Keresés

Megjelenések

2009. szeptember 21., hétfő 16:06
köszi, nem ismertem fel :)
0
2009. szeptember 21., hétfő 16:04
Kifulladásig
0
2009. szeptember 21., hétfő 16:02
ennek mi a magyar címe?
0
2009. szeptember 21., hétfő 0:53
Hamarosan DVD-n!

Kiadó a B-Roll.
0
2009. szeptember 14., hétfő 15:35
a Disney-s megoldásra gondoltam (BD+DVD)..
0
2009. szeptember 14., hétfő 10:04
Engem nem zavar a Bonanza "primitív" hangzása, de az tény, hogy Ákos bácsi jól kikupálódott az évek alatt, legalábbis, ami az éneklési technikát illeti. :) Persze a mostani Ákost nem lehet összehasonlítani a Bonanzás korszakos Ákossal... retro, de jó. :)
0
2009. szeptember 14., hétfő 10:02
Nem tudom, erről nincs szó. A CD külön lesz megvásárolható. Amúgy milyen Disneyre gondolsz?
0
2009. szeptember 14., hétfő 0:08
Ákinak max. annyi köze van a Disneyhez, hogy nótázott a Tarzanban. :)
Amiből a Gyemekember című magyar verzió szerepel a 40+1 dallistáján is, így valszeg a hordozókra is rákerül.
most posts by TM
0
2009. szeptember 13., vasárnap 20:16
a BD kiadványhoz lehet h mellékeli a CD-ket, hasonlóan a Disney-hez?
0
2009. szeptember 13., vasárnap 13:57
Ákos mostani hangjához mérve a régi BB-anyagokban nyújtott énektudása itt-ott elég gagyinak hat. Javára legyen mondva, ahhoz képest nagyon jól megtanult nótázni, viszont amióta rádöbbentem erre a kontrasztra, valahogy nem hiányoznak annyira a korábbi érát öszegyűjtő lemezek. Nem kizárt, hogy a nosztalgia miatt majd egyszer mégis megveszem őket. :)
most posts by TM
0
2009. szeptember 13., vasárnap 12:27
Azt hiszem egy lesz az első BD kiadványom, de természetesen az ára fogja eldönteni jelen pillanatban, hogy megengedhetem-e magamnak vagy sem, de persze nagyon szeretném, hiszen Ákos azért a minőségi kiadványairól is híres (lást Hűség DVD, ami sajna pont nincs meg, de volt szerencsém belenézni). A második Bonanza DVD is hiányzik még a gyűjteményemből, sajnos.
0
2009. szeptember 13., vasárnap 11:18
A BD hírét Ákos már a turnén elkottyantotta. Azt eddig is gyanítottam, hogy a Presser-Zorán-Ákos trióból kerül ki az első hazai HD-hordozó, bár talán az előző két művész törzsközönsége nem biztos, hogy anyira harap az új formátumra, de ez csak egyéni meglátás. A januári zseniális Presser-koncert is megérdemelne egy remek kiadványt, s ha már idekevertem a két magyar ikont, eldicsekedek Zoránnal történt levélváltásommal, amiben a fő téma az mtv digitálisan nyávogó katasztrofális koncertfelvétel-sugárzása volt a téma, s a kiváló művész is nagyon reméli, hogy ha már a tévé így elbánt az egyébként tökéletes hangzású anyaggal, azért még a rajongók hordozón élvezhetik majd.
Visszatérve Ákoshoz, sajnálom, hogy nem hamarabb jött el hozzánk, mert akor tutira megnéztem volna még 1-2 alkalommal ezt a minden ízében egyedi előadást. Ezt a hiányt fogja pótolni nálam ez az igazán jónak ígérkező kiadvány.
most posts by TM
0
2009. szeptember 13., vasárnap 10:53
ÁKOS 40+
dupla CD / DVD / Blu-ray
– A jubileumi, exkluzív dalestek teljes anyaga hang- és képhordozón –

Ákos, az énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező 2008-ban töltötte be negyvenedik életévét. A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint húsz éve ír és ad elő dalokat, ezalatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy a Minden most kezdődik el.

2008. szeptemberétől egy éven át jubileumi, akusztikus előadásokkal járta az országot Ákos és zenekara. Ezalatt 29 koncertet adtak, 65.000 érdeklődőnek zenéltek, a produkció összesen 8.898 kilométert utazott. Az előadás mindenütt fergeteges siker volt, a katartikus csönd és az álló ováció egyetlen koncerten sem maradt el. Számos helyszínen adtak dupla koncertet a nagy érdeklődés miatt.

