Keresés

Megjelenések

2012. június 4., hétfő 10:27
Köszi srácok, de - ahogy a kis tölcsér is jelzi a hozzászólásom tetején - valóban a Volt egyszer egy Vadnyugatra gondoltam.
A Csupasz pisztoly miatt nem aggódom, mert ott azért gyanítható, hogy nem készítenek új szinkront a filmhez, hisz nincs rá ok. (Persze láttunk már karón varjút.)

A hivatalos-közeli váaszt még várom amúgy, ha valakinek van infója...
0
2012. június 4., hétfő 10:04
Nem arra gondolt, de a Csupasz pisztolyra is illik a Sinkovits név, mivel a 33⅓-ban egy Sinkovits volt az, aki szinkronizált, csak nem Imre, hanem László, aki a bátyja miatt Sinkóra változtatta a születéskor kapott nevét.
most posts by TM
0
2012. június 4., hétfő 0:53
nagyot nem tévedett,mert a tv sorozatban Sinkovits volt a hangja :)
0
2012. június 4., hétfő 0:19
Én örülnék neki a legjobban, ha BD-n is jönne, de a Paramount nem arról híres, hogy katalógusfilmekre tesz magyar vonatkozást...

Bár annak idején az Álom luxuskivitelben beharangozásánál sem tudtuk, hogy fog megjelenni, aztán mégis BD lett belőle...
0
2012. június 4., hétfő 0:17
Nekem meg van a feliratos DVD. De ha jönne BD-n szinkronnal akkor tuti megvenném, mert imádom ezt a szinkront, főleg Sinkovits miatt, aki szerintem a valaha élt legnagyobb magyar színészek egyike(ha nem a legnagyobb).
0
2012. június 4., hétfő 0:14
Az jó volna.
De ha nem, akkor is ott a DVD :) (nekem eddig sehogy sem volt meg).
0
2012. június 3., vasárnap 23:59
Akkor jön Blu-Ray-en is a Volt Egyszer Egy Vadnyugat?
0
2012. június 3., vasárnap 23:37
egyik sem nyert.
Volt egyszer egy Vadnyugat
0
2012. június 3., vasárnap 23:33
Gerbence: Ha a Csupasz pisztolyra gondolsz, akkor nem Sinkovits, hanem Sztankay. Ha a Titanicra, akkor nem szóltam.:)
0
2012. június 3., vasárnap 18:36
Ez azt jelenti, hogy az eredeti (ha jól emlékszem, Sinkovits-féle) szinkron kerül a lemezre?
Ez zseniális lenne, 2 ropiért azonnal a kétlemezes mellé tevős.
0
2012. június 3., vasárnap 17:16
Feltételezhetően nálunk úgy is kapható lesz majd, hogy nem lesz benne a "térhatású" verzió. Direkt írtam idézőjelben. Mivel nem natív 3D, én is gondolkodom, hogy kell-e nekem, de valószínűleg a legteljesebb kiadást teszem a polcra.

Jöhetne már egy hivatalos bejelentés a kiadótól, elég közel van már a szeptember...
0
2012. június 3., vasárnap 16:58
Én ebből egy szolid 2D-s változatnak is örülnék.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 3., vasárnap 16:57
Nem trilógia, csak az első rész szinkronos DVD megjelenése.

Gondolom, mások is örömmel linkelték volna az oldalt, de az Xpress sajátos védelmi rendszere miatt a fórumon sem lehet szóba hozni a SelejtVideót. De ha ellátogatsz a honlapjukra, a "Várható megjelenések" címszó alatt te is megtalálhatod.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 3., vasárnap 16:04
még nem mutatnak belőle sokmindent a piszkok :) de tetszetős darab. kár, hogy nálunk ennek a megjelenése csak szép álom.
SuperHeRo
0
2012. június 3., vasárnap 15:56
Nos, ha jól értelmeztem a francia oldalt, akkor csak a 3D-változat lesz két lemezen, a sima az ráfért egy korongra. Így azért némileg más a leányzó fekvése. Azért reméljük, még ez is változni fog, de már félsiker, hogy legalább az egyik verziója egyben lesz...
0
2012. június 3., vasárnap 15:50
Remélem, nem lesz megint kettévágva a film, bár a jelek szerinte sajnos igen.

Csak tudnám, mi az isten akadálya van annak, hogy egy lemezre ráférjen... :(((
0
2012. június 2., szombat 11:57

egyébként meg a francia amazonon jelenleg is rendelhető státuszban van 50 EUR-ért:

http://www.amazon.fr/Titanic-Coffret-collector-Blu-ray-disques/dp/B0087OLVKO/ref=sr_1_3?s=dvd&ie=UTF8&qid=1338623911&sr=1-3
0
2012. június 2., szombat 11:55

én azt hittem, ez a kiadás az angol amazon exkluzív kiadványa, mint ahogy lentebb is meg lett jelölve.
de mint írtam, ott még csak feliratkozni lehet az e-mailes értesítési rendszerbe. az meg nagyon csúnya húzás lenne, hogy megkérheted őket hogy értesítsenek ha előrendelési státuszba kerül a kiadvány, de közben már nem is lesz belőle mert elfogyott...
0
2012. június 2., szombat 11:34
Csupasz pisztoly trilógiát meg a többi megjelenést hol találtátok?
0
2012. június 2., szombat 3:48
Egy francia fórumon láttam, hogy sold out...

Talán pont azért van már csak ez a szöveg ott.
0
2012. június 2., szombat 0:55
Avengers collectors edition box set...azért ez sem semmi.

http://marvel.com/news/story/18811/pre-order_the_special_collectors_edition_avengers_box_set
0
2012. június 2., szombat 0:32

elfogyott??? az amazon oldalán még nem is rendelhető, csak egy "értesítést kérek ha előrendelhető" opció van jelenleg!
0
2012. június 1., péntek 23:23
Úristen, de komoly kiadás, kár volt megmutatni (persze csak viccelek :D). Jobban tetszik amúgy ez a borító, amit ezen az oldalon mutatnak, mint amit más oldalakon látni :)
0
2012. június 1., péntek 23:17
Elég hamar elfogyott az az ezer db...
0
2012. június 1., péntek 22:28
Titanic 3D : 1000 copies Limited Collector s Edition | Exclusive to Amazon.co.uk / Blu-ray 3D + Blu-ray

De szép is lett volna egy ilyen nálunk.
http://www.blu-ray.com/movies/Titanic-3D-Blu-ray/46608/
0