Keresés

Megjelenések

2011. december 6., kedd 9:03
jaaa....

most írtam az oldalukra és törölték is!  :)

vajon miért????  :O
0
2011. december 6., kedd 9:01
GHE fent van FB-n? :D
0
2011. december 6., kedd 8:51
Fészbúkon kérdeztem a GHE-t a SIKOLY 4. megjelenésével kapcsolatban, és azt írták nem sokkal a kérdés feltevése után, hogy JANUÁRRA tervezik a megjelenést.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 5., hétfő 22:17
Köszi, érdekessé tetted nekem is.
A másik filmről sem hallottam még.
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 21:25
:DD
0
2011. december 5., hétfő 21:19
Egy kis költségvetésű dráma némi sci-fi-s beütéssel.A Sundance filmfesztivállal szemben van bennem egy ilyen pozitív előítélet.Azt hiszem, hogy a nyertes filmek, de talán még a résztvevők többsége is minőségi alkotás.
Az előzetest kihagytam, így a szép képek most még kevésbé izgatnak.Csupán a borító és egy rövid leírás miatt izgultam rá egy picit.Holnapra el is felejtem.
A különlegessége miatt most még vonz, de januárban újra rá fogok csodálkozni a megjelenésére.
Az intercom már az év első hónapján letudja a művészibb filmek kihozását 2012-re.Ennyit kapnak az erre fogékonyabbak, utána kuss legyen!

Más...
Látta már valaki az "Egy kis mennyország" című filmet?
Nem, még véletlenül sem akarom megnézni az egészet (két és fél percben) az előzetesben...
A nevek alapján csak nem lehet olyan borzalmasan rossz...Kathy Bates, Lucy Punch, Gael García Bernal, Treat Williams, Peter Dinklage...vagy ők is mind éhező színészek, és megint csak a kölcsönzés marad, de a polcomra már nem kerülhet fel ez a poháralátét az ADS-től?
0
2011. december 5., hétfő 20:17
Esetleg valami jó kis élőhalottas téma is lehetne, bár ahhoz túl egyben van a covergirl arcberendezése.
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 20:06
Lehet, hogy már a 4-es metrót próbálják így reklámozni?
0
2011. december 5., hétfő 19:31
A borító jó, de mi ez?
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 14:53
Felettünk a Föld
Minden szempontból szép, figyelemfelkeltő borító.A betűtípussal sincs bajom.Ennyi kellett, hogy elkezdjen érdekelni a film.
0
2011. november 30., szerda 20:58
Mondjuk az évad végén egy kicsit nagyon ki voltam borulva, de mára már beletörődtem sorsomba, hogy várnom kell a lezárásra. :)
0
2011. november 30., szerda 20:50
Az amerikai szereplők nekem szimpik, és a zenéje - pláne, ami a részek végén szólt - nagyon jó. Ettől függetlenül az eredetire kíváncsi vagyok, de piszkosul.
0
2011. november 30., szerda 20:47
Lehet, hogy mi majd a dán eredetit fogjuk szidni, mert mi viszont az amerikai változatot láttuk először, így nekünk az az etalon. :))
0
2011. november 30., szerda 20:34
Én mindenképp bizalmat szavazok, ugyanis áradoznak az eredetiről, még az amerikai változatot - ami nekem baromira bejött - szidják. Ráadásul a dán szép digistack-es kiadás. Csak baromira drága. Ha meg is veszem, a két évadot külön veszem meg...
0
2011. november 30., szerda 20:32
Ennek más nem is örül??? Reméljük nem fog csúszni!
0
2011. november 30., szerda 20:32
Én is azt várom, mármint hogy leárazzák. Az első évad ára még mindig 23,99 fontnál jár, az első két évad egyben pedig 38,99-nél. Meg aztán azt sem tudom, hogy megérné-e beruházni rá. Állítólag a pilot elég hasonló, de aztán már elég sok ponton eltér a két történet. Tanácstalan vagyok. :)
0
2011. november 30., szerda 20:06
Nos igen, az amerikai változat tényleg jól sikerült. A dán eredetijére lennék kíváncsi, csak még mindig piszkosul drága - az amerikai első évadot szerencsére pár hete akciózták -. Remélem a briteknél karácsony előtt lentebb viszik ennek is az árát.
0
2011. november 30., szerda 19:59
A "The Killing"-et is kezdd el majd, ha teheted, nem fogod megbánni. A sorozat egy fiatal lány halála miatt indult gyilkossági nyomozás egyre szövevényesebb és érdekfeszítőbb története. 13 részes volt az első évad, minden rész egy újabb nap a nyomozásból. Seattle-ben játszódik, szóval adott a borongós alaphangulat, de nagyon illik az egészhez, és az egész sorozatnak olyan atmoszférája van, hogy az csak na. :) A színészek is nagyon jók, a forgatókönyv nemkülönben, szóval minden együtt van. Sokan fanyalognak amiatt, hogy ez csak egy újabb amerikai remake (az eredeti sorozat Dániában megy), mindenesetre tényleg nagyon jól meg lett csinálva.
0
2011. november 30., szerda 19:45
Sajnos még nem láttam a filmet, ezért volt a kérdőjel a "találóbb" mögött. :) A Drive-ot én is nagyon várom. Számomra az idei év egyik meghatározó filmélménye volt. Angliában már januárban érkezik...
0
2011. november 29., kedd 22:32
Az első évadot hetente követtem, idegtépő volt a várakozás :) Utoljára ilyet a Lost-nál éreztem, tapasztaltam. Ma néztem meg a 2. évad első két részét, nem adták lentebb a színvonalat, sőt. Csodálkoztam is, hogy sorozatjunkie-n mennyien ekézték az évad kezdést. Eddig sem az akció és a belezés miatt kedveltem a sorozatot, ez csak plusz, meglepő és sokkoló adalék.

