Keresés

Megjelenések

2020. október 2., péntek 10:42
Nem valószínű sajna, mert a Freeman Film nem lát fantáziát a home videos kiadásokban...
Majd ha esetleg lejártak náluk a jogok. Ahogy gondolom lejárt a Szabotázs  a Harcban élve vagy a Fejlövés esetében, amiket a B-web adott ki BD-n.
0
2020. október 2., péntek 10:29
Így hogy a GHE lett a forgalmazó van esély arra, hogy olyan független filmek megjelenjenek, amiket a PV-hez kellett volna hoznia? Pl. Elit játszma, 1917, Knives Out stb.
0
2020. október 2., péntek 10:15
Igen, november vagy december.
0
2020. október 2., péntek 9:56
Köszi az infót Dömi! Mivel a dvd totál eltűnt a piacról, így jól jön az utánpótlás. Dátumról még korai beszélni, de novemberi megjelenés reális lehet?
0
2020. október 2., péntek 9:45
Az olaszoknál a mai napig nem adták ki.. Hőbörögnek is rendesen miatta :)
0
2020. október 2., péntek 9:33
De miért nem lehetett tavaly ilyenkor kiadni, amikor a világpremiere volt hordozón... Örök rejtély.
0
2020. október 2., péntek 9:17
Úgy látszik igen.
Itt vannak a specifikációk:
Audio Blu-ray: English DTS-HD Master Audio 5.1, Polski Lektor Dolby Digital 5.1, Hungarian Dolby Digital 5.1

Subtitles Blu-ray: English, Chinese, Polish, Portuguese, Romanian, Hungarian
0
2020. október 2., péntek 5:12
Nocsak-nocsak, hosszú idő után újra lesz mit vásárolni. Mi történt, az HBO/Warner legyártott egy második masztert is?

A lengyeleknél ma felkerült a kínálatba, de egyelőre minden specifikáció nélkül, mivel a régiónkból csak a csehek kapták meg eddig, reméltem hogy rákerülünk.
0
2020. október 2., péntek 4:38
Ha tudnád mi ment/megy a háttérben akkor nem írnád ezt/így....
De leszarom mit gondolsz....
0
2020. október 2., péntek 4:37
A CSERNOBIL c sorozat megjelenik Blu-ray-en magyar szinkronnal és felirattal!
0
2020. október 2., péntek 0:28
S már ő is órákkal volt lemaradva! :D
most posts by TM
0
2020. október 2., péntek 0:13
Jajj, ne hülyéskedj, örülök, hogy történt olyan ezen a szarkupacon, ami Téged is aktiválni bírt! :)
most posts by TM
0
2020. október 1., csütörtök 23:20
Hajnali 3:58?!? Pics@ba... :-D
0
2020. október 1., csütörtök 23:19
Szeva TM!

Én kérek elnézést... ;-)

Most jött szembe a fészen, gondoltam, bemásolom ide! Késtem úgy 6-7 órát... :-D
0
2020. október 1., csütörtök 22:58
Na kérem - görgess! :)
most posts by TM
0
2020. október 1., csütörtök 22:25
Na kérem - a Fotelmozi FB-oldaláról:

"Egy minden hazai filmgyűjtő szívét megdobogtató, fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek:

2020 októberétől új fejezet kezdődik a hazai házimozis forgalmazásban: összefog a Pro Video Film & Distribution Kft. és a Gamma Home Entertainment Kft.!

Az iparág két nagy szereplője, a Pro Video Film & Distribution Kft. (PV) és a Gamma Home Entertainment Kft. (GHE) együttműködésének köszönhetően októbertől ismét megjelennek a legnagyobb hollywoodi stúdiók filmjei Magyarországon. A széleskörű kínálatban a Walt Disney Studios, a Paramount Pictures, a Warner Bros. és a Sony Pictures alkotásai válnak elérhetővé a házimozi hazai hívei számára DVD-n, Blu-rayen vagy éppen 4K UHD-n. Amint az élet visszatér a rendes kerékvágásba, természetesen az újdonságok is rendre megjelennek majd, de míg nem számolhatunk friss filmekkel, addig is lesz mit a polcra tennie a filmgyűjtőknek: végre kapható lesz többek között az Oroszlánkirály (2019), a Toy Story 4., az Aladdin (2019) és a Jégvarázs 2. is DVD-n, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Jumanji - A következő szint és a Sonic, a sündisznó pedig többféle változatban.

A gyakorlatban ez az összefogás azt jelenti, hogy a GHE lesz a felelős a magyar piacon az értékesítésért, a forgalmazásért, a PR-tevékenységért, és szorosan együttműködik majd a PV-vel a marketing stratégiák megvalósításában és a piac fejlesztésében. A két cég bízik abban, hogy ez a rendkívüli lépés garanciát jelenthet arra, hogy még sokáig gyűjthessük a filmeket.
🎉🤗

Ha hírek, információk, érdekességek és izgalmas játékok érdekelnek  a legnagyobb hollywoodi stúdiók magyarországi házimozis megjelenéseivel kapcsolatban, kövesd a Fotelmozi Facebook-oldalát!"
0
2020. október 1., csütörtök 21:30
Hát persze. Szerinted az Élősködők BD sem kapható az Xpressen.
0
2020. október 1., csütörtök 19:12
Egyszer írtam nekik, még nem is válaszoltak. :(
0
2020. október 1., csütörtök 18:26
Cinemix-nek kellene, de ők nem adják ki!
0
2020. október 1., csütörtök 17:18
Szerintetek kiadják majd a Világítótornyot? Ugye a BD-n rajta vagyunk, de hír se volt róla eddig.
0
2020. október 1., csütörtök 16:02
Remélem, hogy az azért átjött többeknek, hogy a GHE lett a konkrét forgalmazó, miközben a Pro Video csupán csak röpköd minden hsz-ra gyorsan válaszolni, ahogyan azt tette pl. az újabb Star Wars BD-k vagy a Universal-megjelenések kapcsán is, ahol szintén csak kb. ennyi közük volt ahhoz, hogy azok megjelenhettek.
most posts by TM
0
2020. október 1., csütörtök 14:26
Kellemes meglepetés! Nagyon örülök. Őszintén bevallom, már nem is számítottam ilyen pozitív hírekre.
0
2020. október 1., csütörtök 14:05
Remek hír. Végül is az történt, amit március-április óta mondanak, hogy jönni fognak az akkor beígért filmek. Néhányszor meginogtam, de végül kivártam, mivel erről a fúzióról régóta hallani a háttérben, hiteles emberek által is megerősítve. S lám, így lett. Örülök is, hogy nem hamarabb jelentek meg, úgysem lett volna rá pénzem. Na meg a hazai kiadást mindig jobban kedvelem, nekem a magyar nyelvű kísérőkarton is érték.
most posts by TM
0
2020. október 1., csütörtök 13:07
Legfőképp én is az új megjelenésekre vagyok kíváncsi. De örülök a Bad boys, Jumanji, Sonic triónak is. Külföldről nem rendeltem volna be őket.
0
2020. október 1., csütörtök 12:38
Itt olvastam nemrég tényleg, hogy a PV megszerezte a paramount filmek kiadás jogait Romániában, szóval lehet a magyart is sikerült megszerezniük.
Tehát akkor új Paramount filmek is jöhetnek majd magyar szinkronnal talán.
0