Keresés

Megjelenések

2010. április 10., szombat 15:08
Igazából nem tudom, melyik csatorna adja, vagy hogy egyáltalán leadták-e már Magyarországon, de van valami esély a Narancsvidék 4. évadjának megjelenésére?
A Gossip Girl nem tudja valaki, tervezik-e folytatni?
Előre is köszi :-)
0
2010. április 10., szombat 3:33
Palace Pictures, így totál esélytelen... Bár a madarak már rebesgetik, hogy lesz District 9 DVD-nk, így talán nem reménytelen...

A Moon meg más forgalmazó jóvoltából jött hozzánk, így arra a BuFi könnyen lecsapott...
0
2010. április 10., szombat 0:13
Tudja valaki, hogy meg fog-e jelenni a Pokoli Édenkert (Perfect Getaway) c. film? Vagy ez is úgy jár, mint a Forbidden Kingdom, hogy nincs magyar DVDs forgalmazója, csak mozis.
Azért kérdem, mert végül a Moon is megjelenik és talán remélhetek valamit.
0
2010. április 2., péntek 18:34
Nekem megvan a régi feliratos kiadás is, viszont már amaray tokos kiadásban, végül is nem olyan rossz, sőt, bár tervbe van véve annak digipakos kiadványra való lecserélése. Egyébként pedig még ezekből a szinkronos külön kiadásokból szerintem meg lesz véve az 1-2, mert ezek alapok, a 3-at viszont régebben jobban kedveltem, mint most... Az újabb dobozt, a szinkronosat, megakartam venni, de nem eredeti szinkron van rajta, meg az a korhatár jelzés is...
0
2010. április 2., péntek 17:57
A korábbi díszdoboz filmjeit is kiadták már.Vagyis már negyedszer jelenik meg különböző változatokban.
Nálunk egy film vagy egyáltalán nem jön,vagy "tízszer" is megjelenik...
0
2010. április 2., péntek 13:37
Egyébként meg Májusban elvileg kiadják a Keresztapa trilógia filmjeit ismét, külön, szinkronosan.
0
2010. április 2., péntek 13:37
Köszi a gyors választ!
0
2010. április 2., péntek 13:29
nem lesz
0
2010. április 2., péntek 13:05
Nem tud valaki valamit a Kaliforniába jöttem című Will Smith főszereplésével készült tv sorozat itthoni dvd kiadásáról?
0
2010. április 1., csütörtök 23:52
Nem lehet, hanem biztos! Egész éjjel ezt az egy címet kerestem, bakker. Köszi szépen!! :)
most posts by TM
0
2010. április 1., csütörtök 23:04
Lehet, hogy a Hi-Lo Country?
0
2010. április 1., csütörtök 21:20
A megboldogult dvdextrán 2008 eleje környékén volt olvasható egy 20 db-os Best Hollywood-Universal csomag, ha esetleg valaki nem vágná elsőre.
Az itteni adatbázisban csak 18 cím szerepel, a Lökött örökösök hiányzik, és van a halmaznak még egy eleme, ezt keresem.
most posts by TM
0
2010. április 1., csütörtök 18:03
Tudom, álmodik a nyomor, de ha már USA-ban jön ki egy ilyen kiadás, remélhető, hogy a Sony új hazai forgalmazója lát benne fantáziát, és ők is kihozzák? Főképp a Napok romjai miatt kérdezem, nem láttam az Értelem és érzelem c. filmet, de az is jó lehet (köztünk szólva, a Szellem a házban jobban illett volna a Napok mellé, míg az Értelem mellé meg így ránézésre is a Büszkeség és balítélet, de annyi baj legyen, csak jelenjen meg itthon is).

The Remains of the Day/Sense and Sensibility
0
2010. április 1., csütörtök 5:56
Fantom az éjszakában
Halálcsók
A nagy Waldo Pepper
Kalózok Jamaicában
A tizedes háreme
Ahol a bölény dübörög
A zendai fogoly
DB. Cooper üldözése
Hindenburg
Lökött örökösök
A gyönyör rabjai
Az ötös számú vágóhíd
Lány a Petrovka utcából
Édenkert a sikátorban
Várlak nálad vacsorára
Szerelem az éjszakában
Szerelem korhatár nélkül
Édes szabadság
A kígyó és a szivárvány

mi volt a csomagban a 20. film?
most posts by TM
0
2010. március 25., csütörtök 18:19
A B-roll újra kiadta a Forráspont-ot, de az Arieles változattal szemben ennek anamorph a képe és tartalmaz magyar feliratot.
0
2010. március 18., csütörtök 15:32
Köszi! Szép ez a digi.
0
2010. március 18., csütörtök 15:23
Bocsánat, csak a linkelgetésért is megkaptam már a magamét párszor.
www.moviehunter.hu
0
2010. március 18., csütörtök 15:13
Őőőőő...
0
2010. március 18., csütörtök 15:10
Bocs, de ennek így mi értelme van? Mármint, hogy bejelented, hogy kitetted a képet, "ha valakit érdekel", majd amikor valakit érdekel, nem mondod meg, hogy hova... ha csak egy meghatározott, belső körnek szól az info, inkább küldj nekik körlevelet, ne egy nyilvános fórumot használj. Ha viszont közérdekűnek szántad az információt, akkor talán elérés is kellene hozzá.

Nem okoskodni akarok, de ez így értelmetlen, és mint ilyen, bosszantó. Főleg, hogy engem is érdeklő hírrel, infoval kapcsolatos.:)
0
2010. március 18., csütörtök 14:51
Bocsi de erre inkább nem válaszolnék. A dvdextrán úgyis kinn lesz majd a hír.
0
2010. március 18., csütörtök 13:30
Biztos béna vagyok, de hol tudom megnézni a borítót?
0
2010. március 18., csütörtök 13:22
A pontos megjelenési dátumokról én személy szerint még nem tudok, amit tudok, hogy a Hold meg fog jelenni "sima" amaray tokban is, ennek a képét is felteszem a digi képe mellé egy percen belül
0
2010. március 18., csütörtök 12:53
Wow, köszi szépen! :) De várom már, hogy magamhoz vegyem :) Azt lehet tudni, hogy mikor jelenik meg, illetve milyen extra tartalommal fog esetleg bírni? Bár már maga a film egy extra élmény :)
0
2010. március 18., csütörtök 12:49
Kitettem a Moon digipak borítóképét ha valakit érdekel.
0
2010. március 15., hétfő 0:06
Sony film, úgyhogy még nem tudni. Viszont már létezik belőle magyar vonatkozású BD-verzió, úgyhogy ha a megállapodás megszületik, akkor jönni fog...
0