Keresés

Megjelenések

2011. január 12., szerda 13:08
Van esély rá hogy itthon kiadják BD-n a Keresztapát?
0
2011. január 12., szerda 11:48
Mert mi is volt eredetileg? (Biztosan nem jött össze nekik.) Adhatnának erről is komplett tájékoztatást, ez így sovány. "Gyorstalpalnunk" kellene őket, hogy mi fán terem a vevőbarát DVD-kiadás?!
0
2011. január 12., szerda 11:06
A kiadó honlapján a Nyolc évszak új megjelenési időpontja Február 16.-a.
0
2011. január 9., vasárnap 22:40
Volt szó a Hónap dolgozója című film kiadásáról is  ( Nem a Steve Zahn-osra gondolok )! Azzal mi történt?
0
2011. január 9., vasárnap 0:29
Ez nagyon rossz hír, hogy nem folytatják a szupercsapat sorozat kiadását! Én azt nem értem hogy a Columbo hogyan jutott el a 10. évad kiadásáig! Régebben tévében mindig néztem, de mostmár biztosan nem nézném meg! És a Nevem: Earl-t hogyhogy nem adják ki?

Más: Végre kiadja majd a GHE a Vitathatatlan 3-at! Mind3 része nagyon jó! A legjobb akciófilmek közé tartoznak!
0
2011. január 6., csütörtök 22:59
Idén Szeptemberben jön a Star Wars Saga Blu-Rayen:
http://www.starwars.com/video/view/001175.html
http://www.starwars.com/themovies/saga/preorder_bluray/index.html
0
2011. január 6., csütörtök 16:06
Köszi a válaszodat!
0
2011. január 6., csütörtök 15:38
Na, ha én lennék a főnöke, eddig a pillanatig van munkája!
0
2011. január 6., csütörtök 14:01
Semmi kézrázás a postás felé? Esetleg sóspuska? Azért a dolgozó anyukája után nyilván érdeklődött a címzett...
0
2011. január 6., csütörtök 13:58
Gerilla, ez az, nem jutott eszembe a kifejezés. Kösz!
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 13:51
Lehet nem akartak beállni a gerilla-marketinget használók sorába.
0
2011. január 6., csütörtök 13:49
Sajnos ilyen világot élünk, de ahogy a video mutatja nemcsak itthon van így.

0
2011. január 6., csütörtök 13:06
Úgy tűnik, hogy egyfajta "információhiány-marketinget" folytatnak azzal, hogy minél kevesebbet csepegtetnek, ezáltal akarják magukhoz láncolni a szerintük önszerveződő közösséget. Csak amíg ez működik mondjuk egy hollywoodi produkciónál, addig itt pont arra jó, hogy sokan ráunjanak a tökölésszerű viselkedésre.
Persze az is lehet, hogy sokat képzelünk bele ebbe az egészbe és egyszerűen csak arról van szó, hogy még most kapkodnak és még abszolút nem állt össze ez az egész gépezet. Csak akkor meg az nem tiszta, hogy miért indították el a lemezek kiadását, amikor egy hónappal később, gördülékenyebben, nagyobb visszhangot lehetett volna elérni.
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 12:49
Nem is értem ezt a hírlevelet. A híreket miért nem közlik a honlapjukon, blogszerűen?
0
2011. január 6., csütörtök 12:45
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 12:30
Nem semmi. Bennem biztos megállt volna az ütő. Tényleg ennyire kiölődhet az emberből a felelősségérzet?
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 12:27
"... a pesti közületi telefonkönyvet hármasával tépnék félbe."

Menne nekik a kettéharapás is! ;-)
0
2011. január 6., csütörtök 12:23
De legalább a mellékelt borítóképnél odafigyeltek.  :)
0
2011. január 6., csütörtök 12:17
Sajnos ilyenek az alulfizetett postások. Egx ismerősömnek hasonló csomagolású kiadványt nem belegyömöszölt a postaládába, hanem egyszerűen csak odalökte a postaládák alá, vigye aki éri alapon. Nekem is volt olyan esetem jópár éve, hogy csomagot hozott a futár, be sem csöngetett, csak berakta a kapuba, még szerencse, hogy kis zsákutcában lakunk, nincs nagy forgalom, de akkor is.
0
2011. január 6., csütörtök 12:14
Durva!
Az én sztorim még azért is volt dühítő. mert ha kezébe vette volna a borítékomat fektetve, a két sarkát két ujjal fogva, akkor könnyedén beleejthette volna a megfelelően széles nyíláson, de nem, baszki ezekből mind ilyen vasgyúrót farag az élet, állítom, hogy a pesti közületi telefonkönyvet hármasával tépnék félbe.
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 12:14
A mienk a kartont behozza, de most a helyettese volt, megyek ki, hát nem ott lafog a Love Actually BD-m a ládából kifele? Nem sok kellett, hogy a macskakövön végezze.... Legközelebb látom a csajt, elharapom a torkát. Szerencsére sikerült a terméket sérülésmentesen kioperálni a nyílásból.
0
2011. január 6., csütörtök 12:09
:) 1-2 hete az Amazonos kartonborítékot nyomta bele a postás a postaládába. Mikor lementem elszörnyedtem, próbáltam kiszedni (a postaládát nem lehetett a belegyömöszölt boríték miatt kinyitni), de sehogy sem sikerült.
Végül a postás jött, épp indult a következő házhoz, ő is elfehéredett, mikor elmondtam mi van benne, kb. 5 perces produkció után sűrű bocsánatkérések közepette kiszedte a postaládából. Most annyira nehéz lett volna felhoznia, mikor még lift is van? :)
0
2011. január 6., csütörtök 12:07
"2. lemez 7-12. rész
3. lemez 7-12. rész"

van még hová fejlődni.
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 12:06
Mindenesetre szóljatok majd, ha látjátok valahol. Úgy tűnik, már megint én vagyok a kiadóért - lásd Csendőr-filmek esete - és nem ő értem.... Szeretem a hazai piacot.:S
0
2011. január 6., csütörtök 12:06
Márpedig én online nem vásárolok ismeretlen brigádtól, gyűjtődobozt meg pláne ne a futár, vagy a postás hozzon, épp elég volt, amikor egy tök ritka képregényt bikából félbehajtott, hogy begyömöszölhesse a ládámba. Az volt az utolsó postai élményem, igaz, azt sem én választottam, hanem egy képregénykiadó kedveskedett nekem, ezért is volt bosszantó a barbár szállítás.
Szóval a magam részéről kivárom, amíg valóban kapható lesz árusoknál a dolog, aztán ha addigra már az első lemezekből nem lesz készleten, hát az sem fog földhöz vágni, mivel a sorozat egyéb formában eddig is megvolt.
most posts by TM
0