Speciel solo_loewe példányának forrása érdekelne, ezt az ígérgetős maszlagot már olvastam.
most posts by TM
0
2011. január 4., kedd 20:20
7721
http://www.tvsorozatabc.hu/
"A lemezeket hamarosan egyéb helyeken is megvásárolhatja 1350Ft-os áron.A lehetőségekről hírlevelünkben és weboldalunkon is értesülhet.
Üdvözlettel: TVsorozatabc"
0
2011. január 4., kedd 20:11
52685
Arról nem lehetne értekezni, hogy hol kapható? Bizisten jobban érdekel, mint a tipó meg a salytóhiba.
most posts by TM
0
2011. január 4., kedd 17:23
1449
Noha láttam ismételve tévében is, de AVI-formátumú változatról van bennem kép a korai részeket illetően. Sajnos érzékletesen előadni nem tudom, hogy fel tudd mérni a DVD-t nézve, van-e felújítás, de... fogalmam sincs, milyennek jellemezzem. Korhű, kész. Nem képhibákra, pattogásokra kell gondolni, csak kevésbé tiszta, kevésbé szép képre. Most mondjam azt, hogy olyan VHS-jellegű? Talán nagyon mellélőnék. Szóval, valamennyire azért látszott a korai részeken az akkori technikai színvonal. A tévében nézve az újabb részeket, csak ámultam, milyen szépek. Hogy aztán újítottak-e mindegyiken, és látszana-e ez egy összehasonlításnál... majd meglátom, ha lesz már belőle nekem. Csak ki ne legyek dobva az egésszel együtt! ;-)
Amennyire segíteni tudok, a VTCD feliratnak nagyon apró betűvel az olvasási oldalon, a lyuk körül olyan ezüstösen láthatónak kell lennie, esetleg megfelelő irányban a fény felé fordítva.
Szerintem vannak felesleges információk is a borítón, ahelyett, hogy (a műsorújsághoz hasonlóan) legalább pár keresetlen szóval szerepelne az egyes részek tartalma. Ehelyett a belső borító nagylelkűen bánik a semmi információval 3 családról és a hellyel. Ezt és a hátoldali általánosságot akarják végigvinni az egész sorozaton? Ne már!
0
2011. január 4., kedd 15:29
390
Helyesirasi hibabol sajnos tobb is akad... :( A borito papirja csak elcsuszott a tokban. A kepminosegrol nem nagyon tudok nyilatkozni, mert a teveben nem lattam ezeket az elso reszeket, igy nincs osszehasonlitasi alapom. Nekem jonak tunik, de azt nem tudom megallapitani, hogy tortent-e digitalis felujitas. Matrica nem volt rajta. Azt mibol latni, hogy VTCD-e a lemez? Egyebkent DVD-logo van ranyomtatva.
0
2011. január 4., kedd 14:10
1132
Igaz, hogy a borító tipográfiája nem a legjobb, de legalább ez is Retrohangulatot ad a kiadványnak. :) Annak örülök, hogy csak Slim tokban vannak a lemezek, mert már így is helyszűkében vagyok. Kérdés, hogy ha a későbbiekben lesz Extra lemezi is, akkor dupla Slimben lesz a kiadvány, vagy normál tokban.
0
2011. január 4., kedd 14:04
1132
Köszi a képeket!
A tokon volt gyűjthető matrica?
0
2011. január 4., kedd 12:18
19960
Sajnos több FOX,WARNER-es kiadvány is felhős,de tudnak róla. A Warner idén január 1-től vált sokszorosítot (Koloszár Péter igérete szerint) és az IC is tud már róla!
0
2011. január 4., kedd 12:09
1449
Az olyan rossz? Jama itt védte valamelyik topikban, nem? Mindegy, kevésbé értek ehhez, és nyilván azzal sem nyugtatlak meg, hogy nekem az angliai beszerzésű "Cleopatra" lemezem is felhős, foltos.
