Keresés

Megjelenések

2009. november 10., kedd 19:22
A "régi" TM...
2 perce röhögök... :)))))
0
2009. november 10., kedd 19:18
Nézd a dvdextrát, ott vannak ilyen kék-hírek. :)
most posts by TM
0
2009. november 10., kedd 18:09
amíg újra kiadás be nem következik...ajánlom a holland változatot a polcra tenni
0
2009. november 10., kedd 17:31
Sziasztok! Nem tud arról valaki, hogy tervezik-e újra kiadni a Kék bársonyt? Egye-fene, a VHS-en megszokott jó kis szinkronjáról is lemondanék, csak a polcomra tehetném! :)
0
2009. november 10., kedd 15:55
Lehet, hogy az utolsó mondatodban van a kutya elásva, mivel az új cég csak ilyen módon tudott hasznot húzni a Valami Amerika első részéből, hogy beleerőltették azt is a digibe.
most posts by TM
0
2009. november 10., kedd 15:46
Sőt ha belegondolok ezzel a húzásával a kiadó vesztett 3990 ft-ot mivel nem voltam hajlandó megvenni a műanyagot, de a digit megvettem volna. Lehet hogy nem vagyok ezzel egyedül az országban.
Én a BuFi-t nem hibáztatom, mert ahogyan a hírben is olvasható, már a Valami amerika 2-nél is ez az új cég működött közre.
0
2009. november 10., kedd 15:40
Én megvettem, a két részt együtt. A második részt mindenképp meg akartam venni, és a fapad helyett a nem fapadot választottam.
0
2009. november 10., kedd 15:39
Ha nagyon vásárlóbarát akarnék lenni én is kihoztam volna a második részt digiben, a díszdobozba pedig mehetett volna két hagyományos tok. Amúgy sem értem a logikát, hiszen attól, hogy a második rész kijött volna digiben és a gyűjtődoboz is digi, nem sokkal fogyott volna kevesebb belőle... Ezzel azt érték el, hogy a gyűjtők adhatták el az első részt és vehették meg azt... Ráadásul azért is logikátlan a dolog, mert így a 2dvd-s műanyag tokos változatot 2990-ért adták. Ha digiben hozzák ki azt is akkor simán 3990 az ára. Ott is bejött volna az a pénz, ami az esetleges gyűjtődoboz vásárlás többletből keletkezett... Nem is ragozom tovább, mert érthetetlennek tartom ezt az esetet.
Én sem tudtam lenyelni ezt a békát még a mai napg sem, nincs is meg a második rész, pedig egy kellemes alkotás.
0
2009. november 10., kedd 15:30
És nem csak ez az egy eset van, ahol eljátszotta a hitelét.
0
2009. november 10., kedd 15:29
Ezt a lépést én sem értem, és - ahogy írtam - eléggé pipa voltam. Digis első rész, meg sima fapados második. Én biztos kihoztam volna a második részt is digiben, úgyis lett  volna olyan vásárló, aki a két részt együtt, egy csomagban vette volna meg.
0
2009. november 10., kedd 15:25
Főleg annak a fényében dühítő, hogy a BuFi állítólag hajlik a jó szóra, s vevőbarát is, ezesetben azonban mintha egy film haszna többet ért volna nekik, mint az, hogy - legalábbis ennél az esetnél - eljátssza a hitelét.
most posts by TM
0
2009. november 10., kedd 15:20
Persze, ebben igazad van. Nem igazán értettem ezt a fajta logikát a BuFinál, de ők biztos tudják a magyarázatot :).
0
2009. november 10., kedd 15:14
Nekem még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy melyiket vegyem meg. Míg más filmnél gondolkodás nélkül veszek két- vagy akár háromféle változatot is, addig itt még mindig nem tudtam lenyelni a nyilvánvaló lenyúlásra játszó kiadást.
most posts by TM
0
2009. november 10., kedd 14:40
hát igen. kénytelen voltam megvenni a két részt együtt. az első részt  digiben meg majd jól eladom.
0
2009. november 10., kedd 14:10
Teljesen jogos a felvetés.
Választaniuk kellett az üzletileg racionális vagy a vásárlóbarát magatartás között. Ezek után furcsa azt mondani, hogy igényes kiadásokat szeretnének gyártani a vásárlóknak / gyűjtőknek. Várom a leendő digiket, valószínűleg venni is fogom őket, de a tüske ottmaradt bennem is :) (Főleg hogy 2 évig vadásztam az első rész digijére, és jócskán az eredeti bolti ár fölött sikerült beszereznem)
0
2009. november 10., kedd 14:04
Nap híre, köszi szépen :)) A Krónikák nem, annál inkább a Moon érdekel és örvendezek a diginek :)) Legyen már jövő év első fele :D
0
2009. november 10., kedd 14:00
A Valami Amerika 2 (nem 1-2!) érkezhetett volna digiben, mindjárt örülnék is ennek a cégnek...
most posts by TM
0
2009. november 10., kedd 13:09
Digiben érkezik a Mutáns krónikák, valószínűleg hasonló kiszerelést kap jövőre a MOON is!!!
0
2009. november 10., kedd 11:40
Jamamura!

Nicolas Cage filmje a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans nem tudod mikor jön a mozikba?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 10., kedd 11:37
vallami = valami
0
2009. november 10., kedd 11:37
A novemberi Vox e havi tervezett DVD megjelenései közt szerepel a Bab aziz című film is. Erről tud valaki vallami bővebbet esetleg? (kiadó, megjelenési dátum, ár, stb.)
0
2009. november 9., hétfő 23:19
Köszi
0
2009. november 9., hétfő 23:03
nem tőled kérdezték.. :)
0
2009. november 9., hétfő 22:59
jövőre a bufitól.
0
2009. november 9., hétfő 22:45
jaramura, a Fanboys mikor jön? :)