Keresés

Megjelenések

2020. június 23., kedd 18:52
Nagyon fasza, a Spartacus-t sem kaptuk meg 4K UHD-n. Pedig Universal. Akkor asszem tényleg ennyi volt a magyar vonatkozás bármin is innentől...
0
2020. június 23., kedd 17:26
Én az alázatot semmiféleképpen nem kötném a pénzhez. Lehet, hogy sántít a példám, de én rengeteg segítőkész, munkájában alázatos emberrel találkoztam akár az egészségügy, akár más területen is, ahol igencsak alulfizetett a szakma. Az alázatnak elsősorban belülről kellene fakadnia, legalábbis szerintem. Változtatni ideje lenni, de nagyon, ebben egyetértünk. És nem is csak Magyarországon, ebben is egyetértünk. De számomra egy olyan világ kezd kibontakozni, ami nekem nagyon nem tetszik. Igyekszem aktuálpolitika nélkül, tiszteletben tartva másképpen gondolkodó fórumtársak véleményét is, de "kifordított világban" élünk. Ahol eltűnőben a család, hazaszeretet, a Teremtőben való hit, közbiztonság, összefogás értéke, s ahol a felszínesség, anyagi javak hajszolása, érték nélküli értékek, önzőség és rombolás, deviancia lett az érték, ahol a világon százezrek rombolnak és rabolnak egy sokszorosan elítélt bűnöző mellett, lerombolva és megtagadva akár a befogadó nemzeteik történelmi múltját is. Egy ilyen világban fogyóban az alázat...
0
2020. június 23., kedd 17:05
Igazad van, én sem tervezek öngyilkosságot emiatt. Én minden évben adok/adtam egy újabb és újabb esélyt a kiadóknak, de pár éve elkezdtem a külföldi /csak angol borítós magyar vonatkozású/ filmek vásárlását. Több tucat 4K filmet tudtam megvenni, gyakorlatilag olcsóbban, mint a magyar kiadások. Jövő januárig adtam esélyt a magyarországi kiadásoknak, s gyakorlatilag ha nem lesz változás, én fogok változtatni. Addig pedig próbálok kimaradt, illetve itthon ki nem adott filmeket begyűjteni.
0
2020. június 23., kedd 12:36
Azt hiszem, alázat általában inkább ott van, ahol a pénz is van. Mármint ha rá vagyunk szorulva, hogy adják, mert ha már túl sok van belőle, akkor sajna az alázat is hajlamos eltűnni:) Itt az ideje változtatni egy kicsit a dolog kultúráján... És még véletlenül sem csak Magyarországon.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. június 23., kedd 12:19
Jó írás és milyen igaz! Én magam kombinálom a vásárlás/letöltés dolgot. Részben anyagi, részben pedig az általad is írt dolgok miatt. A letöltés miatt egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom, viszont ha valamit nem tudok polcra tenni vagy félbemarad egy széria az már kifejezetten zavar. De ezzel együtt kell élni, vannak fontosabb dolgok is.

0
2020. június 23., kedd 10:15
Teljesen igazad van! Anno elsőként kezdtem el gyűjteni a DVD filmeket, majd a HD háború végén 2008-ban a BD filmeket is, illetve pár éve a 4K filmeket is. Természetesen 2008 óta DVD-t nem veszek, az itthoni kiadásoknál meg a 4K formátumot részesítem előnyben. Már jópársszor leírtam, tragédia az itthoni filmkiadás,    gyakorlatilag vállalhatatlan. Minden szempontból. Most találkoztam egy nagyon régi gyűjtővel, aki hosszú évek óta idén a jelenlegi helyzetnek is köszönhetően átállt a letöltésre. Bennem is felmerült már többször... Drága pénzekért örülök, mint majom a farkának, hogy vehetek egy új filmet esetleg BD formátumban, míg rajtam kívül már gyakorlatilag mindenki letöltötte hetekkel korábban akár 4K-ban. Nem is értik a problémámat... Oldalakat tudnék írni a félbemaradt kiadásokról, a folyamatos csúszásokról, a beígért ki nem adott filmekért, az igénytelen menürendszerekért, a szinkron hiányáról, az angol felirat hiányáról, az egymáshoz nem passzoló sorozatfilmek esetéről, a kiadók/forgalmazók részéről történő kommunikációról, illetve annak hiányáról. Tragédia. A piac teljes lenézése, rossz igényfelmérések, alázat nélküli munka, én ezt látom és tapasztalom. Természetesen tisztelet a kivételnek. Én morgok, de mielőtt  bárki megkövezne, nem töltöttem le soha életemben még egy filmet sem, nem is tudom, hogyan kellene és bár sokszor bosszankodva, de rengeteg filmet veszek kizárólag magyar vonatkozással, csak magyar vagy angol nyelvű kiadásban, lehetőleg szeretett hazám piacán.
0
2020. június 23., kedd 10:15
Teljesen igazad van! Anno elsőként kezdtem el gyűjteni a DVD filmeket, majd a HD háború végén 2008-ban a BD filmeket is, illetve pár éve a 4K filmeket is. Természetesen 2008 óta DVD-t nem veszek, az itthoni kiadásoknál meg a 4K formátumot részesítem előnyben. Már jópársszor leírtam, tragédia az itthoni filmkiadás,    gyakorlatilag vállalhatatlan. Minden szempontból. Most találkoztam egy nagyon régi gyűjtővel, aki hosszú évek óta idén a jelenlegi helyzetnek is köszönhetően átállt a letöltésre. Bennem is felmerült már többször... Drága pénzekért örülök, mint majom a farkának, hogy vehetek egy új filmet esetleg BD formátumban, míg rajtam kívül már gyakorlatilag mindenki letöltötte hetekkel korábban akár 4K-ban. Nem is értik a problémámat... Oldalakat tudnék írni a félbemaradt kiadásokról, a folyamatos csúszásokról, a beígért ki nem adott filmekért, az igénytelen menürendszerekért, a szinkron hiányáról, az angol felirat hiányáról, az egymáshoz nem passzoló sorozatfilmek esetéről, a kiadók/forgalmazók részéről történő kommunikációról, illetve annak hiányáról. Tragédia. A piac teljes lenézése, rossz igényfelmérések, alázat nélküli munka, én ezt látom és tapasztalom. Természetesen tisztelet a kivételnek. Én morgok, de mielőtt  bárki megkövezne, nem töltöttem le soha életemben még egy filmet sem, nem is tudom, hogyan kellene és bár sokszor bosszankodva, de rengeteg filmet veszek kizárólag magyar vonatkozással, csak magyar vagy angol nyelvű kiadásban, lehetőleg szeretett hazám piacán.
0
2020. június 23., kedd 0:29
ProVideo 2020 július:

https://dvdnews.blog.hu/2020/06/19/pro_video_2020_juliusi_megjelenesek

Soványka, de legalább a Láthatatlan ember jön. Főleg hogy UHD is lesz, mert azon kevés modern filmek egyike, ami natív 4K-ban készült.
0
2020. június 20., szombat 11:38
Ez a 4k gyűjtés Magyarországon eleve halott ötlet volt, de azért sok sikert hozzá:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. június 20., szombat 1:44
Igen, a hülye bótban lehet kapni, de elvileg nem ér plafonig a készlet, szóval nem árt igyekezni.
0
2020. június 19., péntek 22:18
Hát, írt nekem, hogy a kezében van és hogy baromi jól néz ki, szóval igen, megjelent
0
2020. június 19., péntek 21:00
Megjelent???
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. június 19., péntek 20:39
Egy barátom ma vette át a Cápa 4K Steelt a pirosoktól... Valami nagyon nem stimmel ezzel a kiadással, de úgy tűnik hogy megjelent már.
0
2020. június 19., péntek 17:00
Illete orosz piaccal is, nem?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2020. június 19., péntek 17:00
MM oldalán már nem is lehet előrendelni. Egyébként a lengyeleknél már kapható.
0
2020. június 19., péntek 16:51
Mert a BD az a régi kiadás, a 4k meg új. Az, hogy kikkel legyünk együtt a stúdió dönt. Amúgy mostanában az Universal filmek esetében a Lengyelekkel vagyunk együtt mert mind a két országban ugyanaz a forgalmazó.
0
2020. június 19., péntek 13:51
Hogy a csudába van ez, a BD-n a csehekkel együtt vagyunk a 4K-s lemezen meg nem?!  Egy nagy katyvasz az egész. Ráadásul akkor erre is vadászni kell, hogyha valaki be akarja szerezni.
0
2020. június 19., péntek 6:44
A Cápából tudtommal nagyon, nagyon kevés fog megjelenni itthon, úgyhogy azt se tartom kizártnak, hogy itt az xpress-en nem is lesz.
0
2020. június 19., péntek 0:05
Június 25-öt láttam, mint megjelenést, de írták itt fórumtársak korábban, hogy csúszni fog sok minden, köztük a Cápa is.
0
2020. június 18., csütörtök 23:13
A Cápa 4k mikor lesz itt előrendelhető??? Tudunk erről bármit is?
0
2020. június 15., hétfő 1:14
Még így is több, mint a semmi, mert azért az első BD-kiadása a filmnek képileg hagy némi kívánnivalót maga után.
0
2020. június 15., hétfő 0:19
Igazatok van, elnéztem... Kár, pedig nagyon megörültem.
0
2020. június 14., vasárnap 23:16
Tudomásom szerint csak a Blu-ray részén vagyunk rajta a 4K-n nem.
0
2020. június 14., vasárnap 22:55
Igen, a remaszterelt BD-jén vagyunk rajta, az UHD-n nem. Láttam a lemezről származó specifikációt.
0
2020. június 14., vasárnap 21:38
A Top Gun 4k kiadáson is rajta vagyunk, holnap hozom is haza szlovákiából. Úgy hallottam ott is megszűnik a Bonton.
0