, hogy 60-on túl van, de most Vitay Andráson nagyon meglepődtem :D Papp János hangját is nagyon szeretem egyébként, de A Hobbit előzetesnél nem kicsit akadtam ki, de azóta maga Bács Ferenc jelezte, felkérték a munkára és szeptembertől neki is látnak :)

Elég elszomorító ez a 2.0-ás hír Dömi. A Számkivetett-nél ordít, hogy ez így nagyon suta lesz, Csupasz pisztolynál mindegy, de a Vadnyugat eredeti hangsávja is csorbát szenved, főleg, hogy olyan nagyszerűen felújították.
0
2012. június 4., hétfő 15:08
Ha Papp János 45 éves lenne, akkor a Pirx kalandjai tévésorozatban 5 évesen kellett volna játszania a címszerepet. :) Ő mostanában lesz majd 64 éves, és ahogy minden nyáron, így idén is lehet vele találkozni Visegrádon a Nemzetközi Palotajátékokon, ahol hosszú évek óta ő a főherold, aki gyakorlatilag végigkonferálja reggeltől estig a 3-4 napot. Fia, Dániel szintén színész, egy ideje ő is ott sertepertél az apja mellett. :)
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 14:54
rossz hír!
sajnos tényleg olyan speckókkal fognak jönni a kiadványok mint az a kiadó oldalán szerepelnek.   :(
0
2012. június 4., hétfő 14:08
hát,h én is hozzá szóljak részben a lenti csevejhez,sajnos nagyon úgy nézz ki,h nem elírás a Szelekt oldalán az szinkronos Paramount filmek adatlapja,h az eredeti nyelvek csak 2.0-ak lesznek. jelen állás szerint tényleg így lesznek a kiadáson,de még ígértek egy vissza hívást amint beszéltek a gyártással pontosítás véget.
én azért is furcsállnám mert nem saját gyártásúak ezek a lemezek,hanem Paramount.
Kíváncsi leszek a végeredményre.
0
2012. június 4., hétfő 14:01
Igen, Vitay-ról tudtam, hogy a fia, de hogy 60 éves??? Azta, ezt se gondoltam volna! :D Ha azt mondod, hogy Papp János pedig 45-50, falnak megyek :D
0
2012. június 4., hétfő 13:23
Így van! Vitay András (pl. Matthew Perry szinkronhangja) pedig Sinkovits Imre fia. Apja halála óta nevét Sinkovits-Vitay Andrásként viseli. Fiatalos orgánuma alapján nem mondanánk meg róla, hogy már elmúlt 60 éves.
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 13:01
Sinkó László Sinkovits Imre testvére? :O Nem tudtam, de valahol sejtettem a neve alapján, de nem gondoltam volna :D Ma is tanultam valamit :)) Csupasz pisztoly-filmek pedig remélem minőségi kiadásban jelennek meg :) És a sorozatra én is vevő lennék :)
0
2012. június 4., hétfő 10:29
De amúgy, ha jönne a tv-sorozat (és mondjuk a Sinkovits-szinkronnal), persze azt is megvenném ám. :)
Ha jól gyanítom, egy kétlemezes kiadásra rá is férne az egész. Sweet dreams...
0