Az elegáns, látványos turnét dupla CD, DVD, és – magyar előadótól elsőként – Blu-ray kiadvány örökíti meg. A dupla CD-n a koncert teljes hanganyaga (32 track!) hallható, a maszter Belgiumban készült, Paul Van der Jonckheyd munkája. A DVD szintén az előadás komplett felvételét tartalmazza, extraként a feliratokat, három hangnormát (sztereó, Dolby Digital 5.1 és DTS), valamint a 2009-es extra turnédalokat kapjuk. A Blu-ray nem egyszerűen jobb képminőséget kínál: ugyanannak a sorozatnak egy másik előadását, a Művészetek Palotájában megrendezett dupla koncertet rögzítették HD-felbontásban, sztereó és térhatású hanggal, valamint rengeteg extrával, werkfilmmel, klipekkel. Ez az első magyar zenei Blu-ray! Jellemző az anyag igényességére, hogy még a werkfilm is HD-ben került rögzítésre. Mindhárom kiadványhoz remek képanyaggal ellátott füzet társul, a dupla CD és a DVD különlegesen szép Super Jewel Boxban lát napvilágot. A dupla CD és a DVD előrendelése 2009. szeptember 13-án, vasárnap éjfélkor kezdődik és szeptember 29-ig tart.
Tervezett országos megjelenés: 2009. október 2.

A Blu-ray várhatóan 2009. novemberében kerül a polcokra.

forrás: akos.hu
0
2009. szeptember 12., szombat 12:56
Na majd a horvátoktól is jól kivonul a Warner, oszt nézhetnek.:)
0
2009. szeptember 12., szombat 12:23
A Martyrs és az Eden Lake megjelenéséről nincs semmi hír?
0
2009. szeptember 12., szombat 12:01
végén kiderül, hogy magyarok már hamisítani sem tudunk... ;)
0
2009. szeptember 12., szombat 11:52
Naná! :) De ez még mind semmi a montenegrói tengerparthoz képest, ahol az amerikai premier után egy héttel olyan filmeket lehet megvásárolni, mint a District 9, vagy az Inglourious Basterds. Ja és nem ám csak fekete fénymásolóval készült koszlott moziplakát-klón borító, ujjlenyomatos írott lemezzel töltött slimtokban - merthogy láttam olyat is - hanem olyan profi szitázással ellátott korongokkal bélelt jó minőségű tokok, benne a nyomdászati csúcsminőségű színes borítóval, hogy mellette sok hazai kiadó elszégyellhetné magát. Ilyen tökéletes hamisításokat még soha nem láttam.
most posts by TM
0
2009. szeptember 12., szombat 10:10
te is horvátországban jártál? :) én is ott kamilláztam ezekre a csodálatos dobozokra. :)
0
2009. szeptember 11., péntek 22:00
Érdekes gyűjteményeket láttam az elmúlt napokban. Stallone- illetve Schwarzenegger-filmek ötösével csomagolva, méghozzá úgy, hogy egy gyűjtődobozban középen hagyományos vastagságú tokban három film, a tok két szélén két slimben pedig további egy-egy alkotás. Eléggé érdekes megoldás, ráadásul a tematika is kérdőjeles, a Sly-batyuban pl. volt Rambo, Get carter, Felpörgetve, Cop Land illetve Cliffhanger, ottani nevén "Alpinista". Arnie-tól Az igazság nevében, A hatodik napon, Terminátor 2, Piszkos alku és az Ítéletnap. Nem hazai, hanem déli szomszédainknál kiadott termékek.
most posts by TM
0
2009. szeptember 11., péntek 12:55
Én is erre kívántam rávilágítani, vagy ahogy egy diszkózni vágyó haveromnak mondtam: "játssz úgy, hogy ha leragadok a piapultnál, és fel sem nézek a dj-pultba, akkor is biztos lehessek benne, hogy te játszol".
0
2009. szeptember 11., péntek 12:55
én is szoktam olvasni :) csak így nem ugrott be.
0
2009. szeptember 11., péntek 12:52
Na ugye.:)
0
2009. szeptember 11., péntek 12:49
ja a filmpont.hu :D oké, így már képben vagyok.
0
2009. szeptember 11., péntek 12:48
Gyakran linkeli be ide az írásait ő is, nézz körül a Moziajánlós topikban. Olvastam tőle néhány kritikát én is korábban, nagyon színvonalasak az írásai.
0
2009. szeptember 11., péntek 12:47
ki az a dandó?
0