Keresés

Megjelenések

2020. augusztus 5., szerda 22:18
Köszi az info-t!

Mondjuk a "Cinemix"-ről nem hallottam még... (Legalábbis nem emlékszem.)

Viszont ha náluk van az Universal, akkor igazán nekiállhatnának kiadni a  80-as,  90-es évek klasszikusait!

(Az itteni, sok évvel ezelőtti Bontonfilmes "mit szeretnétek?-kérdezősdi" témában számos ötletet találnak...)
0
2020. augusztus 5., szerda 20:26
B+ Már abban reménykedem hogy ha már a Spartacuson nem vagyunk rajta akkor ezen rajta leszünk...
0
2020. augusztus 5., szerda 20:23
Biztos, hogy nem lesz rajta!
0
2020. augusztus 5., szerda 20:15
Jelenleg úgy tűnik az Acéllövedék 4K-n se leszünk rajta.
0
2020. augusztus 5., szerda 19:31
Nos, a Goonies és a Beetlejuice Warner kiadvány amik jöhetnének, mert van forgalmazójuk, de nem vagyunk rajta, míg a Vissza a jövőbe trilógia Universal kiadvány aminek forgalmazója is van és ez a forgalmazó (Filmostrada/Cinemix) írta hogy várható a Vissza a jövőbe trilógia 4K hazai megjelenése.

Röviden a helyzet:
Warner - Van forgalmazó (ProVideo)
Sony - Nincs forgalmazó
Universal - Van forgalmazó (Filmostrada/Cinemix)
Paramount - Nincs forgalmazó
Fox - Gyakorlatilag a házimozis stúdió szűnt meg és a Disney része most, nincs forgalmazó
Disney - Nincs forgalmazó
0
2020. augusztus 5., szerda 18:28
It is only a question of Time, Warner...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. augusztus 5., szerda 18:11
És ennek ellenére nem adják ki a két említett filmet?
0
2020. augusztus 5., szerda 15:48
A Pro Video a Disney filmek forgalmazási jogát vesztette el, a Warner maradt náluk.
0
2020. augusztus 5., szerda 15:01
"NEM vagyunk rajta se a Goonies 4K-n, se a Beetlejuice 4K-n"

Ez bizony nagy kár! A "Goonies" spéci változata a ZAVVI oldalán percek alatt elfogyott.

(Mondjuk annak örülök, hogy legalább a Full HD, gyűjteményi változatot meg tudtam venni.)

"Illetve a magyarországi forgalmazó azt mondta"

Akkor most megint nem értem, és újra kérdezem...

Nem arról volt szó pár héttel és itteni hozzászólással korábban, hogy vége a  hazai piacon a "blockbuster" filmkiadásnak?

A ProVideo elveszítette a forgalmazási jogait, a BontonFilm a teljes hazai képviseletet....

Akkor most mi a helyzet valójában?
0
2020. július 31., péntek 14:23
BTTF-trilógia nem ártana UHD-n, a BD-változatok képminőségei enyhén szólva is hagynak kívánnivalót maguk után, annak ellenére, hogy anno 4,5/5-re lett értékelve az összkiadvány képileg. Nekem eléggé DNR-esnek tűnnek.

Csak aztán jó kérdés (ha lesz belőle valami), akkor hányadik példány lesz hibátlan...
0
2020. július 31., péntek 11:56
Vagy inkább mi az övéken:)
0
2020. július 31., péntek 6:47
Csak akkor várható itthon a BTTF 4k ha Lengyelek is a mi lemezünkön vannak rajta!
0
2020. július 30., csütörtök 23:49
Rajta vagyunk a Psycho 60-dik évfordulós Blu-Rayén (két vágást tartalmaz majd), és NEM vagyunk rajta se a Goonies 4K-n, se a Beetlejuice 4K-n. Illetve a magyarországi forgalmazó azt mondta, hogy várható a Back to the Future trilógia 4K-n itthon, bár (szerintem érthetően) szkeptikus vagyok ezt illetően...
0
2020. július 29., szerda 19:38
Hogyne, mert a korona nem csak mutálódik, hanem inflálódik is.
0
2020. július 29., szerda 15:33
De eddig a Fábri-dobozok ára a bennük szereplő filmek számának 2000-szerese volt, most viszont beleszámolták az extra-lemezt is. Én 12 ezerrel számoltam, de sebaj, így is megveszem.
0
2020. július 29., szerda 12:48
A Kultúrbarlang oldalán már látszik, hogy a Szabó István gyűjtemény ára 13.900 Ft. Azt hittem az MNFA megtartja a korábbi Fábri-sorozat árfekvését, de ebben ugye nem 5 film van, hanem 6 db. Tehát végül is több tartalmat kapunk.
0
2020. július 22., szerda 12:10
Na jó, akkor legyen B+
0
2020. július 22., szerda 9:10
Remélhetőleg a többi magyar gyártmányú bluray-el ellentétben ezt pár év múlva is le lehet játszani, nem erodálódik el. Ennyi pénzért hátha jó minőségű lemezre préselték.
0
2020. július 22., szerda 8:55
Akinek nem fontos a film és sokallja az árát, nyilván nem veszi meg. Csak aztán ne csodálkozzunk, ha újabb kiadványokra nem fordít energiát a kiadó. Pedig lenne még mit kihozniuk. Mindjárt itt van példának A menekülő ember. Egy korrekt fapados BD-re ugyanígy azonnal lecsapnék, mint erre.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. július 22., szerda 0:30
Egy abszolút fapados bd-ért nem szabadna többet kérni/adni, mint 2-3000ft. Én személy szerint már nem is bánom annyira, hogy nem kerül polcra.
0
2020. július 21., kedd 23:33
Szabotázs Blu-ray

A kiadvány abszolút fapad. A borító gerincén itt is fordítva szerepel a cím, mint sok másik magyar kiadványnál.

A menü halál egyszerű, még jelenetválasztás sincs. A film azért fejezetekre van bontva, számszerint 21-re. Magyar és angol DTS-HD MA 5.1 hang és magyar felirat van a filmhez. Az első, Szabó Győzős szinkron került a lemezre. A képminőség szerintem abszolút kifogástalan, természetesen a DVD-nél tapasztalt frame-hibáknak nyoma sincs, a 24p transzfer hibátlan. A kiegészítő feliratok is megvannak.

És a legfontosabb: most, hogy 4 év útán újra megnéztem a filmet, maga a sztori is jobban tetszett, mint akkoriban. :)

Nem tudom, a többi B-weB kiadvány milyen minőségű, de ez szerintem megéri az árát.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2020. július 21., kedd 22:58
Tehát a "Holló-holló", nem a "Varjú-holló"... :D

Köszi az info-t!
0
2020. július 21., kedd 22:25
1.85:1 a Szabotázs eredeti képaránya, úgyhogy nem nagyon van mit csonkolni rajta hálistennek.
0
2020. július 21., kedd 22:19
The Raven - A holló (2012.) John Cusack főszereplésével. Nem a Brandon Lee féle The Crow - A holló (1994.)
0
2020. július 21., kedd 22:09
Melyik "Holló"-t?
0