A cél egy olyan klassz kis oldal összehozása, ahol információk áramolnak, és emberek folytatnak értelmes beszélgetéseket sárdobálás és személyeskedés nélkül. :) Vagy ez nagyon naív hozzáállás lenne?
Például továbbra is várjuk, hogy milyen FHE vagy Intercom DVD vagy BD tesztjét szeretnétek látni :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:13
16458
:))) egyszer sem.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:10
13392
Hányszor írtad le benne, mennyit aludtál azon a bizonyos Carpenter-filmen? :DD
Az a gond ezekkel a blogokkal, hogy én pl. szívesen olvasok egyet-kettőt (ha odatévedek), de eszemben sem jut keresgélni, hogy most akkor ebben vagy abban a témában született-e önálló vélemény, oldal.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:07
7151
Sajnos óvást kell bejelentenem. Én is pontosan ugyanakkor írtam az üzenetem, ráadásul az enyém hosszabb, tehát szinte biztos, hogy hamarabb kezdtem bele, mint a hölgyek. :))
0
13392
A kérdésem nem a "miért csinálod - hagyd abba" szellemében, hanem a "miért csinálod - mi hajt előre" szempontból született, és úgy gondolom, sikerült is megválaszolni. Ezen keresztül próbáltam megérteni az ellenérzésű vélemények miértjét is.
Nem úgy látom, hogy tök szar lenne, amit csináltok, de egyelőre korántsem tökéletes - ami most nagyon jó hír, mert az a legklasszabb, ha az ember tudja, hová fejlődhet, és ez is hajtja előre!
Tagadhatatlanul vannak eredmények, és ez nem lebecsülendő - de az én megjegyzésem az, hogy egyelőre nem látok egy önálló arculatot, ami csak Rátok jellemző. Ez a leghatásosabban az írás stílusával érhető el - vagyis azt kívánom, ha bárkinek megmutatnám sima wordben az irományt, első olvasatra rá tudja vágni ez a bárki, hogy "ja, persze, ezt az Angie-ék írták"!
Písz!
0
16458
a wordpress-nek elég jó spamszűrője van, botok ellen, sőt a csúnya szavakat is ki tudja szűrni :D tetszik :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:02
16970
JA! :) Neked is jött az a "hiba, keresse fel a főoldalt" duma? :))) Ez az egyik halálom...
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:01
16458
:) szerelem a spam-szűrőt :D
0
2009. szeptember 10., csütörtök 22:00
16970
Vape, elfutottál, vagy mi van? :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:56
16970
Na, vape, már sorszámokat is oszthatsz a jelentkezők között. Rainbowal megosztott első hely jár a jelentkezését, lévén másodpercre pontosan egyszerre írtuk a kommentünket. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:54
Moderátor
7449
Akartam javasolni, hogy írd ide a blog-címedet, aztán amennyi jóindulatú fórumozó jár erre is, biztos akad majd valaki, aki szívesen átugrik hozzád is egy jóízű anyázásra :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:53
7151
Írd meg a blogod címét, és megígérem, hogy kommentként beírom, hogy béna vagy és húzz a francba. Remélem, örülni fogsz. :))))
0
16970
Adj egy linket ;)
0
9489
Hova írjak, vapcikám? Mondd a címet és kívánságot teljesítve... :)))
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:51
16458
nekem is van egy új blogom, de nálunk sem akarnak a fenének se kommentelni. de ha még legalább egy anyázás, vagy bénák vagytok, húzzatok a francba kommentet hagyna valaki, már annak is örülnénk :D de semmi.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:48
16970
Persze, főleg az én hiper sávszélességemmel :) Mire felnyomom a képeket a szerverre, addig készítek vacsit... Mást már kihúzott volna e miatt az idegbaj. ;)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:46
16970
