Keresés

Megjelenések

2010. augusztus 1., vasárnap 13:26
Mennyit érne meg neked egy fullos, dombornyomott Quadrilogy doboz?
0
2010. augusztus 1., vasárnap 5:57
Az Alien filmek 990 Ft-ért? Az SE verziók, extra lemezzel vagy a korábbi kiadások. Vagy egy újabb butított, mozis verziókkal?
Bár a Quadriology box set-et vadászom, de így se lenne rossz végre begyűjteni őket.
0
2010. július 31., szombat 23:28
Addams Family első részéről lehet tudni valamit?
0
2010. július 31., szombat 21:02
Szerintetek ez majd jön nálunk is?

Harry Brown Blu-ray
főszerepben: Michael Caine
http://www.blu-ray.com/movies/Harry-Brown-Blu-ray/12942/
0
2010. július 29., csütörtök 14:51
Pedig nagyon jó. Columbohoz hasonlóan remek. Bár Monk idegesítőbb, mint Columbo :)
0
2010. július 29., csütörtök 14:50
Engem se. Columbo a legjobb! :-)
0
2010. július 29., csütörtök 14:47
Már kétszer is belenéztem ebbe a sorozatba, de úgy tűnik, pont rosszabb epizódokba, mert nem tudott még megfogni a Monk-fíling. Engem idegesít ez a pali, pedig próbálkozom, próbálkozom. :)
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 14:38
Wow. A TvShowsOnDVD közölt egy képet a Monk - a teljes sorozat dobozról...

És egy hirdetést erről...

0
2010. július 29., csütörtök 10:26
Szezonális filmek általában a legközelebbi aktualitásukkor várhatóak. Nyár közepén kevesebbet lehet belőle eladni.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 5:45
ja és vajon ez is az is...szinkronnal végre?:)
0
2010. július 29., csütörtök 5:44
Vámpír Brooklynban..helyes..remélem változatlan paraméterekkel és eredeti szinkronnal,mert a tv2 valami ritka szar lett casting szempontjából:)
0
2010. július 29., csütörtök 4:53
Augusztus 1-én jelenik meg néhány InterCom-os újra DVD-n:

-Alien 1-4 990Ft/db
-Vámpír Brooklynban/szinkron:2.0/ 1490-
-Egyik kopó, másik eb/Turner & Hooch/ 1490-
-Diszkópatkányok/Night at the Roxbury/ 1490-

Természetesen ezeken kívül jön több újra is az InterCom-tól aug. 1-én, de úgy gondolom, ezek azok az újrák, melyek számottevőbb érdeklődésre tarthatnak számot azok között a Fórumtársak között, akik anno esetleg lemaradtak ezen filmek némelyikéről.

* Mielött valaki esetleg kérdezné, hogy jönnek-e más, régi Eddie Murphy újrák a késöbbiekben, jelezném, hogy igen, jönnek.
Igen, azok is jönnek, meg az is, meg az is, meg az is, sőt, még az is... :)

Ha netán valaki azt hinné, hogy ez valami rejtvény, javaslom, nézze át Eddie Murphy régen kiadott és hiányolt filmjeinek listáját... :))
0
2010. július 28., szerda 11:04
Pontosabban a harmadik. A Derült égből fasírt és a Rém rom beelőzte. :D
0
2010. július 28., szerda 9:06
Ha jól emlékszem, a DVDExtra Intercomos 2. féléves kitekintőjében benne volt, stílszerűen karácsony környékén, és talán ez lesz az első, ami már BD3D-ben jön.
0
2010. július 28., szerda 5:11
Tényleg gyerekek..a Jim Carrey Karácsonyi énekkel mi van már?..Intercom ennyit nem tököl,már lassan 8 hónapos..
0
2010. július 22., csütörtök 17:30
Ez mondjuk teljesen igaz, ezért jó is, hogy van szinkron választási lehetőség, mert tényleg bonyolult a cselekmény. Az első évadot tévében láttam még premierben (AXN), második évadtól már csak eredeti nyelven, így ma már számomra idegenül hat a magyar hang, főleg hogy az első évadnál katasztrófálisan lekeverték a háttérzajokat (zajok az erdőben, hullámzás a parton), állítólag a második évadtól fogva erre is odafigyeltek már. És van pár olyan sorozat, amit pedig csak szinkronal követek végig, annyira jó (Ments meg, Maffiózók, Az elnök emberei - ez egészen zseniális).
0
2010. július 22., csütörtök 16:37
Én szeretem szinkronizálva nézni a Lostot. Számomra a bonyolult cselekmény relevánsabb a hangszíneknél, annak megértése meg egyszerűbb az anyanyelvet használva. Nincs gondom a felirattal sem, de így kevésbé fárasztóbb. Az összes kedvencem sorozatomat láttam már kétféle hanggal, így kikövetkeztettem, hogy számomra semmit nem tesz hozzá vagy vesz el a szinkron milyensége.
most posts by TM
0
2010. július 22., csütörtök 15:46
A magyar szinkronja elég kellemes, igen, én a Lost-ot mondjuk határozottan lecserélném erre a megjelenő díszdobozra, ha lenne rajta magyar felirat, de ugye az esélytelen, a szinkronjáról meg jobb szót sem ejteni...
0
2010. július 22., csütörtök 14:20
Igen, 16 részes évadokat produkált. Utánaolvastam, elvileg 175 dollárért már hozzád vágják ezt a limitált gyűjteményt (még így is drága, bár ha elosztod nyolccal, akkor elég jó árban jön ki 1 évad...). Ettől függetlenül nyilván felírtam a listára, de nem fogok sietni a beszerzésével, mert drága (és ennek szeretem a szinkronját...).
0
2010. július 22., csütörtök 14:09
Az mondjuk szép ár... Bár ugye a Monk mondjuk kb. mindig 15-16 részes évadokat produkált, nem? A Lost első 3 évada 24-25, a másik 3 évad pedig 16-17 részes évadokat produkált, és igaz csak 6 évad, de egy igényes, speciális gyűjtői kiadásban fog megjelenni (persze nem itthon), potom 150 dollárért. De nem akarom én degradálni a Monk-t, bár túl sok részt nem láttam belőle, amiket láttam, jók voltak, jó pofa sorozatnak tűnt :))
0
2010. július 22., csütörtök 13:08
Az igen...

Most olvasom a TVShowsOnDVD-n, hogy a Universal bejelentette, hogy lesz Monk - A teljes sorozat doboz! Október 5-én jön, 8 évad egyben (125 rész), és lesz egy 32 oldalas könyv is hozzá. Az ára enyhén szólva ijesztő: 250 dollár körüli összeg...

Nálunk ennek a sorozatnak a kiadása is elakadt, hiába adta le a tv2 az összes részt :(
0
2010. július 21., szerda 19:46
Howard a kacsa nem úgy volt, hogy júniusban a Select kiadja?
0
2010. július 21., szerda 18:01
Jobb is,hogy nem jött azzal a borítóval.:)
0
2010. július 21., szerda 16:08
Az "csak" egy borítóterv volt. Nem jelent meg sajnos. Jöhetne már!
0
2010. július 21., szerda 15:19
Üdv!
A DVDEXTRA híreiben 2008. augusztusában úgy volt, hogy megjelenik szinkronosan a Robin Hood - A tolvajok fejedelme. Végül is megjelent, vagy sem?
0