0
2011. január 4., kedd 12:06
17243
"I.évad 1.-6. rész", jaj. Nem is egy, hanem mindjárt két elég durva helyesírási hiba...
0
2011. január 4., kedd 11:33
19960
Én arra lennék kiváncsi,milyen lemezre gyártották! VTCD? Remélem nem!
0
2011. január 4., kedd 11:25
1449
Mindkettőtöknek köszönöm a képfelrakást (Gondolom, más nevében is... ugye, Joxer?). Ami a borítót illeti (remélem, sikerül kulturáltan fogalmaznom), nem igazán használták ki a tervezőprogramok és az emberi elme kreativitásának lehetőségeit. Összességében az eleje azonban jónak mondható... és a korong is, de csak ezek! A többi átgondolatlan és egyszerű. A folyamatos szöveg betűjének sikerült kiválasztani - ha jól látom - a Tahomát, ami a Windowsban még elmegy (sőt, ott szeretem is), de ne már DVD-borítóra! Hátul a kizárt szöveg elválasztásai kéziek/esetlegesek lehetnek, mert látni olyan foghíjakat, hogy csoda, egy program következetesebb ebben. Tudom, tervezzek jobbat, mi? ;-) Mindemellett az "1.-6. rész" írásmód kritikán aluli tájékozatlanságról szól. És nem tévesztették el: az összes előfordulási, vagyis előferdülési helyen következetesen írták. A borító ennyivel alacsonyabb, mint a tok? Vagy le van csúszva alulra? A képminőség milyen? Tényleg ráfogható a jól hangzó "digitálisan felújított"? Bántásaim ellenére a "retrófaktor" nekem is el tudja adni ezt a sorozatot! Már csak az offline helyek kellenek és elegendő pénz. Csak egy baj van: meg vagyok "fenyegetve", hogyha megveszem az egészet, szedhetem a sátorfámat. De majdcsak elhárítom az efféle oktalan támadásokat. ;-)
0
2011. január 4., kedd 0:40
128
X-aktákat már meg se merem kérdezni, de minden héten várom, hátha...
0
2011. január 4., kedd 0:37
390
Jobb minosegben:
0
2011. január 3., hétfő 23:56
390
Persze, de egyelore csak mobillal keszitett kepeket tudok feltenni, tehat a minoseg ennek megfelelo lesz...
Koszonet Mr. Unpronounceable-nek a HTML-es segitsegert! :)
0
2011. január 3., hétfő 22:46
1449
Végre egy élő ember, akinek megvan! Képeket kérhetünk?
0
2011. január 3., hétfő 22:21
390
Jo lenne, ha az Xpress is elkezdene forgalmazni a kiadast. Vajon erre mekkora az esely? :)
0
2011. január 3., hétfő 22:17
390
Nekem mar megvan az elso lemez, a tarto tenyleg slim tok.
0
2011. január 3., hétfő 21:39
19960
még az is kicsi lesz hozzá! :D
0
2011. január 3., hétfő 21:32
1449
Erre az "áremelésre" nem számítottam (de talán csak én vagyok naiv), viszont ha ezen múlik, hogy ne 1-2 lemezenként kerüljön 690 Ft-ba a szállítás, ám legyen. Biztosan most dolgoznak lázasan a lehetséges árusítóhelyek meg/beszervezésén, de ezt előtte kellett volna, mielőtt útnak indítják az egészet. (Érdekes, a James Bond-filmek helytől függetlenül ugyanannyiba kerültek.) Kíváncsi vagyok a tokra, pl. slim lesz-e, mert 55-56 lemeznek normál tokban termetes "panelház-díszdoboz" kell. ;-)
0
2011. január 3., hétfő 12:42
1132
Újabb infó szerint a drágább ár 1350Ft-ot jelent, már csak arról kéne infó, hogy hol lehet majd még megvenni.