Keresés

Megjelenések

2011. július 29., péntek 15:41
az jó hír!
0
2011. július 28., csütörtök 18:49
Az xpress írta pár hónapja,van remény a megjelenésre.
Egyszer már létezett,csak bezúzták...
0
2011. július 28., csütörtök 14:27
70. évfordulója alkalmából illene végre itthon is kiadni az Aranypolgár c. filmet, hatalmas hiányosság az itthoni dvd piacon, külföldön már blu rayen várható, itthon meg még egy fapados kiadás sincs belőle. Most hát itt a remek alkalom, a hetvenedik születésnapja a filmnek, adjuk ki itthon is!
0
2011. július 27., szerda 11:56
Máris az! Hisz kijöttek az egylemezes változatok. Mihelyst eltűnnek a megmaradt kétlemezesek a polcokról bezárul a kör.
Ezért de nagyon rohadtul sietnie kell annak aki szeretne még azokból.
Csessze meg, hogy nem vettem meg decemberben a 3. -at, ahhoz még slipcase is volt pedig.
0
2011. július 27., szerda 11:24
Kár érte, valahogy nem merem betenni a videjóba azt az ősrégi kazit, amin ez a film van. 87-ben a leges-legelső filmünk volt VHS-en (a másik a North Sea Hijack, az volt a második film rajta - csak sajna az meg Universal, a Szelekt meg baszik behozni).

Hogyhogy az IC-nél van a Driver? Európában az EMI Films forgalmazza, csakúgy, mint a Highlander-t (anglliában mind a kettőt az Optimum / StudioCanal adta ki). Rejtély...
0
2011. július 27., szerda 9:13
Gyűjtődoboz lesz, csak nem nálunk. Mondjuk, ez nem meglepő, hisz mifelénk már rég nem szokás (nem éri meg).
0
2011. július 27., szerda 2:54
és akkor az első három rész akár "fapados" kiadás is lehetne mert ott volt extra bőven és mégis megkaptuk, ott még nem volt exclusive?
engem akkor is a gyűjtődoboz hiánya fogott meg, manapság ez a trendi hogy minden folytatás után csinálnak egyet vagy felzárkóztató vagy legyen is bármi a neve lényeg hogy itt nincs, de miért várnak az 5-re és majd azzal? nem értem...
0
2011. július 27., szerda 1:26
Extra van elég, de úgy gondolják, hogy ez prémiumszolgáltatás...
most posts by TM
0
2011. július 26., kedd 21:31
Nos erre van egy egyszerű magyarázat. Megszívtuk! Egy nagy világméretű szívás ez.
0
2011. július 26., kedd 20:38
Mert nincs elég extra,és  nem lesz gyűjtődoboz.
0
2011. július 26., kedd 20:29
az uj karib tenger kalozai miert nem jelenik meg 2 DVD-s valtozatban? a masik kerdesem meg hogy nem lesz egy nagy gyujtodoboz a 4 resszel egyutt?
0
2011. július 26., kedd 8:28
Én is csatlakoznék! Nálam kötelező vétel lesz a lemez...
0
2011. július 26., kedd 3:25
Sajna, a Gengszterek sofőrje az InterCom-hoz tartozik, tehát nem fogják kiadni.
0
2011. július 26., kedd 2:13
Már megint szóról szóra egyezik a véleményünk. :)
most posts by TM
0
2011. július 26., kedd 2:10
A hamarosan mozikba kerülő (nálunk vajon lesz?), Cannes-ban agyonhájpolt The Drive hátán nem kellene valakinek behoznia a Wa.lter Hill féle Gengszterek sofőrjét (The Driver) dvd-n?
Fox film az imdb alapján, szóval az InterCom lenne illetékes? Vagy a Fantasy Film a H.M.C-sorozaton belül, ami már Fox filmeket is tartalmaz? Az megérne egy misét!
0
2011. július 21., csütörtök 21:05
Nem tudlak (és akarlak) meggyőzni arról, hogy a Paul jó film. Nekem azért tetszett, mert bár nem vagyok fanatikus sci-fi rajongó, de még így is baromi szórakoztatónak találtam azt a rengeteg utalást, tiszteletadást és hivatkozást, amit felfedeztem. Plusz mivel ez a két idióta (t.i. Nick Frost és Simon Pegg) ugyanígy karikírozta ki a korábbi filmjeiben a horror- (Haláli hullák hajnala) valamint az akciófilm-kliséket (Vaskabátok), már ezért végigvigyorogtam a filmet.
0
2011. július 21., csütörtök 20:45
Szerintem is.Nekem is tetszett.
0
2011. július 21., csütörtök 20:40
A Scarface-ről volt itt is hír pár hónapja, és arról volt szó, hogy lesz steelbook is.

A Thor-ból lehet tudni lesz-e 3D-s változat?

A Halálos Iramban 5. pedig mikor jön? Vagy ez a lista alapból szeptemberre vonatkozik? Mert amerikában most október 5-ét írnak, Angliában pedig szeptember 15-ét, azt hiszem. Szóval, akkor mi szeptemberben kapjuk? Ebből a nyári felhozatalból kb. ez volt a legjobb film, meg esetleg az X-men: elsők.
És állítólag a Fast Five-ből lesz extended változat is.

Megmondaná valaki, hogy a Paul miért volt jó film? Szerintem kétszer, ha tudtam jót mosolyogni rajta. Nem tudom, de ez eléggé egy gyenge film volt, erőltetett poénokkal.
0
2011. július 21., csütörtök 18:46
A harcos (The Fighter) megjelenésről tud valaki valamit?

Szerintem az eddigi év legjobbja és már nagyon szeretnék pénzt költeni rá...
0
2011. július 21., csütörtök 10:34
Yessss!!! Akkor mégiscsak lesz ősszel Scarface :)
Most már csak azon kell izgulnom, hogy a fémdobozos kiadás is legyen.

Paulra nagyon kíváncsi vagyok, trailer+kritikák alapján marha nagy film.
0
2011. július 20., szerda 23:58
Pfhuhh...
0
2011. július 20., szerda 23:57
Ja es meg veletlenul kihagytam a Halalos iram 5 reszet a listabol. Az is jon hamarosan.
0
2011. július 20., szerda 23:57
Ezzel az erővel a Scott Pilgrim is jöhetett volna BD-n... :S
0
2011. július 20., szerda 23:56
Azta... jó kis impozáns lista, végre a Szelekt is belehúz. :)))
0
2011. július 20., szerda 23:55
Persze h lesz DVD-n is
0