Keresés

Megjelenések

2009. november 7., szombat 11:55
District 9 már augusztusban kapható volt megtévesztésig eredeti kalóz dvd-n.
most posts by TM
0
2009. november 7., szombat 11:50
ez gyakorta nem a gyorsaságtól függ. mint megtudtam, a ZOMBIELAND is beszerezhető mindenféle egyéb forrásból jó minőségben, sőt a DISTRICT 9-t is le lehetett szedni, pedig arra csak egy hónapot kellett várni az amerikai bemutatóhoz képest. a MOON kapcsán csak azt sajnálom, hogy valószínűleg csak klubmozik fogják vetíteni, pedig a filmben szemlátomást több látványelem rejlik. mindenesetre nekem még a klubmozi is jobb, mint a dvd-rip. :)
0
2009. november 7., szombat 11:47
eléggé lassan ért ide....akkor már értem, miért érhető el a neten...
0
2009. november 7., szombat 1:48
Igazából a kérdések topikba is mehetne, de mivel közelgő megjelenésről van szó, ide is elfér:

Az Ultrafilm komolyan gondolta, hogy a Valdez lovai / Hideg veríték double-feature kiadványon kizárólag magyar hang szerepeljen, semmi eredeti hang / magyar felirat? A 4:3 kép még oké, mivel mind a két film abban készült, de ezt a hang dolgot remélem csak viccnek szánták, mert így aztán még ingyen sem kell... :(((
0
2009. november 5., csütörtök 14:38
Most meg is történt, köszi :) Pedig a blog már régóta itt van könyvjelzőbe kirakva, mindig olvasom :))
0
2009. november 5., csütörtök 14:36
Wow, köszi neked is, gerbencének is az infót :D Már annak is örülök, ha még ebben az évben bemutatják, november vagy december, már kibírom addig :)
0
2009. november 5., csütörtök 14:35
tessék betenni a kedvencek közé ezt és ezt. :)
0
2009. november 5., csütörtök 14:31
E hónapban mutatják be moziban (a Mozinet és a Filmvilág szerint).
0
2009. november 5., csütörtök 14:30
dec. 31-től a budapesti mozikban.
0
2009. november 5., csütörtök 14:24
Hazai mozis forgalmazásról, de leginkább dvd megjelenésről tud valaki valamit ezzel a filmmel kapcsolatban? Moon Már amikor először az előzetesét láttam, megfogott, azóta pedig semmi, igaz sok európai országban csak nem rég, vagy még ezután fogják bemutatni. Egy hazai megjelenésnek nagyon örülnék.
0
2009. november 5., csütörtök 3:14
"A Watchmen bemutatását nagy hype előzte meg, szinte minden napra jutott valami új kép, videó, érdekesség a filmmel kapcsolatban és még a Fox vs. Warner per is a figyelem középpontjában tartotta a produkciót. Azonban hiába volt a nagy hírverés a film megbukott a mozikban, ám Zack Snyder ígért nekünk rendezői változatot meg mindenféle jó kis extrát. Úgy tűnik ő nem az az ember, aki nem járatja feleslegesen a száját, hanem tartja magát az ígéretéhez.

A DVD csomagban ugyanis 5 lemez lesz, a Blu-ray verzióban pedig négy lemezzel kedveskednek a rajongóknak és az érdeklődőknek. Mindkettőn rajta lesz az Ultimate Cut változat, ami 215 percet jelent, ez magába foglalja az animációs Tales of The Black Freightert is, két új audiokommentárt találhatunk majd még a lemezeken (Zack Snyder és David Gibbons beszél) és sok-sok extra közül válogathatunk pl:  The Phenomenon: The Comic that Changed Comics", "Real Super Heroes, Real Vigilantes", "Mechanics: Technologies of a Fantastic World", "Watchmen: Video Journals", "My Chemical Romance Desolation Row", "Under The Hood" and "Story Within A Story: The Books of Watchmen."

hiú ábránd nálunk gondolom..:((
0
2009. november 4., szerda 19:03
Nem tudom, ki hogy van vele, én az ilyen papírzsebes kiadásoknál mindig belerakom a lemezt egy papírtokba, és azt a tokot a zsebbe. Most pl. a Beatles sztereónál is ezt a trükköt alkalmaztam, mert ott is elég kockázatosnak tűnt a hagyományos tárolás...
0
2009. november 4., szerda 16:43
Az könnyen előfordulhat, ha az ember nem látta a benne lévő filmeket és állandóan mozgatja a lemezeket....mindet megnéztem egyszer ebben a kiadásban(és egyébként meg több alkalommal máshogy) és azóta ugyanabban a helyzetben fenn van a polcon(és verem rá a nyálam:)....és mindenkire rávágok egyet,aki hozzá akar nyúlni..
0
2009. november 4., szerda 16:38
valahol azt olvastam, hogy az ilyen megoldások tönkreteszik, karcolják, dörzsölik a lemezt.
0
2009. november 4., szerda 16:35
ha csak úgy a gyönyörű doboza nélkül tárolnám akkor tuti teli menne porral és megszívnám a .......-t
0
2009. november 4., szerda 16:33
miért félteném, nem karcolódik...
0
2009. november 4., szerda 16:30
(egyébként szép kiadás, köszi a képet :) )
0
2009. november 4., szerda 16:29
Ez a papírzsebes megoldás. Jaj. Nem félted a lemezeket?
0
2009. november 4., szerda 16:28
Nekem csak Hitchcock csodám van....a többi könyvszerű kiadványomban digitálca van
0
2009. november 4., szerda 16:27
köszi

akkor tehát odaadják a digit - amit ha jól gondolom az angoloknál is megjelentetnek -. ha mégsem, és papírzsebek szolgálnak a lemezek tárolására, akkor felejtős :S
0
2009. november 4., szerda 16:22
amazon.com-on van fent kép a termék oldalán és ott úgy látszik, hogy egy kinyitható papírok ad otthont a lemezeknek, mint egy digipak belseje...
0
2009. november 4., szerda 16:03
Srácok, akiknek van ehhez hasonló csodája: a lemezeket hol tárolják? "Papírzsebben", vagy ehhez is jár valamiféle tok?
0
2009. november 4., szerda 15:46
milyen érdekes. ahonnan rendelni szoktam, ott a bd kiadás olcsóbb (!), mint a dvd...
0
2009. november 4., szerda 15:44
én még gondolkodom az 5 lemezes brit vagy az amcsi kiadás között. aztán lehet egyiket sem veszem meg :D
0
2009. november 4., szerda 14:54
elárulom, hogy karácsonyra már hiánycikk lesz...  én spec a blu ray kiadásra holnap adom le a rendelésem
0