Szerintem jóval gyengébb, mint az Elit Alakulat, de azért becsülettel végigszenvedtem. Egy kezemen megszámolhatom hány olyan rész volt, ami méltó az első szériához. Bármilyen kiadása abszolút hidegen hagy, pedig még a Military Pack is befigyelt a Band of Brothers-nél.
0
2010. október 7., csütörtök 13:27
52685
Ha az "uncsibb" jelző a Pacificre vonatkozik (az Elit alakulat ellenében), ahhoz nem tudok hozzászólni, mert bár tévéből megvan a teljes anyag, de még nem kerítette rá sort. Ismerőseim szerint hullámzó a színvonala, vannak benne nagyon jó részek és laposak egyaránt. Persze egy jó kis fémdoboz, meg egy belőle kihajtogatható digi, ami együtt olyan rakasztáskára emlékeztet, mint azt az Elit alakulatnál is megcsodálhattuk, nekem is megdobogtatná a szívem, s ha itthon csak valami szolídabb formában jönne ki, nem kizárt, hogy egy kinti csomagolásba pakolnám bele a magyar lemezeket. Csak várok még, hogy nyilatkozzanak valamit - lehetőleg három éven belül. :))
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 13:09
1453
ne izgass!!! pont most tájékoztatott egy srác, hogy az id4-en ott van magyar szinkron BD-n... betojok. komolyan ledöbbentem, plussz steelbook-ba csomagolták :) nem láttam egy részt sem, de mondták hogy "uncsibb" mint az első évad, szóval lehet az kínlódás lenne nekem is :D
0
2010. október 7., csütörtök 13:05
52685
Tudod mit? Utazzunk el együtt, vegyük meg ott a Pacificot, s nézzük végig kínaiul. :-))
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 13:02
1453
gondolom, mert amúgy egy potólhatatlan arc vagyok mindenütt :P
0
2010. október 7., csütörtök 13:00
52685
Nem ismerem az ékírást, meg nem jönnének rám az ottani ruhák. Na meg hiányoznál is. ;-)
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 12:57
1453
az első mondatod igaz: ma még csak okt.7 van. nem is figyeltem :)
nem fikázom, a valóságot "szemléltetem" ;)
ha meg azzal idegesíted magad, hogy a véleményeimet javítgatod, mért nem mész el hivatalos bloggernek, vagy cenzornak kínába, ha már kinőtted ezt a "fórumot" és unatkozol? ne legyél lúzer mint én....
0
2010. október 7., csütörtök 12:44
52685
Az első mondatod nem értem, hogy miben változtat bármit is a tényeken, ha tudnád, hogy működik a naptár, akkor látnád, hogy még nincs november 1. , nem mondtam semmi fals dolgot, erről ennyit. Nyugodtan fikázd azokat a hazai kiadós negatív bejelentéseket is, amelyek még el sem hangoztak. Ha ilyen türelmetlenjankó vagy, miért nem költözöl ki hálivúdba, ott akár még a forgatást is láthatod, lekörözve az ottani lúzereket is, ha már Magyarországot a jelek szerint úgyis kinőtted.
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 12:36
1453
ha tudnád hogy megy külföldön a rendelés, akkor azt is tudnád hogy az előrendeléseket a megjelenés dátumáig kiküldik még nekünk is, ide az alvégre. azt hogy itthon mit beszélnek összevissza, meg már rég nem érdekel, meg 3 évet sem várok egy filmre. mint pl. a 30 nap éjszakára, meg társaira... a magyar vonatkozás meg nem biztos hogy megéri a dupla árat, mint az Alien-nél pl. :S
0
2010. október 7., csütörtök 12:32
52685
Warneres, vagyis a Pro Video lephetne meg vele. Még várok. :)
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 12:28
52685
Október 7. van, tehát még nem jelent meg külföldön. A magyar megjelenéseknek meg egyáltalán nem a külföldivel kell versenyezni, ez egy két kiemelt címnél működhet, de mindegyiknél irreális elvárás volna. Mellesleg még tudtommal nem mondta itthon senki, hogy felejtsük el a hazai megjelenést, tehát én még várnék azzal a külföldre kacsintgatással, főleg hogy a kintin nincs is magyar vonatkozás.
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 12:15
1453
hogyne, nov.1-én jelenik meg ami azt jelenti, hogy kb. egy héttel előtte megkapom, ha megrendelem ;)
0
2010. október 7., csütörtök 12:09
52685
Egyelőre külföldön sem adtak rá lehetőséget, mivel hogy még ott sem jelent meg.
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 11:54
1453
:) nem szívesen lombozlak le, de ha jönne is, biztos dupla áron mérnék "neked + nekem" .... :S szóval ezzel azt akartam példának felvetni, hogy nagyon szívesen megvenném itthon én is, de nem adtak rá lehetőséget :S (nem merem már leírni, hogy mit kell "tennünk" ) :D
0
2010. október 7., csütörtök 2:24
8260
Nem is BD érdekel... A max DVD-n nekem tökéletes lesz. Csak legyen!
0
2010. október 7., csütörtök 0:29
3721
Na ez a fémdobozos dvd-gyűjtemény tényleg jöhetne!
0
2010. október 6., szerda 23:50
19960
Bd-n nálunk biztos nem lesz! Max DVD-n!
0
2010. október 6., szerda 23:43
8260
Erről tud valaki valamit? Így jön? Mikor jön?
0
2010. október 5., kedd 0:57
19960
Jövö év eleje ha minden igaz. Az idei megjelenésekbe már nem fér bele valószinüleg!
0
2010. október 4., hétfő 22:55
1132
Annyi lehet a titok, hogy egy kis kiadó adta ki, amelyik ezen kívül asszem még 2-3 régi IskolaTV-s anyagot adott csak ki.
0
2010. október 4., hétfő 22:34
1449
Azt hittem, ez a két kiadvány már a dinók sorsára jutott, és nem kapni. On- és offline valóban egyaránt ezért a nagy árért láttam őket. Mit tudhat a kiadó az összes többihez képest, hogy ilyen szigorúan nem tudott olcsóbbodni ez a két kiadványa? Noha látatlanban mondom, és ez veszélyes, de szerintem felújított képről sem lehetett beszélni. Esetleg minőségi kartondobozról sem? (Már rég láttam, nem emlékszem, pedig biztosan volt a kezemben.) ;-)
0
2010. október 4., hétfő 21:41
1132
Pirx és Öveges is a megjelenés óta ezen az áron fut, időnként max. 1 ezressel láttam csak olcsóbban.
0
2010. október 4., hétfő 21:25
1449
Amúgy nem vásároltam sehol semmit. Ahogy szétnéztem online áruházakban, többnyire 7-8000 között van. Az én tippem meg az, hogy te szaladtál bele valami árdrágító csapatba. Mindenesetre csak kívánni tudom, hogy sokat eladjanak belőle, hinni nem hiszek benne, hogy így lesz. Pirx és Öveges is elszállt áron volt 10 000-ért. Pedig azoknál még jogdíjat sem kell fizetni versek után.
0
2010. október 4., hétfő 20:23
3721
Megmagyarázom: biztos belefutottál egy akcióba. Én 9.990 Ft-ért láttam a hétvégén egy boltban, szóval biztos csak egyedi akció ez a csökkentett ár.
:)
0
2010. október 4., hétfő 19:56
1
Heló, nem tud valaki valamit a LOST utolsó évadjának a megjelenéséről? Eddig megvan mind, de se híre se hamva az utolsónak. Remélem nem csesznek ki "velünk". A torrentek meg rapidsharek mem olyan jók, mint az originál. Üdv.