Keresés

Megjelenések

2009. szeptember 8., kedd 15:17
Ha utóbbit igen, akkor megvan a negyedik "meg kell vennem " filmem őszre.:)
0
2009. szeptember 8., kedd 15:15
Meg tudja valaki erősíteni a következő szeptemberi megjelenések igaz voltát? :

Az utolsó császár (Klub Publishing)
A látogató (Corner Film)

0
2009. szeptember 6., vasárnap 23:33
nekem azt mondták, nincs náluk a film home videós joga.
0
2009. szeptember 4., péntek 22:08
http://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20090825-uj-filmforgalmazo-magyarorszagon-palace-pictures-ferj-es-feleseg-district.html

Forbidden Kingdom című filmet valószínűleg ők jelentetik meg DVD-n
0
2009. szeptember 4., péntek 22:03
A Dolgok állása lesz, a Forbidden Kingdom bizonytalan.
0
2009. szeptember 4., péntek 22:02
Én kérek elnézést, mivel azt hittem, kioktatásnak szántad amit írtál, de ezek szerint félreértettem...:)
Hiába no, az írott szó nem "jön át" annyira, mint az élő beszéd.
Részemről el van boronálva az eset! :)

*virtuálisan kezet nyújt.*
0
2009. szeptember 4., péntek 18:43
Hali!

Tud valaki valamit a Dolgok Állása és a Forbidden Kingdom megjelenéséről?
0
2009. szeptember 4., péntek 16:17
Valaki nem tudja esetleg, hogy tervbe van e véve valamelyik kiadónál a This is England című film?
Vagy, hogy melyik kiadónál lehetne érdeklődni felőle?

0
2009. szeptember 4., péntek 12:51
Szia Brown!

Nem értem mi a probléma. Én megláttam a kérdésedet, a legnagyobb jószándékkal kikerestem a kiadó tájékoztatójából, és megtaláltam azt az angol címet. Mivel francia film nyilván nem az az eredeti címe. Azt sem értem miért tituláltalak volna gyereknek... Leírtam a film magyar címét. Őszintén nem értem mivel bántottalak meg.
0
2009. szeptember 4., péntek 12:40
Na, akkor mostmár nem lesz gond.:))Remélem, tetszeni fog!
0
2009. szeptember 4., péntek 12:07
kb. 20 percet láttam a filmből, mert más dolgom volt! :) ki meg be rohangáltam és a tv2 adta kb fél éve olyan dél fele! amit láttam belőle az érdekes volt, csak a film címét nem tudtam eddig, mert azon tv-n nem volt teletext, amikor meg ki akartam deríteni nem volt mibe kapaszkodni, de most már tudom! :) mindenképpen újra szerettem volna nézni, de cím nélkül elég nehéz lett volna! :)
0
2009. szeptember 4., péntek 11:30
Sajnos nem láttam a Fülesincset, csak olvastam róla, plusz végignéztem egy trailert, németül, az én engecsak konyhanémetemmel. De a tartalom ismeretében összeállt a kép. Nekem kicsit "mezítlábasos", de természetesen kicsit mégis más. Youtube-on megtalálod a trailert, a tartalomleírást angolul pedig itt:

http://www.moviefone.com/movie/keinohrhasen/1384677/synopsis
0
2009. szeptember 4., péntek 11:26
Egyetértek. Anno előkelő helyen szerepelt az éves toplistámon; igazán kellemes meglepetés volt a Mezítlábas szerelem.
Rainbow: a Fülenincs nyúl is van olyan jó? Mert ez utóbbiról még csak nem is hallottam eddig.
0
2009. szeptember 4., péntek 10:45
Jaj, kollega, Marceau-ügyben TÉGED okítottak? (téged, akitől én itt a fórumon nem egy Marceau -filmről először hallottam) Hát mi történt?
0
2009. szeptember 4., péntek 10:42
Ha ennyit láttál ki belőle, akkor fuss neki mégegyszer. Ha pedig nem láttad, ezt nagyon ne hidd el és nézd meg. Sokkal több az a film.
0
2009. szeptember 4., péntek 5:20
Már meg van:

De azért köszönöm a Movie Hunter-en történt kioktatásomat, kedves enny, valamint, hogy 40 éves létemre "gyerek"-nek(és egyebek-nek)tituláltál...
Ígérem, ezután nem teszek fel több kérdést.
Amúgy pedig Sophie Marceau-nak tényleg van egy LOL(Laughing Out Loud)francia és angol honban egyaránt azonos címmel vetített filmje, ami amúgy "gyerekekről és egyebekről" szól, de sajna, ezt a forgalmazó által megadott "eredeti" cím feltüntetésének hiányában nem tudtam kitotózni...
0
2009. szeptember 3., csütörtök 23:47
Az új Sophie Marceau film eredeti címe nem LOL?
Mert csak így tudnám beazonosítani.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 22:57
Szerintem majd érdemes lesz megnézned a részletes specifikációkkal, borítóképekkel kibővített hírt, ami hamarosan megérkezik, amint megkapjuk az anyagot a kiadótól. Ott már rövid tartalmat is szoktunk írni a filmekről. Az alapján már könnyebben lehet csemegézni.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 22:07
a mazítlábas szerelem nem arról szól, hogy egy zizzent csaj elkezdi követni a diliházban dolgozó takarítót és végén meg vásárolni tanítja?
0
2009. szeptember 3., csütörtök 22:04
az ötlet jó viszont én  ezek közül a filmek közül egyet sem ismerek, még hallomásból sem! bár a szereplők nevei impozánsak, de nekem ez így édeskevés. így meg elég nehéz engem meggyőzni arról, hogy érdemes e valamelyiket megvenni! engem a kúltúrsokkból is a good night and good luck és a sicko érdekelt a többi nem! olyan filmekre meg nem fogok beruházni amiknek már a címükből leszűrve tudom előre, hogy nem tetszenének. utána meg szomorkodjak, hogy van egy csomó olyan filmem amit ki nem állhatok és többet meg se nézek? ha viszont sokan örülnek ezeknek a filmeknek és megveszik, akkor én is örülök, mert azt jelenti, hogy a kiadó nem hiába fáradozik, és ezután talán megjelentet olyan filmeket is amik engem is érdekelnének!
0
2009. szeptember 3., csütörtök 22:04
Látod, látod... Egy ideje kinéztem már magamnak, de nem hittem volna, hogy nálunk megjelenik. A Mezítlábas szerelem után én Til Schweigertől mindent "megveszek", de ez a történet amúgyis nagyon kedves, úgyhogy a méltó előd nélkül is abszolút polclakó-jelölt.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 21:57
Nem is gondoltam volna hogy rajtam kívül még valaki ezt a filmet emeli ki az októberi BuFi-k közül :)
0
2009. szeptember 3., csütörtök 21:51
A Fülesincs nyúl-nak én is nagyon örülök :)))
0
2009. szeptember 3., csütörtök 17:59
Nem is tudom, én még mindig a mozikban bemutatott, de még meg nem jelent filmjeikre várok inkább. Ebből a listából pl. egyik film sem igazán csigázott fel.
0
2009. szeptember 3., csütörtök 17:57
Valahogy én is, mert ez az új PszichoSokk sorozat sem arra utal, hogy gáz lenne... lehet, hogy az eladott mozik bevételei helyrebillentették a kiadó pénzügyi egyensúlyát. Bárcsak így lenne.

És neked, hogy tetszik az új sorozat ötlete?
0