Keresés

Megjelenések

2009. május 31., vasárnap 22:13
Blu rayen a Disney mikor fog Magyarországra is belépni?
0
2009. május 30., szombat 18:03
Jogos,hogy nem nézel,hiszen folyamatos,reklámmentes és a film végét is tartalmazó változatnak forgatták őket eredetileg.
0
2009. május 30., szombat 11:03
Magam is így vélekedek erről. Tök retro :) No meg ha már egyszer megvan az első, akkor dukál mellé a második is. :)
0
2009. május 30., szombat 9:47
ezt be kell szerezni. :)
0
2009. május 30., szombat 9:24

Soha nem látott szenzácós felvételekkel a Bonanza Banzai Búcsúkoncertjéről, a zenekar megalakulásának 21. évfordulójára jelenik meg a második, egyúttal dupla Bonanza DVD.

Szerepel a korongon a legendás csapat több Budapest Sportcsarnok-beli fergeteges akciója, köztük az eddig soha sehol sem publikált Búcsúkoncert-válogatás, újabb extrák, kulisszák mögötti felvételek és újabb archív koncertanyag.

Minden gyűjtőnek, rajongónak és új érdeklődőnek kötelező darab!

Tracklista:

DVD 1.

- A BS 92  koncert újravágott, kibővített verziója
- A BS 93  koncert teljes verziója

DVD 2.

- A BS 94  Búcsúkoncert 55 perces válogatása
- A Pecsa 90  koncert (vhs) archív felvétele

- Extrák:

- beszerelés klip BS 1991
- dedikálás 1991
- sajtótájékoztató 1992
- dedikálás 1994
- kulisszák mögött BS 1994 Búcsúkoncert
- Kezemet nyújtom (végső búcsú)

Országos megjelenés: 2009. május 28.
Egységár (darab): 4 490 Ft
0
2009. május 29., péntek 20:43
Augusztusban.
0
2009. május 29., péntek 18:45
mozifilmet kereskedelmi tévén? az alien óta nem nézek filmet kereskedelmi tévén.
0
2009. május 29., péntek 18:44
a tv2-őn azért vasárnap éjszakánként elég jó filmek mennek!!! például most hétvégén az aviátor lesz!
0
2009. május 29., péntek 18:23
Régebben reggelente televízióztam többet, aztán pár adót kilőttem, mert túlcsordult a politikai szeméttel. Az ertéelen nincs ilyen veszély, de az meg már reggel is olyan primitív, hogy csipásan, félkómásan is fáj. Délután közveszély bekapcsolni a tévét, este meg csak a szétszabdalt szemét megy, ami cenzúra nélkül is legtöbbször felejtős lenne.
Szerintem nem érdemes! :)
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 18:00
Hosszú ideje töprengek,hogy ezt az adót és a TV2-t egyáltalán érdemes-e még beprogramozni.
Néha éjszaka van valami,úgy félévente...
0
2009. május 28., csütörtök 19:57
Sziasztok!

Mit tudtok a miami vice 3.évada felöl, mikorra várható?
0
2009. május 28., csütörtök 19:23
Lassan átesik a csatorna a ló túlsó oldalára, mert olyan agyhalott zombikat nevel azokból a marhákból, akik még mindig őket istenítik (s akiknek vénásan nyomják a pofozkodósót, a kuktarelitit meg a celebnyúzt) hogy kis idő múlva már nem fogják érteni a tévéreklámokat sem, s ha a hirdető cégeknél ügyködő marketingesek kimutatják az országos mádium hatástalanságát, akkor a retek lereszelheti magát.
most posts by TM
0
2009. május 28., csütörtök 19:05
Hát, olyan sztároknak és celebeknek kell a műsoridő, mint a Balázs, meg a Mónika.

