Keresés

Megjelenések

2011. december 29., csütörtök 16:47
Pff... 1 dollár a különbség a DVD/BD kiadás között :S
0
2011. december 29., csütörtök 16:35
Jama,

a Don t Be Afraid Of The Dark hazai DVD-megjelenéséről van infód (mondjuk rendelem kintről, de jó volna tudni, hogy lesz-e itthon)? Köszi!
0
2011. december 21., szerda 22:37
Azt olvastam valahol, hogy elég szépen járogatnak az emberek a vetítésekre. Gondolom fedi a valóságot az állítás.
0
2011. december 21., szerda 22:37
Január 31 - akkor csak nem tévedtem akkorát a feburárral. Odakint a Sony forgalmazza, de a világ többi részén ez is független, tehát bárkié lehet, aki lecsap a jogokra...
0
2011. december 21., szerda 22:35
Azt nem tudom, mekkora sikerrel ment nálunk moziban (amikor én beültem rá, alig 10-en voltak rajtam kívül), de ennek ellenére tényleg olyan jó film.

Az elsők között venném meg, ha jönne nagyfelbontásban. Ha meg nem, akkor az illetékes kiadó tehet egy szívességet...
0
2011. december 21., szerda 22:31
http://www.blu-ray.com/movies/Drive-Blu-ray/29818/

Itt van a BD megjelenés.

Amúgy ha tényleg annyira jó film, mint amiket olvasok róla,- jómagam nem láttam még-, és még moziban is igen szép sikereket könyvelt el, szerintem nagy öngól lenne, ha elmaradna a BD kiadás, bárki adja is ki....
0
2011. december 21., szerda 22:25
A Drive elég kemény dió nálunk. Moziban a Fórum forgalmazta, DVD-n (BD-re alapból nem is merek gondolni jelen esetben, pedig igencsak megérdemelné) a GHE illetékességi területe lenne alapból, de ők most vegetálnak. Még külföldi dátumok sem nagyon ismertek, USÁ-ban talán február környékén lesz belőle valami...
0
2011. december 21., szerda 22:23
Most, hogy a kiadók folyamatosan dobálják ki az év eleji megjelenési listájukat, szeretném megtudni, hogy valaki hallott-e már a Drive megjelenéséről, vagy hogy egyáltalán számíthatunk-e rá?
0
2011. december 12., hétfő 14:17
A Madagaszkárhoz illetve a Kung Fu Pandához kapcsolódó animációs szériák az eredeti alapanyagot figyelembe véve a Szelekthez tartoznak, s mint tudjuk, ez a kiadó leállt a sorozatok kiadásával.
Ennek ellenére kivételesen nem náluk kell reklamálni, mivel a Madagaszkár pingvinjeit külföldön is teljesen össze-vissza, koncepciótlanul "csöpögtetik" a rajongóknak. Eddig kb. 5 DVD jelent meg, nagyjából 40 résszel, ami még az első évadot (48 epizód) sem fedi le. Összesen pedig már 120 rész körül jár a projekt.
Szóval nem igazán tudni, mit akarnak kezdeni az alkotók a hordozók terén, de még külföldön is várat magára egy (meg majd még egy) áttekinthető, teljes, normális kiadás. Ha ez realizálódik, majd utána kell szidni a Szelektet. :)

A "Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness" sorozat kiadását felemlegetni meg még nagyon korai, hiszen csak szeptember végén kezdődött a sugárzása a Nickelodeonon, az 52 részesre tervezett sorozatból év végéig 20 rész kerül adásba.

Visszatérvae a "magyar kiadókra" a Shrekből az angyal és a Jégkorszak - Állati nagy karácsony azért jelenhetett meg nálunk, mert mindkét szösszenethez kapcsolódott egy kasszasiker eredeti, mindkettőt külföldön rakták lemezre, és ami a leglényegesebb, az a karácsonyi vonatkozás, aminek okán nagyobb üzleti sanszot láttak a megjelentetésében.
most posts by TM
0
2011. december 12., hétfő 9:19
A "30 perc vagy annyi se" már februárban érkezik.:)Ennek most nagyon örülök.
A nyugtalanság korában(szintén intercom - február) feltűnik Dennis Hopper fia és Mia Wasikowska, ennyi nekem elég, hogy elkezdjen érdekelni a film.
0
2011. december 12., hétfő 6:49
Shrek   Shrekből az angyal
Jégkorszak    Állati nagy karácsony

példaként ezekre gondolok itt..

bezzeg a 20 részes sorozatok...
0
2011. december 12., hétfő 2:23
Milyen nagy rajzfilm? Milyen "csip csup szar"?
most posts by TM
0
2011. december 12., hétfő 1:20
Ha a magyar kiadok az ilyen nagy rajzfilmekhez kapcsolódó csipcsup szar kis szezonális 25 perces mesékben külön lemezekben lát fantáziát..van rá esély,hogy esetleg bevállaljon majd egy Madagaszkár pingvines és/vagy Kung fu pandás tv sorozatot?
0
2011. december 11., vasárnap 22:20
Köszönöm a választ!
0
2011. december 11., vasárnap 22:19
Bocsánat, de közben ezt a JCS-t én is megtaláltam, így a kérdésem tulajdonképpen felesleges volt.
0
2011. december 11., vasárnap 22:09
:)
Köszönöm.

