Keresés

Megjelenések

2009. szeptember 11., péntek 12:43
A témához még annyit, hogy ha a lelkes amatőrök nem azon lennének, hogy egy dvdextra 2-t fabrikáljanak össze, hanem valami minimálisan eltérőbbre törekednének, mint például Dandó egyre pofásabb weboldala, akkor több pozitív visszajelzés is érné őket. Kevesebb kopipészt, s elkél némi egyéni stílus, ami persze hosszú évek alatt alakul ki. Emiatt IS olvasok inkább dvdextrát. Persze ha ingerlik az oroszlánt és ettől még nívósabb lesz a bőgése, az nincs ellenemre. :)
most posts by TM
0
2009. szeptember 11., péntek 12:36
Én egy sörgyári megállót nyitnék, mivel már engem is szorongat a chemotox :D
0
2009. szeptember 11., péntek 12:35
Nézzenek oda. :)
0
2009. szeptember 11., péntek 12:33
Ha valaki olyan mazochista, hogy DVD-boltot szeretne nyitni ezen a piacon, akkor csak hajrá :)
0
2009. szeptember 11., péntek 12:27
Sőt! Az is tök jó, ha minél több online dvd bolt nyílik, mert akkor minél többen tudnak legális forrásból legális terméket vásárolni, az meg jót tesz a piacunknak, nem igaz? :)
most posts by TM
0
2009. szeptember 11., péntek 11:33
Pont ezen dilemma miatt nem nézek filmet szinkronnal jó ideje.
0
2009. szeptember 11., péntek 2:44
Tipikus maradi hozzáállás... ha csak úgy lehetne kritizálni egy éttermet, fodrászt, színházat, festményt vagy az élet bármiféle területét, hogy jobbat kell előtte csinálni... hát hamar kihalna a kritika fogalma.. :) Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha nem tetszik a Merci akkor járok Audival.. és ehhez nem kell tervezőmérnöknek lennem, hogy előtte jobb autót tudjak tervezni, mint a Merci, mivel nem az én feladatom.. olvasóként, vásárlóként az én feladatom a választás amivel véleményt is formálok. Ergo, ha nem tetszik moviehunter akkor olvasom, hanem ott a dvdextra helyette vagy a highdefdigest...
0
2009. szeptember 11., péntek 1:07
megjárja a poklot.
bár az említett angol mondatot nem is tudom hogy lehetne átfordítani magyarra, hogy legalább ekkorát üssön :D
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:59
Ez valóban jó hír.

Illetve javaslom a borítón lévő kis szlogen utolsó mondatának átgondolását - szerintem nem kell agyondramatizálni, hogy "az egész élete pokollá változik", hanem valami hasonlót kéne, amit az eredeti nyelv is sugall, ami kifejezi a Raimi-féle jópofa humort - "but in three days, she´s going to hell".
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:12
igen, az meg pláne, hogy a kinti, sőt a világmegjelenéssel együtt jön nálunk is :) remélem lesz extra, meg minden, ami a kintin is meglesz.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:11
egyelőre csak azt az infót kaptam, hogy lesznek extrák, s a DVD-borítót is csak kutyafuttában rakták össze a mozis plakát alapján (ez jó hír).
0
2009. szeptember 10., csütörtök 23:08
hát, szerintem a speckókat elég sokan várjuk.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:56
én csak annyit jegyeznék meg, hogy a bufis hírek az utóbbi hetekben azért késtek a dvdextrán, mert mindkét alkalommal épp nyaraltam, mikor kiküldésre kerültek. :) tehát ne tessék itt általánosítani, jó? :) ami pedig a képgalériát illeti, a bufi jelezte, hogy a specifikációk nem véglegesek (közben kiderült, hogy a borítók sem :D), így egyelőre inkább nem mentem részletekbe, mert fene se akar utólag magyarázkodni. majd kimegy egy normális hír többek között a DRAG ME TO HELL kapcsán, ha befut a végleges borító a specifikációkkal együtt.

a moviehunternek meg sok szerencsét és türelmet kívánok.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:50
Xpress írtam neked egy mailt
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:50
Ja, hogy ez az a blog, ami tavaly óta a Kedvenceim közt van! Mea culpa, rég nem néztem rá, de esküszöm, a hétvégén pótlom az elmaradt bejegyzéseket. Lesz komment, ígérem!
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:45
Mi az, berezeltél? :) Nem húzz már... akkor küld el privben. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:41
:)) lehet hogy jó van nekem úgy a blog, hogy nincs sok hozzászólás :)))
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:38
Dettó, az az F5 lassan elkopik :) Vape meg jön nekem egy új klaviatúrával.... :]
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:35
Hát ez az, pedig már szeretnék egy kiadósat anyázni, az elmúlt fél órában például e célból fényeztem a billentyűzetet. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:22
Nem ezen múlik, de nem ülök itt 24 órában, hogy nézzem ki és mit óhajt, a mélt viszont mindig nézem :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:20
ezen ne múljon :D
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:19
Mélcím, ahová várjuk az ötleteket: denes.eszter@moviehunter.hu
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:18
Legyen, ahogy a demokrácia megkívánja :]

Most itt udvarolunk vapénak, link meg sehol... :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:17
Enny nekem ezer éve megigért egy Rejtélyek városa tesztet :D
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:16
:)))))))))))))))))
0