Keresés

Megjelenések

2012. január 11., szerda 2:10
Fulcitól én egy szelídebb filmet várok, az Ezüstnyereg című westernt. Ha ígéretet nem is tett rá a kiadó, az előzetese szerepelt az Egy lyukas dollár című DVD-n.
0
2012. január 10., kedd 23:24
Érdemes megnézni a SETTE NOTE IN NERO-t is, szerintem nagyon jó, igaz, engem befolyásol az is, hogy nagy „szerelmeim” egyike, Jennifer O Neill a női főszereplő.

A NEW YORK RIPPER-ben szerintem van egy-két nagyon jól megoldott jelenet, de helyenként indokolatlanul erőszakos, néha pedig inkább mosolyt fakaszt.
0
2012. január 10., kedd 22:57
A The Black Cat kifejezetten gyenge, a House by the... közepes. Ez persze csak az én véleményem! :)
0
2012. január 10., kedd 22:56
Sette note in nero-t nem láttam, a többi remek film! Bár nekema  New York Ripper is nagy kedvenc, de abban a nosztalgia-faktor is belejátszik (első horrorjaim egyike volt!) :)
0
2012. január 10., kedd 21:55
Igazából egyéni, hogy kinek mi tetszik. Nekem ezek a Fulci-filmek jöttek be: Beatrice Cenci, Una sull altra,Non si sevizia un paperino, Una lucertola con la pelle di donna, Sette note in nero. Nézhető volt a NEW YORK RIPPER is, de szerintem az már kicsit gyengébb.
0
2012. január 10., kedd 21:27
Nem tudom, hogy melyek a jó filmjei, mert még csak azokat volt szerencsém látni amiket itthon kiadtak a Fehér agyar kivételével, így aztán tőlem végül is minden jöhet amit Fulci készített. :)
0
2012. január 10., kedd 21:18
A BLACK CAT 2-3 hónapja volt valamelyik kisebb hazai kábelcsatorna műsorán. Hát, elég gyenge film volt... A korai Fulci-filmek sokkal jobbak.
0
2012. január 10., kedd 21:05
Ultrafilm folytathatná a Fulci filmek kiadását. Most rájuk kattantam, annak ellenére, hogy meglátom gyengeségüket és nem tartom remekműveknek őket, egész jól el lehet szórakozni rajtuk, éppen ezért várnám olyan filmek kiadását, mint a The New York Ripper, The Black Cat meg mondjuk még a The House by the Cemetary.
0
2012. január 9., hétfő 4:43
Hun van már a
Sárkányvadászok
(Chasseurs de dragons / Dragon Hunters)?

Intercom 2010 márc.11 mozi

és az I love you Phillip Morris?

mert hirtelen ezekbe futottam fórumon említésileg.
0
2012. január 7., szombat 16:40
Köszi a segítséget.
Sajnos erre a kiadóra nem jellemező az eredeti szinkron preferálása.Remélem most másképp lesz.
0
2012. január 7., szombat 13:27
Sziasztok! A vámpírnaplók 2 évada mikor jelenik meg?
0
2012. január 6., péntek 21:31
A Mirax honlapján az aktuális hírlevelünk menüpont  alatt az első dvd borító a profi, utána pedig a montreáli alatta
már írtam nekik mélt a szinkron miatt, ha válaszolnak, megírom mi lett a válasz.
remélem az eredetivel adják ki.
üdv
p
0
2012. január 6., péntek 16:43
A profira Garas Dezsővel én is vevő lennék.Nem tudod,ki akarja kiadni és mikor?
0
2012. január 6., péntek 14:07
Égy új, normális kiadású Szarvasvadászra én is vevő lennék..
0
2012. január 6., péntek 12:55
Driveról valami infó?
http://popcorn.blogin.hu/2012/01/06/boritomustra-drive/
0
2012. január 6., péntek 12:52
Kérdezném én, ha lehet, a jó dán herceg, Hamlet dvd-je hol lehet? Kenneth Branagh mesterművére gondolok, mely most mégyen a HáBéOn, a szereplőgárda látszólag kiváló, a polcomra ezt a filmet tehát kívánom! És ha már itt vagyok, még egyet kérdezni merek: e brit aktor többi remek Shakespeare feldolgozásával mi a helyzet?
0
2012. január 5., csütörtök 19:54
Simán, láttunk már ilyet.
0
2012. január 5., csütörtök 19:40
A szarvasvadász 4000Ft. volt eredetileg ezzel a képpel.
Szerinted most a mai árakon várható egy új transzfer?
0
2012. január 5., csütörtök 18:41
És azt is jó lenne tudni, hogy Belmondo A profi és A montreáli bankrablás c. filmjei a régi szinkronnal vagy megint az újabbal jelennek meg.
Mert az eredeti szinkronok valami pazarok.
0
2012. január 4., szerda 20:23
Újra megjelent a Vaskereszt és a Szarvasvadász?
Ugyanolyan vacak képpel, mint a régi (talán Jupiterfilm?) kiadásokon, vagy esetleg valóban ÚJ kiadásokról van szó?
0
2012. január 4., szerda 19:33
A Mirax meg úgy látom, hogy a Canal Plusnál vásárolt be. A Vaskeresztnek és a Szarvasvadásznak szerintem nagyon jó a borítója, a Rambo filmeké viszont elég gagyi.
Jó lenne, ha olyan filmet is kiadnának, ami még nem jelent meg magyarul. Pl. Félénk vagyok, de hódítani akarok vagy a Don Camillo-sorozat. Erre sajnos nem sok esélyt látok.
0
2012. január 4., szerda 15:15
A Semmit a szemnek kiadványnak örülök, kíváncsi voltam már rá, de nem is volt kapható már egy ideje.  Most majd lecsapok rá. :)
0
2012. január 4., szerda 14:49
Jó lenne egy ilyen kategória. Én az újdonságok számát szoktam figyelni, és amikor változik, végig böngészem.
0
2012. január 4., szerda 14:39
A várható megjelenéseiket, hol lehet megtalálni? Mert én sose találok ilyen opciót náluk:(
0
2012. január 4., szerda 13:34
Januárban jön a Fantasy Filmtől A férjfogó, a Saigon - A tiltott zóna és a Semmit a szemnek. Legalább is a honlapjuk szerint.
0