Az olasz horrorokkal és az Ultrafilmmel kapcsolatban az lenne a kérdésem:az Ultrafilm honlapja él már esetleg ismét, nem is tudom mennyi év elteltével?
0
2012. január 15., vasárnap 14:55
214
Ha a britt kiadáson nem is, de az amerikain rajta leszünk :)
Ezt hallottam róla én is :) Ami nem is lehet véletlen, mert láthatóan James Cameron is W. Lord könyvét vette alapul, amely nagyon részletes és a leghitelesebb iromány arról a végzetes éjszakáról.
0
2012. január 14., szombat 10:11
4842
Jaja, nagyon jó lenne, ha megjelenne. Lényegében a Titanic klasszicista változata. :)
0
2012. január 14., szombat 10:08
6697
Tudom, álmodik a nyomor, de azért megkérdezem, hátha valaki tud rá (lehetőleg pozitív) választ, van esély A Night to Reme_mber c. film hazai megjelenésére? Márciusban a Criterion Collection keretein belül, felújítva, kiadják dvd-n és BD-n Amerikában.
Walt.er Lord azonos című dokumentumregényéből készült 1958-as filmről van szó, és most, a Titanic tragédiájának 100 éves évfordulójánál keresve se találhatnának aktuálisabb megjelenési időpontot itthon. Rég vágynék már megnézni a filmet, remélem sikerülni fog idén, hivatalos formában megtekinteni.
0
2012. január 12., csütörtök 16:15
9368
A kiadó nem bírálhatja felül esetleg a stúdiót? Mondjuk úgy, hogy azt mondja, hogy márpedig erre a filmre nincs igény és ezt nem adjuk ki... de helyette jöhetne ez és ez...