Keresés

Megjelenések

2009. szeptember 3., csütörtök 17:17
Mindegy is, hol vannak, de jön a Fülesincs nyúl! Mióta keresem, de jó! Majd hamarosan kopp lesz a fejemen, hogy ha már Til Schweiger, akkor miért nem a Knockin  on heaven s door... De speciel én most ennek is nagyon ...
0
2009. szeptember 3., csütörtök 17:02
BuFi októberi megjelenések - A teljes lista
0
2009. szeptember 3., csütörtök 17:01
és a Bufi van a csőd szélén? ezek után én megkérdőjelezem ezen állítást!
0
2009. szeptember 3., csütörtök 16:42
Budapest Film október - új sorozatot indít a Bufi

Pár perc és jön a teljes októberi megjelenési lista is!
0
2009. szeptember 1., kedd 13:59
persze :)
0
2009. szeptember 1., kedd 13:45
FHE szeptember 29 - Rablás fényes nappal!
0
2009. augusztus 26., szerda 1:31
Azért ez röhej...
Mikor megvettem az első DVD lejátszómat, én is orrba-szájba másoltam a filmeket. Aztán elkezdtem eredeti lemezeket venni, majd lassacskán kukáztam minden írott filmemet, és azóta is azon "barmok" táborát erőssítem, akik egyáltalán nem foglalkoznak warez filmekkel.
És most, a mindíg síró kiadóknak sikerül az, amit csomó ismerősöm nem tudott elérni, kénytelen leszek én is letölteni, ha valamit meg akarok nézni.
Ezúton is gratulálok! Így kell még azt a néhány maradék vásárlót is leépíteni!
Ne mondja nekem senki, hogy erről csak és kizárólag a túrkálós vásárlók tehetnek, mert akkor sem hiszem el, ha magam maradok! Van ebben sara a kiadóknak is jó vastagon!
0
2009. augusztus 26., szerda 1:17
Hát Odaátnak énis örülnék:)
0
2009. augusztus 25., kedd 18:01
A Berlin Calling című film megjelenéséről tud valaki valamit?
0
2009. augusztus 25., kedd 17:26
stargate-k biztos nem jönnek!

supernaturel-ekre van esély,bár én sokat nem látok
0
2009. augusztus 25., kedd 17:02
Kérdezném hogy a következő DVD-k hazai megjelenéséről tud-e valaki valamit?

STARGATE SG-1             1-10 ÉVAD
STARGATE ATLANTIS      1-5 ÉVAD

SUPERNATURAL              2-4 ÉVAD

STARGATE - THE ARK OF THE TRUTH
STARGATE - CONTINUUM
0
2009. augusztus 25., kedd 14:56
köszi. :(

Az első két évadot nemrég láttam turis változatban.
0
2009. augusztus 25., kedd 14:50
sajnos igen.  ugyanúgy turkálos folytatása lesz csak ha lesz. :(
0
2009. augusztus 25., kedd 14:45
Dömi!

A Cobra-11 folytatásáról tudsz valamit? Arra is vonatkoznak a Klinikára írottak?
0
2009. augusztus 25., kedd 10:52
ezzel teljesen egyett értek veled és hasonlóan gondolkodom.
0
2009. augusztus 25., kedd 10:44
Én idáig mindig megvettem a legelső megjelenésénél a filmeket/sorozatokat,mert azt mondtam,hogy nem akarok lemaradni semmi jó kiadásról,főleg a sorozatokról,és úgy gondoltam,hogy teszek azért az ügyért,hogy legyen további folytatása az évadoknak
De ez most már nem az első olyan probléma a sorozatoknál,hogy csak bele kezdenek valamibe,lásd:Magnum,mondjuk ez még a jobbik eset,mert csak egy évadot adtak ki,vagy kiadnak valamit félig,és a maradék 3 évad meg úgy marad kiadatlanul.Én meg ezek után rágom a kefét,és szitkozódom,mert becsapva érzem magamat.De jól van,ha a kiadó (k) találnak kifogást a miért-re,akkor én is élek a lehetőséggel,és én is megtalálom a megfelelő indokot arra,hogy miért is nem veszem meg esetleg majd egy más sorozat első évadját,és miért töltöm le inkább az internetről,mint pl jelen esetben a Magnumokat.Egyébként ezt le számitva minden filmem eredeti,jogtiszta,de lassan kezd elegem lenni,hogy én legyek mindig a becsületes,jogkövető állampolgár.
0
2009. augusztus 25., kedd 9:50
sajnos a gazdasági válság elérte az Európa Records-ot is és azt mondták,h HA LESZ egyáltalán folytatása akkor is nem digiben hanem külön-külön (túrkáló módban) lesz csak folytatva a sorozat gyűjtődoboz nélkül.
0
2009. augusztus 25., kedd 9:47
A Klinika sorozatnak a maradék 3 évadját mikor szándékoznak kiadni?Nem igaz,hogy szerencsétlen 6 évadot nem lehet kiadni ütemezve!
0
2009. augusztus 25., kedd 0:47
Nem tudja valaki a "Lesbian Vampire Killers" című film megjelenik itthon DVD-n? :)
0
2009. augusztus 24., hétfő 16:29
Hát igen, de ha a BuFi megadta a Hyppolit felújított kópiájára az árat, akkor a Best miért nem? Ráadásul drágábban is adja, mint az 1931-es filmet...
0
2009. augusztus 24., hétfő 16:25
Ja. Elég ideges is voltam, miután megnéztem a DVD-t. Én is azt hittem, hogy a restaurált kópia alapján dolgoztak. A legszomorúbb, hogy belátható időn belül nincs sok esély jobb kiadásra.

P. S.: Na ja, nyilván a restaurált kópiának is megkérték az árát, csak éppen a Best nem adta meg. :))
0
2009. augusztus 24., hétfő 16:22
Akkor csak összesimliskedtek egy DVD-kiadást...
0
2009. augusztus 24., hétfő 16:17
Ne gondold. Létezik ugyan tökéletesen restaurált kópia, de a Best ahelyett egy átlagos VHS színvonalát képviselő minőségben hozta ki a filmet, melyben pedig a látványnak és a színeknek igen nagy jelentősége lenne.
0
2009. augusztus 24., hétfő 16:10
Most egy konkrét megjelenést írok, mert itt se híre, se hamva...

Múlt héten belefutottam az egyik meg nem nevezett multiban Bódy Gábor Psyché-trilógiájába. 3 DVD, 5 óra játékidővel. Gondolom a full restaurált kópiáról csináltak egy transzfert, és azt adták ki.

Forgalmazza a Best Hollywood Kft...
0
2009. augusztus 20., csütörtök 2:01
Tudom, hogy itthon is, szerte a világban is bukott Oliver Stone biopic-je, a Nagy Sándor, a hódító. Mégis lenne rá esély a közeljövőben, hogyha talán kijön egyszer BD-n, vele együtt dvd-n a Rendezői változat is? Nem csak egyszerűen hosszabb lett a film, de teljesen újra lett vágva, más lett a dinamikája is és sokkal összetettebb. Nekem már a moziverzió is kedvenccé lett, a rendezői főleg, és szeretném feltenni dvd-n a polcra ezt a verziót is :))
0