Keresés

Megjelenések

2010. október 20., szerda 17:06
na ez jó nagy hülyeség szerintem. mi köze van a kettőnek egymáshoz? az elit alakulatot sem láttam még ingyenes tv csatornán. m1, rtl, tv2, tudtommal ezek ingyenesek a többiért fizetni kell. meg az a pár ami most a digitális átállás miatt ingyenes lett, de nem hiszem, hogy leadná ezt a sorozatot valamelyik egyhamar.
0
2010. október 20., szerda 17:00
Megkérdeztem a ProVideót: amíg a sorozat nem megy le ingyenes tévén, addig nem adhatják ki.
0
2010. október 20., szerda 11:08
Sziasztok! Tud valaki valamit a Pacific dvd megjelenéséről? Karácsonyra szeretném beszerezni (kellemes szeretetünnepi mozizáshoz). Vagy csak én maradtam le valamiről? Köszi.
0
2010. október 20., szerda 10:57
Átböngésztem a megjelenési listákat, de nem találtam egyikben sem.
0
2010. október 20., szerda 10:56
Ma hajnalban olvastam róla, és jónak tűnik.
0
2010. október 20., szerda 10:51
Szerintem volt ott róla szó. Vagy az én figyelmem túl beleképzelős...:)
0
2010. október 20., szerda 9:54
A Levelek Júliának című film DVD-premieréről van valami hír? (Vagy elkerülte a figyelmemet a DVDExtrán?)
0
2010. október 19., kedd 21:14
Hát nem leszünk soha egy pár ...kár.:)
0
2010. október 19., kedd 20:16
Ez megérne egy közvéleménykutatást.
Vajon a párkapcsolatban élő hölgyek is szorgos vásárlók maradnak?
(Nálunk nem és lassan költözhetek az egész hóbelebansszal, ha nem virítok egy nagyobb házat.) :)
Ha utána is vásárolnak, lehetne keresni felületet párkereső chat szobának itt az oldalon.
Az én jeligém: "tv-s sorozat függők kíméljenek".:))))
0
2010. október 19., kedd 14:26
Csak azt kérdezem, hogy mit veszíthetsz, ha egy Simpson családból 7 biztosan már a polcodon lesz, és neadjisten nem lesz folytatás? Hét teljes évad magyarul még mindig több, mint egy se, ráadásul ez nem összefüggő sorozat, tehát akár tetszőleges sorrendben is élvezhetők (ezerszer is) az egyes részek.
Viszont ha valóban van néhány ezer Simpson rajongó idehaza és csak a fele gondolkodik úgy, mint te, tehát addig nem vesz meg egyet sem, amíg nem teljes a sorozat, akkor biztos, hogy soha nem is lesz teljes a sorozat, mert a sorozatok DVD-kiadását nem a kiadóknál dolgozó gonosz erők munkálkodása miatt nem fejezik be, hanem azért, mert az állítólagos hatalmas rajongói tábor annyi áldozatot sem hajlandó hozni kedvenc sorozataiért, hogy megvegye az első évadokat DVD-n, és így a következő évadok kiadásának - az első évadok fogyásának tükrében - nincs valódi gazdasági indoka.
Meg is fordíthatjuk a dolgokat: ha látható, hogy jól fogy egy sorozat (Szívek szállodája, Jóbarátok, Columbo, House), akkor jönnek is szépen sorban az évadok. (Érdekes egyébként, hogy pont az elsősorban hölgyeknek szóló sorozatok fogynak jól - mellesleg pont a hölgyek kalózkodnak a legkevésbé, és őket látom legkevésbé morogni az egyes megjelenések topicjaiban. :) )
0
2010. október 19., kedd 14:15
Én most a Simpsonékkal vagyok gondolkodóban, hogy kezdjem -e megvenni az évadokat.... ugye eddig 6 megjelent, a 7. is jön, de mi a garancia arra, hogy nem marad félbe? Régen még biztosra lehetett menni, a Friends minden hónapban jelent meg szépen, egy év alatt meg is volt az egész. Mostanság viszont... (példakánt ott a Couples, 4 évados, 3 megjelent, az utolsó nem!)
0
2010. október 19., kedd 14:00
FHE már nincs, hál Istennek a Kés/Alatt jogai átkerültek a Pro Videohoz. És reméljük, hogy jönnek az újabb évadok is.
0
2010. október 19., kedd 13:54
Sorozatokról jut eszembe, ahogy felköltöztem Pestre és kipakoltam a filmeket megint eszembe jutott hány félbemaradt sorozatot vettem meg. Hogy megszívatott az Intercom nem is egyszer: Millenniummal /2 évad megjelent, 1 nem/, Angellel /3 évad megjelent, 2 nem/ Buffyval /3 évad megjelent, 4 nem/... mókás :) Azért a Forum Home sem semmi a Kés/alattal... Vegyek még egyáltalán sorozatot? :)
0
2010. október 18., hétfő 14:44
A Dextert a tévében néztem, és ott elég későn megy/ment. :)
most posts by TM
0
2010. október 18., hétfő 14:19
Pedig de jó lenne!
0
2010. október 18., hétfő 13:57
na, így vagyok a 24-el - csak én nem aludtam el rajta:) hanem csak meguntam
de értjük egymást
0
2010. október 18., hétfő 13:14
Na, legalább nem veszünk össze, mert én meg a Dexteren aludtam el többször, s azóta sem értem, mi tetszik rajta másoknak. :)
most posts by TM
0
2010. október 18., hétfő 13:13
nálam dexter a felülmúlhatatlan, a 24 meg felejtős sorozat (pedig az elején nagyon tetszett)
de ez csak az én véleményem
0
2010. október 18., hétfő 12:38
Ugyan már! Dehogy áll meg! A 24 egyetlen hibája, hogy (egyelőre) csak 8 szezont forgattak belőle. Bármelyik évad felveszi a versenyt bármelyik hasonló műfajú sorozat bármelyik évadával.
A 24 felülmúlhatatlan!
most posts by TM
0
2010. október 18., hétfő 12:33
és meg is áll a 2. évad utolsó részénél
az 1. évad nagyon tetszett, a 2-at meg már untam úgyhogy hozzá sem kezdtem a többihez
el is adtam azt a 2 évadot
0
2010. október 18., hétfő 0:42
Csak egyszer kell elkezdeni (lehetőleg az elsővel).Érdemes.

Utána a többi jön magától... :-)

0
2010. október 18., hétfő 0:35
Én se. Mindig, ha elkezdték adni valamelyik csatornán, lekéstem minimum az első részt. Akkor meg már mi értelme?? :) Az elit alakulattal is így jártam, pedig a fémdobit 6 rugóért házhoz hozták volna.
0
2010. október 18., hétfő 0:27
Ez jól néz ki.Kár,hogy még egy részt sem láttam belőle,pedig jó népes tábora van. :D
0
2010. október 18., hétfő 0:11

Sajnos nem látok rá esélyt, hogy itthon is legyen.. :-((
0
2010. október 17., vasárnap 23:30
A Vasangyalok első részén van magyar felirat.
0