Keresés

Megjelenések

2011. október 11., kedd 16:45
Szerencsére az én példányom makulátlan.

(Szédületes éjszaka: blu-ray súlykolás + két filmajánló.
Király!:rég nem láttam ilyen jópofa rajzos menüt.8:22 törölt jelenetek, 5:15 bakiparádé, 2:27 folyamatosan elcseszik a csőrözős jelenetet.
Dr. Halál: 10:18 kisfilm a forgatásról és a szereplőkről
Szex a neten:5:35 törölt jelenetek, 1:36 bakiparádé, 0:55 pofozkodás)
0
2011. október 11., kedd 16:31
A "THOR" cím T és H betűje között az általam eddig kézben fogott 30 példányának mindegyikén 2-3 centis csúnya törés látható, ami a fekete borítón még inkább kiütközik, és a slendrián összeállítás eredménye. Hátul pedig a tok felső részéből kilóg a borító, ez változóan hol kicsit, hol jobban, pedig maga a papír akkorára van vágva, hogy simán elférne a tok alsó és felső kiálló bordái között, melyek a borítópapírt megtartani hivatottak, hogyha azt előtte valaki képes normálisan a helyére csúsztatni.
Na ez itt nem igazán sikerült.
most posts by TM
0
2011. október 11., kedd 16:17
gyűrött
0
2011. október 11., kedd 16:16
A Thornak a BD kiadásával sem volt problémám. Például nem volt gyűrödt a borító, mint a szintén Sele(j)tes Ötödik irambané.
0
2011. október 11., kedd 16:14
Transformers 3 3d megjelenésről van valakinek infója?
0
2011. október 11., kedd 16:11
X-men - Az elsők: szép ez a belső borító.végre Mystique-et is rátették a csoportképre.(13:43 kimaradt jelenetek, 11:36 -próbafelvételek+seggnyalás)
Thor:masszív tokban érkezett, a borítónak nincs semmi baja és még a fólián sincsenek keresztirányú csíkok.sima műanyagtokos kiadáshoz képest elég szép állapotban van.
megint egy olyan csomagot vehettem át az xpresstől, amit öröm volt végigszaglászni.:)

0
2011. október 10., hétfő 16:58
Tudom hogy még kicsit korai kérdés, de ki fogja a Drive című filmet dvd-n forgalmazni?
Ha esetleg kéken is megjelenne ITTHON, akkor meglenne az első lemezem a formátumból.
Tegnap dupláztam belőle, és két napja csak a filmzene szól itthon. :)
0
2011. október 4., kedd 10:49
Nagyon tetszik a "Vedd a lelkem!"-hez tervezett dvd borító.A filmről nem tudok semmit, de így a külsőségek alapján azonnal landolna a kosaramban.
Remélem a MacGruber borítója is ilyen marad, mert nagyon illik ahhoz, amit előzetesen képzeltem a filmhez.Szóval gagyi...
0
2011. október 4., kedd 10:08
Cinergi-film volt, így ha feltétlenül jönni akarna, az InterCom hatásköre lenne, de véleményem szerint esélytelen.
0
2011. október 4., kedd 0:57
Valaki meg tudná mondani,hogy a KÍsértethajó(Deep rising) cÍmű film melyik kiadóhoz tartozik/tartozna?
0
2011. október 3., hétfő 17:37
De hát itt te vagy a legnagyobb! :)
most posts by TM
0
2011. október 3., hétfő 16:54
könnyű a kisebbre fogni.  :)
0
2011. október 3., hétfő 15:41
Dömi tehet róla, egyébként mindig jól írom! :)
0
2011. október 3., hétfő 15:37
MOKÉP
most posts by TM
0
2011. október 3., hétfő 15:30
Hirtelen felindulásból írtam egy érdeklődő levelet a Móképnak a Szemekbe zárt titkok ügyében és már meg is kaptam a választ:

"A film kiadása jelenleg az utolsó fázisában tart, várhatóan november első hetében megvásárolható lesz partnereink hálózatában."
0
2011. október 3., hétfő 15:04
én a helyedben nem várnék túl sok mindent a Mókép-től
0
2011. október 3., hétfő 14:58
Akkor az 1-5 napos szállítás egy másik helyen biztos csak elírás.
0
2011. október 3., hétfő 14:51
A Szemekbe zárt titkokra rá is szoktam időnként kérdezni, de sehol semmi.
0
2011. október 3., hétfő 14:37
Szemekbe zárt titkok A szerelemről és más démonokról

Látta valaki már ezeket a filmeket hazai dvd boltban?
0
2011. szeptember 30., péntek 12:24
Persze nem akarlak félrevezetni: nem is annyira önmagában az ötödik részt, mint filmet, hanem annak mozis, háromdimenziós hatását dicsérem. :)
0
2011. szeptember 30., péntek 12:12
Igen, a 3-4. rész nem tetszett, de ha ennyire dicséred az 5. részt, akkor ha belefér megnézem :)
0
2011. szeptember 30., péntek 12:11
Nem, a Muppet-show nem ócska, nem úgy értettem :)
0
2011. szeptember 30., péntek 12:06
Nana, a Muppet-show nem ócska! :) Max. az új film, amihez már Jim Hensonnak és Frank Oznak nem sok köze van. Viszont az eredeti sorozat kiváló.
most posts by TM
0
2011. szeptember 30., péntek 12:06
Múltkor a Végső állomás 5. kapcsán arról értekeztél, hogy már az előző rész sem nyerte el a tetszésed, ezért az aktuális epizód elég lesz DVD-n harmadáron. Ezt azért vettem szomorúan tudomásul, mert előtte fél monitoron keresztül arról karattyoltam, hogy ha valamilyen formában látni érdemes ezt a filmet, akkor az legyen egy 3D-s vetítés. Tudom, majdnem kétszer annyiba kerül, mint amennyit szánnál rá, de hordozón sajna az élmény javarésze is elveszik. (Ez vonatkozik a negyedik részre - az első 3D-s moziélményem volt, óriási szórakozás, kapkodtam a fejem, viszont majd´ egy éve is van, hogy megvettem, de a borító nézegetésén túl nem jutottam:)

Mindemellett jópofa még a Fright Night (A Westendben még szerepel egy késő esti időpontban) és persze az egyik idei nagy kedvencem, a Piranha, mely sajnos már csak otthoni körülmények közt hozzáférhető. Amely cím még eszembe jut, az is sajnos múlt idő már, ha nagyvászonról van szó.
0
2011. szeptember 30., péntek 11:58
Mit érdemes megnézni?
0