Nem tetszik, amit írsz.Mert pont a rajzfilmsorozatból kihagyott részek miatt tetszett igazán a mostani film.A kizárólag gyerekek nyelvén beszélő alkoholmentes változatra nem vagyok annyira kíváncsi.
Marad a várakozás a következő mozis kalandra+olvasás(Az Unikornis titka lesz az első lépés.)
0
2011. december 11., vasárnap 21:57
S hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak, az animációs sorozat hazai kiadója legjobb tudomásom szerint bizonyos JCS Film Kft. A honlapjuk szerint eddig 3 DVD-t adtak ki 7 történettel (ez megfelel az első évadnak, ami ezt a 7 sztorit eredetileg 13 epizódban meséli el). A három DVD egyben egy gyűjtődobozban is megvásárolható.
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 21:40
angol elnevezések = a francia nyelvű Hergé történetek angol fordításában egyes szereplőket "átkereszteltek".
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 21:38
Bár rajzilag jól hajaz az eredetire, de eléggé kiherélték "jólfésültté" tették az originál Hergé-történeteket, hogy azokat a legkisebbek is nyugodtan nézhessék. A kapitány piálásait minimálra vették, néhol etnikai- máshol politikai változtatásokat eszközöltek. A magyar szinkron ráadásul a francia nevek helyett az angol elnevezésekre épül. Végül is meg lehet nézni, de alapanyagként mindenképpen az igazi Hergé-könyveket ajánlom. Ezekből 23 eredeti létezik (meg egy befejezetlen), melyeket a Georges Rémi néven anyakönyvezett belga művész 1929-1976 között rajzolt. Az animációs sorozatban egy-egy könyvet általában két epizódban dolgoztak fel. Már amelyiket felhasználták, mert vannak olyan Tintin-sztorik, melyek egy az egyben politikai töltetűek, felnőttebb témával foglalkozók, így azokat gyerekfilmes szempontok alapján inkább ignorálták.
Érdekességképpen említem, hogy a moziban futó Spielberg-féle Tintin három különböző Hergé-történet összegyúrása. Két további mozifilmet is terveznek még, van miből dolgozniuk.
Idehaza egyébként az Egmont eddig 11 Tintin kalandot adott ki.

01. Tintin Szovjetúnióban
02. Tintin Kongóban
03. Tintin Amerikában
04. A fáraó szivarjai
05. A kék lótusz
06. A törött fül
07. A fekete sziget
08. Ottokár jogara
09. Az aranyollós rák
10. A titkokzatos csillag
11. Az egyszarvú/unikornis titka
12. Vörös Rackham kincse
13. A 7 kristálygömb
14. A naptemplom
15. A fekete arany országában
16. Irány a Hold
17. Séta a Holdon
18. Tournesol professzor esete
19. "Koksz berakodva"
20. Tintin Tibetben
21. Castafiore ékszerei
22. A 714-es sidney-i járat
23. Tintin és a picarók
+1. Tintin és az Alph-Art

Utóbbi sosem jelent meg, mivel befejezését megakadályozta a szerző 1983-as halála. Később kiadtak egy könyvet a félkész vázlatokkal, majd az ezeket felhasználó kalózverziók készültek, de az nem számít bele Hergé munkásságába.
Létezik még egy Tintin és a cápák tava című képregény is, ami ugyancsak nem Hergé nevéhez kapcsolódik. A mű az ő egyik barátja által készített rajzfilm "visszacomicsolása".
A fent felsorolt könyvekből az első kettőt és a +1-et nem érinti az animációs sorozat.
A 4. illetve a 6-15. megjelent magyar nyelvű kiadásban.
Spileberg filmje a 9.;11.;12. könyvek kombinációjából készült, bár filmjének alcíme csak a 11. könyv címét viseli, mivel a sztori fővonalát ez a történet teszi ki.

Röviden ennyi Tintin világáról. :)
most posts by TM
0
2011. december 11., vasárnap 20:10
A 91-es Tintin rajfilmsorozat 13 része(első évad) elvileg még idén megjelenik dvd-n.Tud valaki részleteket erről a dologról?

Lesz még 3d-s afrikai szafari BD-n.Remélem itt nem állnak meg, mert lenne olyan természetfilm, ami érdekelne kékben.
0
2011. december 11., vasárnap 16:32
Könyen lehetséges,hogy Columbia.Akkor meg ugye InterCom,és biztosan nem fog megjelenni.
0
2011. december 10., szombat 19:33
Köszi. Kár érte. Zseniális film. Az eredeti szinkronja szintén, olyan színvonalú, amilyet manapság csak szökőévben egyszer készítenek.
Lehet tudni, hogy kinél lehet a film joga? Vagy ezt csak szimplán nem vette meg senki? :(
0
2011. december 10., szombat 19:00
Az Ultrafilmtől milyen horror várható DVD-n a közeljövőben, vagy esetleg a jövő évben?
0
2011. december 10., szombat 16:41
Sajnos nem jelent meg.
0
2011. december 10., szombat 11:14
Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében

Azt szeretném kérdezni, hogy ez a  film ugye nem jelent meg nálunk?

http://www.kulturpart.hu/film/2985/vizsgalat_egy_minden_gyanu_felett_allo_polgar_ugyeben

Mert itt a DVD megjelenéséről írnak csak éppen nem teszik hozzá, hogy külföldön vagy Magyarországon. Bár gyanítom, hogy nem nálunk jelent meg, hisz sehol se találok róla infot.

Egyébként óriási film, nagyon örülnék, ha az eredeti Latinovits szinkronnal megjelenne nálunk ez az Oscar-díjas klasszikus.
0