A kiadók egyébként mi alapján döntik el, hogy mit adnak ki és mit nem? Mert, hogy az e-mailban küldött javaslatokra a válasz mindig nem. Ráadásul olyan filmekre, amelyek kifejezetten sikeresek voltak(és még ma is azok). Bezzeg a sok fos film jön dögivel...
0
2012. január 12., csütörtök 7:07
7721
Johnny English újratöltve
0
2012. január 11., szerda 23:57
7151
Ebből az elsőt nem is olyan régen láttam (10/6), a második egész biztosan megvan a gyűjteményemben, de hirtelen nem ugrik be, hogy láttam-e. A többi az eredeti címek alapján nem ismerős.
Amit én még nagyon tudok ajánlani, az Luciano Ercolitól a La morte cammina con i tacchi alti (1971).
0
2012. január 11., szerda 23:52
7151
Nemcsak láttam, meg is van a gyűjteményemben, de nekem a TORSO jobban bejött, de ez se volt rossz.
0
2012. január 11., szerda 22:51
2603
Kösz az infót! Erről öröm volt értesülni, főleg, hogy már nincs is olyan sok hátra a megjelenésig.
0
2012. január 11., szerda 22:42
3535
És ahogy nézem a Guardista BD-n is jön :-)
0
2012. január 11., szerda 21:37
7721
Jönnek a finomságok...Blue Valentine, A bőr, amelyben élek, A Guardista, A Vérdíj.
0
2012. január 11., szerda 20:34
4842
5 perc bőven elég... :DD
0
2012. január 11., szerda 19:44
8977
Azért 5 percnél kicsit többet adhattál volna... :) Nem is olvastam, csak a lebaszó üzeneteddel együtt! :D :D
0
4078
Várnod kellett volna kicsit :P Nem reagálhatunk 5 percen belül :D
0
52685
Az első Bondjában nehezen fogadtam őt el, a második pedig rossz film volt, úgyhogy várom a harmadikat, hátha abban minden összejön egy helyen.
most posts by TM
0
2012. január 11., szerda 19:43
8977
Igen, ez mind a kettő nagy kedvencem! Ha már ennyire belementünk a giallo-témába, akkor pár cím, amik nálam még nagyon bejöttek:
Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave Tutti i colori del buio Perché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer? Morte sospetta di una minorenne La ragazza che sapeva troppo La casa dalle finestre che ridono
0
2012. január 11., szerda 19:33
4842
Na, senkinek sem tűnik fel, hogy az Onibaba nem olasz horror?? :)
Áhh, csalódtam bennetek. :D
0
2012. január 11., szerda 19:33
4842
Bakker... Ez a Daniel Craig... Nagyon irritáló szegény, és szerintem kb. annyira van meg benne a Bond-faktor, mint anyukám macskájának a fülatkáiban...
Egyébként a többi Bond kell és jöhet - akár egy új dvd gyűjtemény is jöhetne.
0
2012. január 11., szerda 19:28
4842
Ha már olasz horrorok, akkor egyébként jöhetne az Onibaba is.
0
2012. január 11., szerda 19:04
4078
A Cosa avete fatto a Solange?-t láttam és egész kellemes darab volt :)
Nézd meg a Szerelmi vérszomj című filmet, az eredeti címe: Lo strano vizio della Signora Wardh Ez Martino legjobb filmje szerintem.
0
2012. január 11., szerda 14:46
19960
Huszonkét eddig bemutatott hivatalos James Bond-film Blu-ray-en!!!!!
0
2012. január 11., szerda 14:24
7151
A TORSO nekem kifejezetten tetszett, meg talán ő rendezte azt a filmet is, amelyben Luc Merenda egy amnéziás pasit alakított Senta Berger oldalán. Az se volt rossz. A kannibálos filmjét Ursula Andress bájai nagyon feldobták, de a későbbi opuszai elég gagyik. Szerintem. Ámbár nemrég láttam DVD-n a PACO-t: mondjuk nem volt annyira rossz, mint amilyenre számítottam. Tulajdonképpen Daniel Greene is lehetett volna legalább akkora sztár, mint Van Damme, színészet dolgában azt a keveset ő is tudta. :))
Massimo Dallamanót is tudom ajánlani (Cosa avete fatto a Solange?), és Duccio Tessarit (Una farfalla con le ali insanguinate) is.
