Keresés

Megjelenések

2011. január 6., csütörtök 11:57
Szerintem ilyen szűk keresztmetszetű "terítéssel" egy ideig marad is a nyakukon, ráérsz majd egyben megrendelni. Csak még kérdés, hogy hányfelé szedik szét a 8 részt, lesz-e gyűjtő (bár a Szomszédok alapján biztosan... izé talán).
0
2011. január 6., csütörtök 11:56
http://www.tvsorozatabc.hu/
0
2011. január 6., csütörtök 11:55
Mindent nem árulnak el olyan gyorsan. Ez nem az a cég...
most posts by TM
0
Az előbb feliratkoztam a hírlevélre (Azt hittem, vásárláshoz is érvényes, de látom, olyankor a tételek alatt kell kitölteni az adatokat, de mindig nekem?) Szóval, feliratkoztam, de semmi igazolás nem érkezett erről sem, nemhogy hírlevél. Az OK-ra csak "villant egyet", aztán annyi. Legalább kiírná, hogy "vettük az adást".

De mi lehet az az "exkluzív egyedi gyártású DVD tartót, melyben a sorozat valamennyi lemeze elfér"? Ha meglesz mind, ki kell szedni az ajándékba kapott évadgyűjtőkből, mert vagy ezeket választom tárolásra, vagy a teljes sorozatot befogadót? Továbbra is megy a marketingkavar(od)ás, ha te sem tudtál évados gyűjtőkről.
0
Szerintem egy ideig majd csak a kiadó honlapján.

0
2011. január 6., csütörtök 11:49
Köszi. És akkor pontosan hol is lesz kapható?
0
2011. január 6., csütörtök 11:48
Rainbow:

A Nyolc évszak első lemezének Január 28-ai megjelenést írnak.
0
2011. január 6., csütörtök 11:45
A honlapon nem konkrétan díszdobozt írnak, hanem "exkluzív egyedi gyártású DVD tartót melyben a sorozat valamennyi lemeze elfér". Ez akár lehetne a Lantos utca 8 toronyháza is, hisz pl. a németeknél is a Klinika épülete volt az ottani sorozat díszdoboza.
Én nem is gondoltam, hogy lesz évadonkénti gyűjtődoboz, az pedig szerintem a lassacskán beinduló masrketing fogása, hogy csak a következő évad első lemezét megrendelők kapják meg.
Ami a lassú kommunikációt érinti, egy DVD-témában kezdő cégnél még úgy-ahogy elmegy, remélem ez idővel javulni fog.
Eddig két hírlevelet kaptam tőlük. Ha feliratkozol, és esetleg a mait nem kapod meg, szívesen átküldöm neked.
0
2011. január 6., csütörtök 11:29
Tehát akkor: az I. évad 3 lemez lesz, ezt értem. De nem arról volt szó, hogy a végén adnak dobozt az összeshez? Külön is jár évadonként? Azért kérdezem, mert fogalmam sincs, mi a tervük. Majd iksz számú évaddobozt kell egy végső dobozba tenni? Feliratkozok én ara a hírlevélre, úgy látszik, valamivel több információt kap az ember. Amúgy elég döcögősek, nem? Mármint kommunikációban. Ha már évadonként "dobozolnak", szerintem annak is simán jár, aki egyszerre megrendel egy adott évadot, nem csak a következő évad rendelésénél. De tényleg nem értem, egy dobozról volt szó a végén, még élcelődtünk is, hogy gazdagréti toronyház lesz-e.
0
2011. január 6., csütörtök 11:03
Arról viszont elvileg lehetne problémázni, hogy miért nincs rajta felirat.
Ma kaptam hírlevelet, azt hittem az offline beszerzési helyekről írnak majd, de csak arról értesítettek, hogy a második évad első lemezének megrendelői kapnak gyűjtődobozt az első évadhoz.
Mivel holnap már a 2. lemez jön, és az oldalon előrendelhető már a harmadik is, így végül berendeltem a teljes első évadot.
0
2011. január 6., csütörtök 10:39
Dömi!

