Keresés

Megjelenések

2009. július 15., szerda 16:39
Hát a 24: redemption augusztusra volt ígérve és a 7. évad meg októberre.
De mivel augusztusban nem jön a tv-film, így nem leeht tudni mennyit csúsznak.
Én reménykedem, hogy nem kell a 7. évadra februárig várni.

Aki tud valamit írjon!
0
2009. július 15., szerda 16:24
TOVÁBBI ELŐRENDELHETŐ FILMEK bocs.
0
2009. július 15., szerda 16:23
...vagy itt a főoldalon a TOVÁBBI VÁRHATÓ MEGJELENÉSEK.
0
2009. július 15., szerda 16:21
dvdextra
0
2009. július 15., szerda 16:20
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy nincs valami gyakran frissülő oldal vagy blog, ami faszán összegyűjti a következő hónapok DVD-megjelenéseit? nagyon kéne most egy ilyen
0
2009. július 15., szerda 14:31
Nem valószínű, hogy az FHE és az InterCom összefog ezért a kiadványért.
0
2009. július 15., szerda 13:03
Lehet,hogy korai még erről kérdezni de:
Lehetséges-e,hogy amikor a Terminátor 4 megjelenik akkor jön majd egy,mind a 4 részt tartalmazó új díszdoboz?
Csak azért kérdezem,mert a Múmiánál is volt,bár abból a régebbi van meg.Viszont a T1-3 díszdobozról lemaradtam,így mindenképpen vennék ha lesz.
Aki tud esetleg valami infót az légyszi "dobjon meg" vele.Köszi
0
2009. július 15., szerda 12:43
Lehet valami biztatót tudni a 24: Redemption és a 7. évad megjelenésével kapcsolatban?
0
2009. július 15., szerda 3:07
Abszolút kizárt.
0
2009. július 15., szerda 2:15
A Kemény zsaruk cimű sorozat megjelenésére láttok valamiféle esélyt?
0
2009. július 14., kedd 22:17
Ha már szóba került a Best Uff, az az anyag a Társulat első 20 évének eszenciáját adja, tehát abban még vastagon benne vannak a régi éra poénjai is. a Galla kiválásával beálló két éves tévéstop az MTV-s "A kulcs" című Palik-Héder vetélkedőben megtűrt adásonkénti ötpercekkel folytatódott (összesen 8 alkalommal) és ezt követte a TV2-n 1998-1999 között a Vastyúk 12-15 illetve szintén a TV2-n 2000-2002 között a Nooormális??? 1-8 epizódja. 2003-ban volt még az MTV szilveszteri Csirkebefőttje, s utána már csak, ugyancsak az MTV-n a Valló Péter-féle "Jutalomjáték" volt, amiben egy bő háromnegyedórás L art pour l art vendégszereplést láthattunk, s ezzel kifújt a dolog. Az utóbbi öt évben nem szerepelt a Társulat televízióban, "helyette" színházban boldogítanak. Az "újkori" estek sorában az 1997-es "Winnetou, az 1999-es "A három testőr és a jeti, a 2000-es "A brutális katicabogár, a 2002-es "Rigolettó, avagy a rotterdami toronyőr, a 2003-as "Pucér nők ruhában" után következett 2004-ben a Best uff L art pour l art , s azóta sem kell nélkülöznünk a színházi röhögést, mivel 2006-ban érkezett "Hófehérke és a svéd törpe", 2007-ben a "Két férfi, egy nő és egy férfi" s legutóbb, ebben az évben az "Anyám tyúk, avagy az ember tragédiája" előadáson fetrenghettünk.
Ami azt illeti, ezeket az előadásokat is archiválhatták volna, archiválhatnák, ahogy a korábbi felállásos Rengeteg parittyát (1990 ill. 1995) Farkas a mezőnt (1988 ill. 1994) valamint a legelsőt a "Laár pour Laár (Jelenetek a Költő életéből)" című színházi estet még 1986-ból. S ha már itt tartunk, jöhetne pár Holló Színház is például a "Tudnak-e a hollók víz alatt repülni, vagy megfulladnak?" vagy "A férfi, akinek magnó volt az orrában". Ezek mind a legújabbkori magyar abszurd gyöngyszemei.
Ami talán borítékolható, hogy még kb. 2 új-LPL Társulat DVD jön ki, s utána remélhetőleg Dotkom Béláék égisze alatt megjelenik az első 11 Vastyúk.
Várjuk mindet! :)
most posts by TM
0
2009. július 14., kedd 21:08
Ha úgysem szereted a modern társulatot, akkor inkább annyit jegyzek meg, hogy a 990-es árért 30 perc műsoridőt kapsz. Ez egy 2003 szilveszterén sugárzott királyi tévés cucc, 3 vagy 4 részletben, úgy, ahogy annak idején az év végi adásban is szétdarabolták az egyéb műsorszámok közé.
De nézzük, miként nyilatkoznak erről az alkotók:

CSIRKEBEFŐTT (Szilveszeter-2003.)
(a MTV-1 műsora 2003.)

rendezte: Kriskó László

Erre a szilveszteri műsorra a felkérést váratlanul kapta a Társulat, ráadásul az utolsó pillanatban. A hideg téli napokon többnyire szabadtéren forgatott jelenetek erősen megviselték a stábot és a színészeket. Az eredmény viszont mindenkit kárpótolt. Egy lendületes, korszerűen felvett show készült azon a decemberen. A tévé a műsort az egész szilveszter fő vonulataként, három részben adta le, ami hízelgő volt a Besenyő családnak, de nem kedvezett azoknak, akik rá szerettek volna hangolódni a jól ismert l art pour l art-fílingre. Kicsit olyan volt a hatás, mintha egy dalt három részletben, hosszú szünetekkel hallgathatná meg az érdeklődő.

Besenyőék az utcán mászkálnak. A család és Kanca szilveszterezni indul. Kanca széttárja kis kabátkáját, és hangosan kiabálni kezd: "Segítség! Fogják meg!" Aztán indul az őrület. Az öreg zaftos udvarlással tesz újabb kísérletet Kanca "bevételére". Erre a legalkalmasabb hely a trolibusz. Tompika elképesztő dalában a csigákkal bajlódik, míg Besenyő Pista bácsi egy félelmetes sikátorban elbűvölően bájos monológgal traktálja az arra járókat, főleg a nőket. A bűvész egy frenetikus dallal hódol szintén a gyengébb nemnek. Aztán egy rendhagyó képkiállítás után Boborján, mint festőművész mutatkozik be, majd egy kitűnő musicalbe illő táncos klip kápráztatja el a nézőt.

A Besenyő család az utcán (írta: Szászi Móni)

A Besenyő család szilveszterezni indul (írta: Szászi Móni)

A Besenyő család a trolin
(Kanca és Anti bácsi jelenete) (írta: Szászi Móni)

Csigavonat - dal (zene, szöveg: Laár András)

Besenyő István, a bókember (írta: Laár András)

A bűvész - dal (zene, szöveg: Dolák-Saly Róbert)

Besenyő család a sikátorban (írta: Szászi Móni)

Szilveszteri képkiállítás (írta: a Lpl. Társulat)

Boborján, a festő (írta: Dolák-Saly Róbert, Szászi Móni)

A zélet kemény (zene, szöveg: Szászi Móni)

A Besenyő család hazaérkezik (írta: Szászi Móni)

Annyit még megjegyeznék, hogy Szászi Móni szerzői szerepben való látszólagos túltengése nem újkeletű, már a Gallás L art pour l artban is ilyen aktív volt, mi több, eleve ő volt az, aki kitalálta a z egész Besenyő családot, csak ezt akkoriban nem részletezték ennyire, de akinek van Vastyúk-felvétele, már a legrégebbi kazikon is találkozhat Móni nevével. A poénokon kívül a jelmezek kiválasztásába is belekotnyeleskedő polihisztor nevéhez fűződik egy-két KFT-koncert díszlete is, úgyhogy tényleg hiperaktív a csaj. :)