0
2012. január 11., szerda 13:59
4078
Sergio Martinoval hogy álltok? :) Remélem nem csak én ismerem a Szerelmi vérszomj, Torso, La coda dello scorpione és más remek gialloit :)
0
2012. január 11., szerda 13:41
13392
Köszi az ajánlót, már csak azért is, mert Lenzitől több szart láttam, mint jót, így legalább egyenesbe kerülhet a mérleg. :)
0
2012. január 11., szerda 13:32
7151
Végül is szerencse, hogy csak a hangját utánoztad a gyilkosnak... :))
Fulci perverz sztorijáról jut eszembe egy hasonló és szintén elég jó olasz film, Umberto Lenzitől a PARANOIA (1970). Mellesleg mindkét opuszban Jean Sorel a férfi főszereplő, ami eleve kapcsolatot teremt a filmek között, noha a Sorel játszotta szereplők karaktere eltérő.
0
2012. január 11., szerda 10:01
4078
Fulcitól a The Black Cat szerintem is nagyon gyenge, unalmas film lett. Ha már Poe és The Black Cat akkor inkább ajánlom Dario Argento Fekete macskáját, ami a Two Evil eyes című duplafilmen szerepel Romero Poe adaptációja után. A The New York Ripper szerintem egy igen jól sikerült mozi Fulcitól, nálam benne van a legjobb 5 filmjében. Izgalmas, feszült és kőkemény. Nekem a House by the Cemetery is nagyon tetszik. Simán jó horror. Szerintem bőven odatehető, a The Beyond mellé. Van egy szenzációs atmoszférája a filmnek, vérbeli kísértetházas film, amolyan fulcisan. Ami nekem nagyon tetszett tőle még (a már megjelent filmjein kívül) az a Don t torture duckling. Ez egy nagyon jó olasz film. Gyönyörű táj és a zene, a képek is első osztályúak, a történet se rossz és még lehetne sorolni az erényeit. Ráadásul akár egy látleletnek is tekinthetnék a kor olasz falusi társadalmának egy szeletéről, vagy legalábbis, ahogy Fulci gondolta. Szóval, ha egyszer az ultrafilm folytatná a Fulcikat én ennek a három filmjének örülnék első sorban. Aztán Lizard in a Woman s Skin, The Psychic, Beatrice Cenci stb.
Fulci szerintem valahol a The New York Ripper után kezdett rohamosan romlani. Utolsó éveiben szerintem egyenesen vállalhatatlan filmeket gyártott. Valamelyik nap elkezdtem nézni a Cat in the Braint és nagyjából egy 20-30 percig bírtam (azóta se folytattam). Láttam már régebben, de arra nem emlékeztem, hogy ennyire rossz. Persze a maga nemében akár kuriózumnak is tekinthetjük, ahogy Fulci saját magáról csinál egy filmet, miközben a film öncélúan erőszakos és undorító. Ráadásul a film szerintem olyan kevés pénzből készült, mintha egy helyi TV csatorna finanszírozta volna. De vannak benne olyan részek, amik azért az olasz filmrajongóknak akár tetszhet, mint mikor láthatjuk a Cinecittát vagy hasonló apróságok.
0
2012. január 11., szerda 9:14
13392
A Rippertől én szemvedtem - egy idő után a saját hangomon próbáltam utánozni a kacsahangot. Végül is jól szórakoztam. :)
Viszont de jó, hogy írtad ezt a Perversion Story-t! A Beatrice Cenci is ismert ugyanezen a címen, így a két filmet összemostam és csak a Cencit néztem meg végül. :)