A Szex és New York 6.évada jönni fog 100%! Sorozatok nálunk tuti nem fognak jönni,mert iszonyat drága lenne és nem lenne kereslet se ennyiért. A Született feleségek, a Lost és a Grace klinika 6.évadok már elég rég meg lettek hirdetve,h mikor jönnek,sőt már rendelhető itt is! Nézz és láss!!!
0
2010. december 30., csütörtök 18:16
3721
A Miami Vice sorozat 5. évada meg fog jelenni?
Hogy a Magnum 8 évadából, vagy a Szupercsapat 5 évadából csak az első jelent meg, az "rendben van": kipróbálták, gondolom, nem jött be, nem folytatják. Sajnálom, de tiszta sor. De a Miami Vice-nak éppen csak az utolsó évada nem fog kijönni?
Vagy ki fog..?
0
2010. december 29., szerda 14:51
143
sziasztok.
Nem tudja valaki esetleg, hogy nálunk jön-e ebben a verzióban a Sex és NewYork 2 mozifilm http://cgi.ebay.com/Sex-and-City-2-2-DVD-Target-exclusive-sealed-/150515106517?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item230b6642d5
Illetve hogy a Sex és NewYork 6. befejező évada illetve a Született Feleségek 6. évada, Hanna Montana (Mindörökké Hanna Montana) 4. és egyben befejező évada mikor jön? Mert a fentiek nagy része már rég megjelent külföldön pl Bécsben. Illetve hogy a Kiadók terveznek-e kiadni sorozatokat Blueray Disc -es verzióban? Azért mondtam Bécset mert kb 2 hete voltam kint s a sorozatok megjelentek amiket irtam fent sőt sok olyan sorozat jelent meg pl: Xena, Dawson és a haverok, Sex és NewYork teljes sorozata igaz hogy nekem az ottani kiadás nem tetszik egy hangyányival jobb az itthoni. Köszönöm.
0
2010. december 29., szerda 13:53
644
Nem, én se találkoztam még vele.
0
2010. december 29., szerda 13:27
390
Úgy érzem, nem szabad beleélnem magam abba, hogy valaha is teljes lesz a Szomszédok DVD-gyűjteményem... Mindenesetre nem jó előjel, hogy már a második lemez kiadása is tolódik. Mint ahogy az sem, hogy eddig még egyetlen offline helyről sem tudunk, ahol a kiadás kapható lenne. Egyébként én a kiadó saját oldalán kívül más online értékesítési helyről sem tudok. Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy a kiadó nagyon nem gondolta át ezt az egészet, egyszerűen csak elhúzta az orrunk előtt a mézesmadzagot és ennyi. Sajnálom. És remélem, hogy csak rémeket látok és nem lesz igazam. :)
0
2010. december 29., szerda 13:24
17243
Kb. október végén fel is vettem az adatbázisba. Lehet, hogy Robi azért nem aktiválta, mert nem jelent meg. Vagy te láttad a boltokban?
0
2010. december 29., szerda 13:01
644
Sziasztok! Még dvdextrás hírként olvastam az Éhség (Hunger) október körüli megjelenéséről. Valóban kapható már DVD-n, csak itt xpressen nincs fent, vagy eltolódott a dolog? Ha az utóbbi, lehet már tudni hogy mikorra várható?
0
2010. december 29., szerda 12:23
1132
Újabb infók:
"A későbbi lemezeken lesznek extrák, sőt külön extra lemez is."
A második lemez Január 5.-én jelenik meg.
0
2010. december 28., kedd 18:19
1449
Na, ez az! (Csak lustaságból kihagytam.) ;-) A limitált példányszám! Igen jól hangzik, igen ösztönző, de már csak itt, ebben a fórumban is majd mindenki tud rá saját példát mondani: mennyire nem mindig van így. Mert: 1.) Ha IGAZ, akkor nem túl okos megoldás ebből a sorozatból, így, limitált számban kiadott, eredeti DVD-n, ebben az országban, nagy hasznot remélni. Főleg ilyen beszerzési feltételek mellett. 2.) Ha NEM IGAZ: akkor ez is olyan "egyik kiadó 19, másik egy híján 20" próbálkozó, tisztelet a kivételnek.
0
2010. december 28., kedd 18:01
1132
Érdekes a marketing-megoldásuk.Pont azt a két tuti helyet hagyják ki a forgalmazásból (multik, újságosok), ahol a legtöbbet tudnának értékesíteni. De ha már ezzel a lehetőséggel nem élnek, legalább csinálhattak volna úgy, mint pl. a "Retroautók" sorozat, vagy a "Ragadozók testközelben" DVD-sorozat kiadói, hogy előfizetést vesznek fel a kiadványra, amit havi rendszerességgel, kettesével küldenek ki egy sárga csekket mellékelve. Ha viszont tudták, hogy lesz offline árusítás is, addig nem hirdettem volna meg a kiadványt, amíg nincs pontos lista a beszerzési helyekről. Én is ellgondolkodtam ezen a "Bevárok n+1 DVD-t, majd utána Rendelek" megoldáson, de nem tudom, hogy mennyire lehet reklámfogás a Limitált példányszám.
0
2010. december 28., kedd 16:42
1449
Gyarapodik az információ a honlapjukról, de nem lett szélesebb a mosolyom:
"Valóban jó ötletnek tartjuk, ha többen összeállva rendelnek meg egyszerre több kiadványt mert ugye a szállítási díj így is 690ft, tehát például 3 lemez rendelése esetén mindössze 230ft plusz költséget jelent.Egyebekben pedig 10db együttes rendelése esetén nincs szállítási díj! A szomszédok sorozat kéthetente jelenik meg a soron következő 2.lemez 2010 december 30-án."
