Egyébként OFF: creeper, meg kell mondjam, hogy mostanában k*rvára irigyellek... ha benézek a Ki mit néz most? topikba, legalább napi 3-4 filmajánlót láthatok tőled. Gyakorlatilag másfél hónapja várok arra, hogy egy filmet jóízűen, stresszmentesen, nyugodtan meg tudjak nézni... de nem... nincs rá időm (majd 1 hét múlva), ráadásul a dvd lejátszóm is szaraxik mostanában...
Bocs az OFFért.
0
2010. január 21., csütörtök 17:14
6264
Akkor én biztos hülye vagyok,de még az első 2 lemezes SPI-os Underworld-öt vettem meg megjelenéskor. :)
Szóval nekem az is kivételes film. ;)
0
2010. január 21., csütörtök 17:13
9368
Túlságosan befolyásolható vagyok, ha filmről van szó :D
0
2010. január 21., csütörtök 17:13
6264
Hoztam azt is,meg chipset azt esti mozihoz. :)
Megnyugodtam:a Gáspár Sanyi féle szinkron az.
Egyébként nekem a ZOOM-os kazettán ez a szinkron van.Ezek szerint ebből is 2 félét adtak ki ?
Mert én régen a tékásat Jakab Csabával láttam,bár az a szinkron nagyon nem jött be.
0
2010. január 21., csütörtök 17:12
9368
Az a durva, hogy vannak filmek, amik még akciósan sem kellenek. Hiába 2300 a 3 lemezes Underworld, volt egy rossz élményem az első film kapcsán (nem tetszett) és így ennyiért sem kell, nem hogy teljes áron.
Ha valami sz*r, azt olcsón se fogom megvenni... Azért a gyűjteményembe csak kivételes filmek kerülhetnek be többnyire :) (Oké, a minap bekerült egy Zombi sztriptíz, de már rohadt kíváncsi voltam rá...)
0
2010. január 21., csütörtök 17:10
6264
Nálunk presztizskérdés ,hogy utáljanak. ;)
Ezért ajánlgatunk direkt **ar filmeket. :D
0
2010. január 21., csütörtök 17:10
13392
Utáld magad: a Te döntésed volt. :)
0
2010. január 21., csütörtök 17:09
13392
"Az a baj, hogy hosszú a kívánságlista és ha épp erről a listáról valami akcióba kerül, akkor azt fogom megvenni, nem azt, ami ugyanúgy még várhat."
Igen, magam sem fogalmazhattam volna meg jobban, ez a veszélyes elgondolás, mert ettől az ember elkényelmesedik, és észre sem veszi, hogy egy idő után kizárólag akciós árú DVD-t vesz. Ez csak azért probléma, mert a kiadó ebből csak azt szűri le, hogy "bazz, ez is bukta volt, nagy hülyeség volt kiadni, mert ez a cím sem kell senkinek teljesáron".
Lehet engem utálni, hogy ilyeneket írok, csak értelme nem sok, mert a kiadó akkor is pont ezt szűri le, nem többet, ha engem szeretnek, és akkor is, ha utálnak.
0
2010. január 21., csütörtök 17:08
9368
Amúgy utállak titeket. A minap győztetek meg arról, hogy érdemes megnézni a Pokolba taszítva c. filmet, úgyhogy rendeltem abból is egyet... -2000 a vizsgaidőszak utánra szánt piálási pénzből. De nem gond, így a májam tovább bírja majd :)
0
2010. január 21., csütörtök 17:04
13392
Hozhattál volna tejfölt is, mert elfogyott. :)
0
2010. január 21., csütörtök 17:03
9368
Ami fontos volt, azok az utóbbi időkben teljes áron jöttek.... Becstelen brigantyk, Crank 2, Másnaposok, Példátlan példaképek stb. Meg voltak igen kellemes akciók. Most pl. kb 1 hete volt Hetedik és Amerikai história X 2190... hát hülye lettem volna, ha nem rendelem be őket. Bár első pillanatban nem tudtam, hogy végkiárusítás van ezekből, azt hittem várhatok még velük, de rájöttem, hogy nem. Ez pl. egy olyan akció volt, amit nem hagyhattam ki. De például a Pasik és csajok DVD is totál megéri nekem 494-ért... be akartam szerezni idővel, de most kerül ennyibe... Az a baj, hogy hosszú a kívánságlista és ha épp erről a listáról valami akcióba kerül, akkor azt fogom megvenni, nem azt, ami ugyanúgy még várhat.
0
2010. január 21., csütörtök 17:00
6264
Akkor nyugodtan alszom. :)
Az Ultrafilmnek és az Odeonnak,Cornernek nem lehet panasza rám.A BUFI-nak sem igazi Fűrész fanhoz méltón mindgí megvettem teljes áron azokat is,más filmekkel együtt.Még az FHE-nek és az Intercomnak sem.Szinte az összes díszdobozos (SW,Alien,Elit alakulat,Gyűrűk ura stb...) kiadványukat,Digiket megjelenéskor vettem meg.
Sajnos most muszájból én is akciózok(többre most nincs),de remélhetőleg lesz ez jobb is.
Egyébként miközben traccsoltunk voltam lent a közértben és megvettem a The Thing-et is)ott is millió DVD van már).Tegnap valaki felizgatott,hogy az MTV-s szinkron van rajta,muszáj lecsekkolnom. :)
0
2010. január 21., csütörtök 16:54
6264
Onnan is tudni kell vásárolni.
