Keresés

Megjelenések

2011. január 25., kedd 13:26
Igen.
0
2011. január 25., kedd 11:22
Ja, az öregek a szekéren, ugye?
0
2011. január 25., kedd 11:02
Tudom, hogy van áthallása, pedig csak sima poénnak szántam, de ahogy a Markos-Nádas duó mondaná: Ez egy hülye vicc volt.
0
2011. január 24., hétfő 23:06
Előrebocsátom, hogy nem szándékom politikai síkra terelni az ötletparádét, de amit írtál, az nagyon hasonlít a "menjen el mindenki szavazni és vigyen még egy embert" aranyköpésre. ;-)
0
2011. január 24., hétfő 13:59
:D

"Vegyen mindenki egy példányt a szomszédainak is."   :)
0
2011. január 24., hétfő 13:47
Cserötlet: "Nem limitált, csak vigyétek már!" ;-)
0
2011. január 24., hétfő 13:24
A Szomszédok adatlapjáról eltűnt a "Limitált kiadás" felirat.
0
2011. január 24., hétfő 11:38
Most látom, hogy a bal oldali menüoszlopban nyitottak "szekciót" a Nyolc évszaknak és a felnőttmeséknek is, de azok még nem élnek úgy, mint a Szomszédok feliratú.
0
2011. január 24., hétfő 11:24
Lehet úgy vannak vele, minek a hírlevélbe írni ilyen "fontos" dolgokat, arra ott a fórumuk.
0
2011. január 24., hétfő 11:11
Nekem pedig rémlik, le is írtam, ami beugrik, de ez alig több, mint amennyi mogyorót - a papírja szerint - a sima tejcsoki tartalmazHAT. A sorozatot rendező Rajnai Ádám a Pirx esetében is szerepel rendezőként, úgyhogy a hasonlóság nem csak a véletlen műve. Rég volt, homályos, de szerintem én bizalmat szavazok neki... idővel, mert pénz mindenhez kell.
Azért a hírlevelekben írhatnának lényeges dolgokat: melyik sorozatuk hány részes, lemezenként mennyi lesz kiadva, milyen intervallumban jelenik meg, darabár, gyűjtő... stb. szóval csupa ilyen "lényegtelen" dolog, ami csak a vásárlót érdekli. Az meg ki? ;-)
0
2011. január 24., hétfő 10:44
Köszi a linket! Nekem nem igazán rémlik ez a sorozat, de a mellékelt kép alapján egyik-másik történet hasonló kivitelű lehet, mint a Pirx, amit nagyon kedveltem gyerekként.
Atlantisz című epizód:

Az egyik részről ezt olvastam:
"Az AELITA vetítését félbeszakították, mert akkor jelentették be Farkas Bertalan űrrepülésének hírét."
0
2011. január 24., hétfő 10:29
Talán. És ennél egyszerűbben - úgy, hogy közben semmi mézesmadzaggal (aktkép, garantált lottóötös stb.) nem csábítanak - nem is lehetne.

Itt címek is vannak a felnőttmesékből:
http://www.imdb.com/name/nm1635730/
0
2011. január 24., hétfő 10:19
Ezen én is mosolyogtam. Lehet, hogy be akarnak kerülni a Top 100 legtöbbet kattintott honlap közé. :)
0
2011. január 24., hétfő 10:10
Egyébként meglepően "informatív" a hírlevél: "Tekintse meg weboldalunkat ahol friss információkat, híreket olvashat kiadványainkkal kapcsolatban!" Én meg törtem magamat, hogy sikerüljön feliratkozni rá. ;-)
0
2011. január 24., hétfő 10:03
0
2011. január 24., hétfő 10:00
Rainbow!

Ilyen lesz majd a Nyolc évszak gyűjtődoboz:
0
2011. január 24., hétfő 9:51
Végre kaptam hírlevelet én is a SOROZATabc-től: megleptek ezzel a "Televíziós mesék felnőttek"-kel. Annak ellenére, hogy nem én voltam a célközönsége, gyerekkoromban láttam (nézhettem!) őket, valamiért oda is ragasztottak este a tévéhez. Videótrükkökkel volt tele, ami a háttereket, környezeteket illeti, kicsit a Pirx kapitányhoz hasonlított ebben. Nem zárom ki, hogy némi pajzánság is jellemezte néha, de nem vagyok benen biztos. És hogy milyen történetek voltak, már meg nem mondanám. "Idősebb" kortársak: ki emlékszik bármire ezekből? A főcíme ilyen gázművek-reklám volt:
http://www.youtube.com/watch?v=3sjNMyuuMs8
A zenéje meg nagyon zene!
Itt információmorzsákat is találtam:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9189891
0
2011. január 23., vasárnap 22:37
Hős/Hero/Ying Xiong Blu-ray
0
2011. január 23., vasárnap 20:31
A Mokép igérete szerint lesz belőle! Csak győzzük kivárni!  :D

Nagy fába vágták a fejszéjüket és hát.....
0
2011. január 23., vasárnap 20:00
Az "Oscar-díjas filmek otthon" listán történt valami változás tavaly óta?
Főleg ezeknek a filmeknek a dvd-megjelenése érdekelne...
El Secreto de sus Ojos, The Last Station, Bright Star, Kells titka/The Secret of Kells, A próféta/Un prophète.
0
2011. január 23., vasárnap 19:39

van valakinek infója, hogy lesz-e végül valami a 30 days of night első részének Blu-ray megjelenéséből??
0
2011. január 23., vasárnap 9:43
Az Unthinkable című filmet kihozza valaki végre itthon DVD-n?
0
2011. január 22., szombat 14:42
Devil s Rejects
Trick  r Treat

Nincs tervbe véve?
0
2011. január 19., szerda 23:42
Bár azt mondhatnám, lebuktam, de tiszta szívből mondom, ártatlan vagyok. Tényleg! :-) Az SW-rendelésem (megtámogatva egy kis asztrodroid hathatós közreműködésével ;-)) nyílt titok; nemrég a bővített LOTR-ről olvasva lavórnyi nyál loccsant a ölembe (már agyalok a költségvetés átalakításán); s az eddig megjelent szívcsücskök közül a 4 Alien-korongra valót kellene valahogy kipréselni a malacperselyből, ám valószínűleg erre csak jövőre kerül sor. Ha meg addigra elfogy, í.j.! :-/ Az ereimet biztosan nem fogok felvagdalni. :-)
0
2011. január 19., szerda 23:31
Gyanús vagy, már nem ez az első elszólás. :)
0