Többen összeállva? 1.) Hol találok én még egy ilyen "hülyét", akinek ez megéri eredeti DVD-n? 2.) Ráadásul ugyanazon a településen? Tudom, írjak körlevelet (amit kapni is utálok) FB-n, iwiw-en stb. de előbb röhögnek ki, minthogy pajtásra lelnék. Vagy esetleg az megoldás, hogy n+1 megjelenést bevár az ember, és akkor rendel. De mi a garancia, hogy mindegyik lemezből lesz még nekik?
"A kiadvány ára nem fog változni! Az újságosoknál egyenlőre nem lesz kapható a kiadvány. Más kereskedelmi egységekben hamarosan igen de ezeken helyeken drágább lesz."
Tehát újságos egyelőre kilőve, máshol meg drágább lesz. Akkor most változik az ára vagy nem? ;-)
Miért nem bízták az egész marketinget és minden mást az itteni fórumozókra? Összedobtuk volna nekik a tuti módszert, nem?
0
2010. december 28., kedd 14:23
1132
Már csak az a kérdés, hogy milyen megjelenés lesz? Nyolc évszak=nyolc lemez, vagy megússzuk 4 lemezzel.
0
2010. december 28., kedd 14:14
1449
Első lemeze? Azt azért igazán kitolhatnák egyben, nem az a sorozat, amit az elején megbán az ember és nem veszi tovább, ennek eleje és vége van. Ja, hogy úgy nagyobb az ára és kevesebben cuppannak rá? Akinek kell, akkor is kell.
0
2010. december 28., kedd 14:04
1132
A Nyolc évszak első lemeze Januárban jelenik meg, egyelőre ennyi hír van róla, de állítólag a honlapon, és a hírlevélben lesz folyamatos tájékoztatás. Nekem bőven elég lenne, ha a újságosnál lehetne kapni, így nem kéne végigjárni más boltokat.
0
2010. december 28., kedd 13:47
9489
Szerintem emiatt ne izguljatok, anno a Bondok is csak az újságokoknál voltak kaphatóak, aztán már egyes boltok pénztárainál is halomban álltak. Szerintem itt is ugyanez lesz, úton-útfélen a Szomszédokba botlik majd az ember. A Nyolc évszakkal most akkor pontosan mi is van? Fonalvesztés esete forog fenn nálam....
0
2010. december 28., kedd 13:43
1132
Idézet a kiadvány fórumáról:
"Sajnos a multikban minden bizonnyal nem lesz megtalálható a sorozat, tekintettel az általuk támasztott igények olyan magasok, hogy ez jelentősen \"megdrágítaná\" a kiadványt! Interneten azonban számos helyen válik elérhetővé a DVD januártól, illetve bizonyos kereskedelmi egységekben is.Mindezekről folyamatos tájékoztatást adunk weboldalunkon és hírlevelünkben is. Átvételi pontok vonatkozásában is tárgyalásokat folytatunk melyről szintén a fent említett módon tájékoztatunk mindenkit."
Délelött valaki rákérdezett, hogy újságosnál kapható lesz-e, majd kíváncsi leszek a válaszra, nekem a második mailre gondolom a fent említett egyeztetési fázis miatt még nem reagáltak.
0
2010. december 28., kedd 12:17
1449
Csak azt ne mondja a kiadó, hogy rajtuk kívül sehol nem lesz, mert a másik vagyont fizethetjük ki a szállításért.
Amúgy a lemezenkénti 3 óra valóban megfelelő, de egy olyan középutas megoldást el tudok képzelni, hogy dupla tokban 2×3 óra legyen, 2 korongon, mégsem rendelkezik mindenki külön raktárhelyiséggel, illetve korlátlan "polcfolyóméterrel" e sorozathoz. Sőt, legyek "radikális"? Úgy tudom, létezik kétlemezes slim tok. Persze ez részemről az álmodozás kategóriája, a kiadó már nyilván eldöntött mindent.
0
2010. december 28., kedd 11:54
4078
Twin Peaks 2. évad jön a közeljövőben?
0
2010. december 28., kedd 10:24
826
A Mary és Max című animációs film hazai megjelenéséről lehet tudni valamit?
0
2010. december 28., kedd 10:15
1132
xido!
Az első lemez 1250 Ft.
0
2010. december 28., kedd 9:57
19960
180 perc neked kevés lemezenként??? Szerintem még sok is, nehogy a kép rovására menjen.
0
2010. december 28., kedd 7:35
5042
Ez igen! :) Már régóta várok erre! Csak keveslem ezt a lemezenként 6 epizódot...
0
2010. december 28., kedd 0:41
1560
Dögöljek meg,de ha baráti áron lesz,az elsőt tuti megveszem,nagyon kíváncsi vagyok erre a felújításra az MTV videotár anyagához képest:)
0
2010. december 27., hétfő 20:03
143
A Jób lázadása című filmmel találkozott már valaki? Karácsony előtt láttam egy üzletben 1990Ft-os áron. Állítólag RTL Klubos kiadás, és ez számomra nem egészen érthető, ugyanis az ősszel még a Filmarchívum ígérte a kiadását a Magyar filmtörténeti sorozatában. Ha valakinek megvan, akkor írja már meg, hogy milyen a kiadvány.
0
2010. december 27., hétfő 17:54
1132
Egy, az Index fórumhoz hasonló átfogó keresőnek (kifejezésre, egy-egy fórumozó összes hozzászólása topic-onként) én is tudnék örülni.