Köszi Robi! Már többször mondtuk, hogy ez nem verseny... ez csak egy oldal, és azért linkelünk ide, mert hátha mást más is érdekel és elkalandozik azon az oldalon. :) Sokszor én is össze-vissza klikkelgetek egy-egy link nyomán. :)
Szerintem ez nem csak az internetre igaz, hanem szinte mindenre és minden "műfajra", ahol emberek mondanak véleményt más emberek munkájáról. :) Különben kezdek ehhez hozzáedződni, már a vaterás kereskedelem is edzett egy kicsit, hülye kérdések megválaszolása terén abszolút elnéző lettem. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:32
Moderátor
7449
Bocsánat, hogy beleugatok a vitába, de szerintem tök jó, hogy filmrajongók foglalkoznak azzal, hogy más filmrajongókat információval lássanak el. Nekem, mint filmbarátnak az a lényeg, hogy minél többen értesüljenek a legális filmvilág híreiről, úgyhogy csak hajrá minden új filmes honlapnak. Angelusnak pedig üzenem, hogy türelem. Az internet olyan műfaj, ahol előbb áll neki ütni a billentyűzetet az, aki lehúzni akar, mint az, aki pozitív hozzászólásra készül. Eleinte ez engem is bosszantott, de így 10 év után már megtanultam nem foglalkozni vele.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:31
16458
tudom, hogy nem írtad, de egy-egy frissítéssel elszórakozik az ember :) tehát nálunk sem megy pikkpakk a frissítés, és amire ráveszem magam, hogy legyen frissítés az még legalább 1 óra pluszban.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:28
16970
Egyáltalán nem írtam, hogy a zoomos frissítés gyorsan megy :) Ha valamit tisztességesen akar az ember megcsinálni, azzal nem lehet kapkodni, oda kell figyelni (nekem főleg, tudod, helyesírás...) szóval összeszedettséget igényel. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:28
9489
A többiek Dömi, ne szépítsd és ne csökkentsd az érdemeit. :) Én másban vagyok jó. Például gyorsan kapcsolok::))
A zoom azért más, valóban munkaigényesebb, hiszen már az elején is sok vele a munka, amit még sokszor nem is mi, hanem a képküldők csinálnak. Ráadásul a zoom egy egyedi oldal, ettől meg aztán végképp nagyon más.:)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:26
16970
Kedves creeper!
Nincs cél, csak az, hogy szerkesztünk egy oldalt, kipróbáljuk magunkat, időtöltésnek szerintem nagyon jó, és némi kreativitást is fejleszt. Jó látni, hogy hónapról-hónapra nő a látogatottság és hogy reakciókat vált ki. :) Enny ma kicsit morci, bocsáss meg neki! Nyakában a szakdoga, csomó vizsga és még dolgozik is.
Higgyétek el, hogy nem könnyű csinálni, amikor 90%-ban általában belerúgnak az emberbe, hogy tul. képen tök szar amit csinálunk. Most is azt hiszem két vagy három pozitív hsz volt, a többi mind negatív megjegyzésből és hibakeresésből állt. :) Ha picit segítőkészebbek és nyitottabbak lennétek azt mi nagyon megköszönnénk! :))
Písz, Angie
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:25
16458
:) szerinted nekem egy zoom-os frissítés pikkpakk megy? 1 frissítés legalább 3-3,5 óra úgy, hogy a többiek már előkészített cuccot adnak nekem át.
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:22
16970
Ez tényleg így volt, mármint a Horror sorozatot illetően. :)
0
2009. szeptember 10., csütörtök 21:20
16970
Nem ültem délután a gépnél, hazajöttem láttam, hogy van újdonság és nekiálltam megszerkeszteni, ami legalább 1-1,5 órát vett igénybe, hiszen wordből kell kiherélni a szöveget, betenni a html-be, képeket átméretezni, feltölteni stb... Szóval elég hosszú meló volt, mert nem csak a képeket tettem ki. BuFitól amúgy mindig hamarabb kapjuk a cuccokat (lásd BuFi horror sorozat hír), csak enny meg szakdolgozatot ír, úgyhogy most nem voltunk olyan gyorsak, részemről amúgy ez nem verseny. Kicsit többet mondó hírt szerettem volna közölni puszta képgalériánál. :)