Ezt a másik két szériát nem nézem, de a Mad Men-ről sokat hallottam már. Őszintén szólva, sokáig úgy voltam vele, hogy csak a hype nagy és hogy elnyeri a díjakat a kedvenceim elől (ugyanez miatt voltam pipa sokáig House-ra - most meg már el se tudom képzelni nélküle a délutánjaimat), úgyhogy szerintem tavasszal belekezdek az MM-be :)
0
2011. november 29., kedd 22:18
Hát, én meg pont nem igazán vagyok kibékülve a magyar címmel, hiszen ugyan szebb, de találónak éppen nem nevezném... Valahogy olyan túl megnyugtató és lelkesítő, mintha ez a film segíthetne találni valamiféle szépséget és boldogságot a pluszsúly cipelésében, közben meg inkább arról szól, hogy tökmindegy, hogy az ember sovány vagy kövér, a boldogtalanság "garanciája" az, ha az ember hazugságokkal és titkokkal veszi körül magát. Tudom, kellett a pozitív üzenet, ami az embereket becsábítja a moziba, és a tükörfordítás elég semmitmondó is lett volna, tehát jó ez így, de akkor is...

Ugyanígy nem tetszik például a Gázt! bepöttyintése a Drive mögé, de ez legyen az én bajom. Viszont hogy on-topik is legyen: azt is nagyon várom. Legalább egy hír jó lenne, hogy tervezik/jön/várható, és akkor talán legyűröm a türelmetlenségem, és nem járok úgy, mint a Tucker&Dale-lel és a Skyline-nal.
0
2011. november 29., kedd 22:10
Nekem is nagyon tetszik, az első évadot - igaz, hogy csak 6 vagy 7 részes - 2 nap alatt ledaráltam. Szeretem benne, hogy jól lavíroz a dráma és a horror között. Az AMC csatornán (amelyik a The Walking Dead-et is adja) sok jó sorozat van, nekem nagyon bejön még a Mad Men és a The Killing is.
0
2011. november 29., kedd 21:49
Mennyivel szebb (és találóbb is?) a magyar címe, mint az angol "Fat People".
0
2011. november 29., kedd 21:34
Tudom, tudom... De néha olyan jó! :) Végre lenne egy zombis, horroros (tudom, hogy sokaknak nem éppen annak számít) film/sorozat, ami engem is érdekel, erre juszt sem adják ki :/
0
2011. november 29., kedd 21:27
Egy Kövéren szép az élet nálam is szépen mutatna a fa alatt... valamelyik évben:)...
0