MASH 3. évad megjelenéséről van esetleg infód?
0
2011. január 5., szerda 23:56
Twin Peaks
Nancy ül a fűben
Miami Vice
Knight rider

- ezeknek nagyon drukkolok!
0
2011. január 5., szerda 23:22
Twin Peaks 2. évad    ELVILEG LESZ!!!!!
Nancy ül a fűben 5. és 6. évad   5. ÉVAD ELVILEG LESZ!!!!!
Kaliforgia 2. évad   PASSZ
0
2011. január 5., szerda 23:20
A szupercsapat 2.évad    NEM LESZ!!!
Magnum 2.évad    NEM LESZ!!!
Las Vegas 4.évad (tavaly április óta csúszik) esetleg majd jön-e az 5.évad is idén    ELVILEG LESZ!!!
Knight Rider 3.évad   ELVILEG LESZ!!!
Miami vice 5.évad   ELVILEG LESZ!!!
Columbo 10/1 kötet    ELVILEG LESZ!!!
Kojak 2.évad   NEM LESZ!!!
0
2011. január 5., szerda 22:30
Hát igen! A Szupercsapat többi évadját igazán kiadhatnák végre! A többi hiánya még kibírható, mert ha a kiadó nem is adja ki a többi évadjaikat, azért legalább le lehet tölteni! Na de hogy a legnagyobb ász akciósorozatot, a Szupercsapatot nem folytatják, az botrány!
0
2011. január 5., szerda 21:41
A cseheknél most jelent meg, vagy fog megjelenni a második évad és ez csak az ő piacukra gyártott kiadvány, csak angol és cseh hang/felirat, talán mi is kapunk egy ugyanilyen kiadást cseh helyett magyar vonatkozással.
0
2011. január 5., szerda 21:27
Az első tök jó, a kedvenc sorozatom! :D
De viccet félretéve, mivel kinn kijött és nem kerültünk rá, nem látok sok esélyt! Bár ne lenne igazam, Twin Peaks nekem is nagyon-nagyon kellene!
0
2011. január 5., szerda 19:54
Az alábbi sorozatokról tud valaki valamit:

Twin Peaks 2. évad
Nancy ül a fűben 5. és 6. évad
Kaliforgia 2. évad
0
2011. január 5., szerda 18:37
Sziasztok!

Ezek mikorra várhatók? (Ha egyáltalán várhatók.)

A szupercsapat 2.évad
Magnum 2.évad
Las Vegas 4.évad (tavaly április óta csúszik) esetleg majd jön-e az 5.évad is idén
Knight Rider 3.évad
Miami vice 5.évad
Columbo 10/1 kötet
Kojak 2.évad

0
2011. január 4., kedd 21:21
És nem kis öröm: mentes a projekt olyan problémázási lehetőségtől, hogy miért letterbox, miért nem anamorf?!
0
2011. január 4., kedd 21:16
Gondolom, ahogy haladunk elore az idoben 1987-tol, ugy lesznek majd a szinek is egyre szebbek. :) De tenyleg nem akarok panaszkodni, nekem igy is nagyon jo a kiadas, es orulok, hogy egyaltalan megjelenik. Persze jo lenne, ha tobb (online es offline) helyen is hozza lehetne jutni...
0
2011. január 4., kedd 21:03
Élek a jóindulatommal, hogy ennyit lehetett kihozni belőle. Ha valóban fáradoztak rajta...
0
2011. január 4., kedd 20:47
Kerestem, de (szerencsere) nem talaltam rajta a VTCD-feliratot. A kep minosege sokkal jobb, mint a VHS-minoseg: tiszta es eles, az egyetlen negativum, hogy olyan "szintelen" az egesz, igen, kifakultak a szinek.
0
2011. január 4., kedd 20:39
A tvsorozatabc.hu-rol rendeltem, ami a kiado sajat oldala.
0
2011. január 4., kedd 20:36
Kizárásos alapon a kiadótól rendelhette.
0