Inetvideotól/Von Helmuttól pld én még nem vettem bóvlit.
Mindíg megnézem kitől veszek,mennyi üzlete volt,képeket szokott-e felrakni a kiadványról,milyen termékcsoportra van ráállva.
Nem olyantól kell vásárolni,aki két hete tag,volt 10 üzlete és a pozitív értékelése nincs 50%-os. ;)
vannak nagyon korrekt régi ebayesek aki nagy tételben árulnak filmeket.
Igaz én főleg a UK-ről vásárolgattam,de nem DVD-ket,csak HD anyagot(abból még kínai nincs csak a CHBD,de az meg ugyanúgy szabvány már:D).
DVD-t az amazonról rendeltem,de azokkal sem volt semmi gond.
vagy csak nagyon szerencsés voltam. :)
0
2010. január 21., csütörtök 16:51
13392
Senki nem mondta, hogy az akciós vásárlásból máris lehet ítélkezni, pont a másik oldalra figyelj! Csak Te tudod megítélni, hogy a számodra legfontosabb címek, kiadások megvásárlásáért mit tettél meg.
0
2010. január 21., csütörtök 16:45
9368
Nem tudom, akkor én is tahó vagyok végülis? Mert most venni fogok néhány akciós kiadványt... sajnálatos, hogy Alien digit nem tudok már venni, de a 4 film le van akciózva 1500-re :) Most lett aktuális a film beszerzése... barátnővel tartandó horrornap miatt... szeretek gyűjteni filmet, de akkor most nem tudom, hogy gyűjtögető vagy gyűjtő vagyok? Mert ugyanúgy veszek akciósat is mint teljes árut...?
0
2010. január 21., csütörtök 16:45
16458
Én "Az árvá"-t vettem meg az eBayről - és kajli (kínai felirat, és régiófüggetlen, na persze!), nekem is ez az egyetlen "tökéletes hamisítvány" DVD-m.
Tökéletes hamisítvány, borító stimmel, lemezszitázás stimmel, DVD-gyűjtő ismerősök sem vették észre, mikor az orruk alá dugtam a hamis és az eredeti R1-es, és csak hogy bezavarjak az R2-es brit kiadást. Borító stimmel, én mégis kiszúrtam a borítón valamit, ami miatt az egész gyanús lett... tehát jól írod, az eBay-jel is vigyázni kell...
0
2010. január 21., csütörtök 16:43
4078
"a kiadókhoz naponta érkeznek panaszos levelek azért, mert a kedves vevők drágán megvásárolt szélesvásznú tévékészülékén nem tölti ki a teljes képet a film, és fent és lent fekete csík található (nem viccelek)!"
- ez kriminális, de ezen sem vagyok meglepődve. :(
Ez azért van, mert a legtöbb ember nem tudja mi a különbség "vastag alsó-felső fekete csík meg fele olyan vastag fekete csík" között. Sajnos ezt soha senki se magyarázta el nekik. Plusz a kevésbé térkihasználós filmek esetén sokszor nem is látni, hogy lemaradt valami. Múltkor néztem Polanski Twist Olivérjét a Tv-ben. 4:3-ban. És egyszerűen sehol se tűnt fel drasztikus lemaradás, annak ellenére, hogy tudtam mozifilmet, biztos nem 4:3-ban csinált. De annyira egy helyre komponálta a legtöbb szereplőt, hogy teljesen élvezhető volt. Azóta megvettem DVD-n, mert tetszett a film és ugye itt már 2.40: 1. Szóval majdnem a kép fele hiányzott, de még így is nézhető volt. De egy olyan film, mint a Suspiria vagy a Gyűrűk ura, ahol teljes mértékben kivan használva a tér azokat még nagyobb bűn megcsonkolni.
0
2010. január 21., csütörtök 16:43
13392
... igen FONTOS cím...
0
2010. január 21., csütörtök 16:42
13392
Nem úgy veszem észre, hogy olyan nagy sikere lenne a dupla áron kínálgatásoknak. De a cégnek jó, hisz termékenként 5 Ft-ot máris elvisz a hirdetés, tehát az idióta nyerészkedési ötletük miatt valaki jól jár. :)
Persze Neked, aki használt, ténylegesen feleslegessé vált cuccait reális áron szeretné eladni, mindez árt, mert a sok nyerészkedő között az ember nem veszi észre az értékest.
0
2010. január 21., csütörtök 16:42
6925
Akkor viszont mi a csodának forgalmazunk BD-t,ha ennyire nem fogy? Ráadásul mind,egy kivételel kijött már DVD-n is...
0
2010. január 21., csütörtök 16:41
6264
"Mokép VHS-n annak idején 4:3-ba hozta ki a Suspiriát :D"
a nagyobbik baj,hogy vágottan.
0
2010. január 21., csütörtök 16:40
7271
Ha nem is bunkó, de buta. Hidd el, én jobban ösmerem magam, nem minden derül ki néhány hozzászólásból. :-) Azért köszönöm. ;-)
0
2010. január 21., csütörtök 16:40
6264
:):)
Scanners ? ;)
0
2010. január 21., csütörtök 16:39
6264
Na majd a "zoom" gomb ezt is megoldja. ;)
Nekem valamelyik ismerősöm a 2.35-ös filmeket zoomolja is,hogy kitöltse a 94-es LCD-t.Ennyi. :)