Lehetne egy Lakberendezés Mónikával DVD is, ahol a legszebb pillanatokat mutatjhatnák be ismét a nézőknek a showból, amikor repülnek vagy borulnak a székek. És Mónika, a kibeszélőshow háziasszonya lenne a narrátor.
0
2009. május 28., csütörtök 18:56
Korábban Az elnök embereit majd a Maffiózókat, később a Lostot száműzték a primitív pábliknak primitív programot sulykoló dicsőséges adóról.
Most már ez a Betty sem fér bele a profilba? Bakker, nagy gáz lehet a célközönség körében...
most posts by TM
0
2009. május 28., csütörtök 18:44
Nemrég szereztem meg magamnak, és a film közben megértettem mi lehet a baj, szerintem a szinkron. Egyszerűen annyira ramaty állapotban van, hogy újjat kéne csinálniuk hozzá, és akkor meg ugye nem venné senki.
Bár az is lehet, hogy jogi katyvasz van, de az is, hogy csak le vagyunk tojva :).
0
2009. május 28., csütörtök 15:54
Úgy látszik megvan az egyik karácsonyi ajándékom, remélhetőleg addig már a briteknél is kijön a 3. évad (és innen üdvözlöm az Intercomot és az RTL Klubot! Előbbit azért, mert nem adja ki a többi évadot, utóbbit azért, mert levette a műsorról. A lényeg, hogy a Kalandra fal és egyéb építő műsorok még műsoron vannak.).

És a jó hír, hogy lesz 4. évad is! :D
0
2009. május 15., péntek 17:49
szerintem tegnap, ide is megérkezett, mert a státusza "AZONNAL"!
0
2009. május 15., péntek 17:49
Én lennék az első, aki megvenné DVD-n vagy BD-n, ha bejönne hazánkba :-)
0
2009. május 15., péntek 17:43
Sziasztok!

Nem tudtok valamit az Austin Powers gyűjteményről? Már múlt héten kedden meg kellett volna jelennie, de azóta folyamatosan eltolják a megjelenést egy-két nappal? Nem tudjátok esetleg, hogy valamelyik offline üzletben kapható-e már?

Előre is köszi a választ.
0
2009. május 15., péntek 17:35
Erre talán még kevesebb az esély, mint a Cujo-ra, de sosem lehet tudni. Lehet meglep bennünket a Warner :-)
0
2009. május 15., péntek 17:29
Most láttam, vicces, hogy az USA-ban a Warner égisze alá tartozó Over the Top (Túl a csúcson, szerintem idehaza is nagy népszerűségnek örvendő "klasszikus") a tengerentúlon szeptemberben már BD is megjelenik itthon meg a dvd-ről sincs egy hang sem, túl a semmin.

Over the Top (US - BD)
0
2009. május 15., péntek 17:23
Bízzunk benne, mert az általad említett Menekülés mellett még sok-sok olyan, 80-as évekbeli film van, aminek rég a polcon lenne a helye, hogy még említsek valakit: Szárnyas fejvadász. Az asszony illatával (mégha nem is sikerült tökéletesre a kiadás) és A Dolog-gal szerintem a Select már komoly törlesztésbe kezdett, reméljük a most említett filmeket is pártfogásukba veszik.
0
2009. május 15., péntek 17:17
Én abban reménykedek, hogy talán a Select fogja kiadni. Anno az InterCom azt válaszolta nekem, hogy a Legendák klubja sorozat keretein belül jött volna ki.
A Menekülés New Yorkból szintén, ha jól tudom. Viszont ez utóbbi megjelenik. Talán a Cujo se reménytelen teljesen.
0
2009. május 15., péntek 17:10
Ohh, akkor tényleg semmi esély a kiadására :( Az InterCom-nál valaki vagy valakik élvezik, hogy olyan jogokon ülhetnek, amivel az égvilágon nem tesznek semmit :( Azért köszi az infót, neked is freddy.
0
2009. május 15., péntek 16:59
Megjelenik a Dead Snow a Cineteltől :-)

http://www.cinetel.hu/dvd.html
0