A Csirkebefőttben a legjobb a Kanca-Anti bácsi jelenet, illetve Boborján, amint éppen festőművészként próbál érvényesülni a "keksz-epevezeték-kalmopirin-Nándi-indián nyílvesszők" kompozíciójával. De én elvagyok a Pethő Zsoltis "új" Margittal és Nagy Natáliát sem siratom. Szerintem nem rosszak ők most sem, sőt sokkal inkább tudták magukat átmenteni a mai korba, mint ahogy Galla próbálkozott a szétválásuk után előbb saját társulattal, majd szólóban. Nekem ő inkább tűnik megfáradtnak, bár őt is ugyanúgy bírom mindmáig, ahogy a mostani L art pour l art Társulatot. A szellemi team ugyanis megmaradt, így a nívó nem csökkent, s becsületükre legyen mondva az is, hogy ellentétben más, önmagát viccesnek tartó intézményhez képest (Fábry, Heti Hetes, Gálvölgyi, Verebes, IHM, stb.) Laárékat tényleg ritkán látni tévében, lám ez a mostani dvd is közel hatéves anyagot tartalmaz. Ez mellesleg nem is baj, ez a műfaj egyébként is jobban érvényesül élőben, ahol a közönségen kívül egymás megröhögtetésével is megtűzdelt improvizációkkal, grimaszolással megfűszerezve adják elő a jeleneteket a sokoldalú humoristák. Jók, hogy vannak nekünk, na! :)
most posts by TM
0
2009. július 14., kedd 20:53
Sebaj, mégiscsak ezzel együtt teljes a "trilógia".
0
2009. július 14., kedd 20:39
De igen, én említettem vala, kollegina. :)

Bár ez a 3. rész, már jóval gyengébb, mint a kultikus 1-2 rész...
0
2009. július 14., kedd 15:51
Nem is tudom, "dologzzak-e" más érdekében....:)
0
2009. július 14., kedd 15:05
Jól van, akkor ezentúl, ha szeretnék valamit olcsóbban, vagy hogy felkerüljön a kínálatba, előbb veled beszélem meg. Így biztosabb a siker. :)
0
2009. július 14., kedd 14:25
Most ezen én is elmosolyodtam.:))

Ráadásul azt kihagytad, hogy azt is kívántam, hogy legyen akciós a Szívek szállodája és az lett.(igaz, most mégsem kerül a polcra). 3-ból 3. Azt hiszem, tudok valamit...:))
0
2009. július 14., kedd 13:32
Rainbow, ez már nem igazság! A múltkor a Joe Black leárazása, most meg a Szerelem utolsó vérig kínálatba kerülése, úgy látszik, az Xpress csak a Te kívánságaidat teljesíti! Kezdesz gyanús lenni nekem! :)
0
2009. július 14., kedd 0:09
Erről írhatnál egy pár sort, ha láttad már! Ma beleütköztem egy boltban, de nem mertem egyelőre megvenni. A tv-ben annak idején nem láttam, de a borítóról kiderül, h az mtv archívumából származik (ha jól emlékszem), tehát ez még nem a kertévés gagyibb féle L art pour l art? Bár úgy tűnt, h már az új felállással készült.. na, szóval nem tudom, nekem a Best Uff meg ezek az újabb dolgaik (újabb... már vagy tíz éve így nyomják..) nem nagyon jönnek be, ill. csak színpadon, de a tévé-produkcióik szerintem az eredeti Vastyúk-sorozat után megfáradtak erősen.
Szóval ezt hova tegyem (tudom, a polcomra)?
0
2009. július 13., hétfő 22:03
Brown kollega, ismét igazad lett, - vagy nem is te mondtad?:)-, tényleg megjelent a Szerelem utolsó vérig dvd-n. Sajnos nem az első két rész dizájnjára hajaz a borító, bár igaz, effektíve nem is egy egységes trilógiáról van szó.
Mindenesetre várom a kínálatba ide.:)
0
2009. július 11., szombat 16:00
Okés akkor remélünk és várunk :P
0
2009. július 11., szombat 1:24
Röhejesen friss, ízletesen mulatságos CSIRKEBEFŐTT kapható!!! :)))
most posts by TM
0
2009. július 11., szombat 1:21
a "takaritónő" ezt mondta
0
2009. július 10., péntek 22:52
Dömi ezek mennyire "biztos" megjelenések?
0
2009. július 7., kedd 14:35
Vegyétek, vigyétek, nézzétek! Szeptemberől itthon is DVD-n a Hajrá boldogság!/Happy-go-lucky/

0