Keresés

Megjelenések

2020. május 15., péntek 21:53
Már megnyerte, azért "lép le" a Bontonfilm!
0
2020. május 15., péntek 21:52
Tudtommal az Árok és a Jojo Nyuszi után már nem lesz több önálló Fox DVD/BD megjelenés.

A Vadon hívó szava már a Disney égisze alatt jelenik meg mindenhol. Ezért is buherálták meg a Fox logóját...
0
2020. május 15., péntek 21:23
Ne adja az ég, hogy a Magic Box nyerje meg a tendert, mert akkor baszhatjuk a Foxot is a Disney mellett...
0
2020. május 15., péntek 21:00
Szívesen!

A "Home video" alatt igen, a DVD, Blu-Rayen kiadott filmeket értettem, úgy tűnik, hogy a Bontonfilm moziforgalmazós ága az náluk marad.

Bővebb infó nincsen, de itt van a Filmarena Collection február 19-ei bejegyzése:

"Dear Collectors,

we have been through the first half of February and we have some news for you connected with Fox/Disney merger.

Allow us a small analysis of what is happening in the world HOME ENTERTAINMENT market as well as our local middle European market. Many of you keep asking questions about the Fox / Disney titles and when they start again to approve some deferred projects from the Fox kitchen. We hope this post helps some of you better understand what is going on here these weeks.

A historic moment is approaching, closing a long, almost 100-year-long chapter called 20th Century Fox, and with this milestone is also connected to an important decision that will be publicly announced soon. It will affect the entire world market of media and all distributors, including the domestic ones, are eagerly awaiting a final decision, who will be the one to whom Disney will offer to continue the contract. The duel that has so far been quietly between the two of our local distributors (Magic Box vs Bontonfilm) during the negotiations will soon be over. And how will it end up? We will have to wait for this a while. We believe that the information will be released to the public in the following days, respectively weeks.

Magic Box company, the local distributor with the largest number of studios he represents, believes he will win the contract since they officially distribute Disney for several years. This fact speaks very strongly for this company. The second example of how Disney prefers long-term partners might be the situation in cinema distribution, where Fox has so far been represented by Cinemart company. But because Falcon distributes Disney in local cinemas, Disney decided to stay with Falcon and entrusted the cinema distribution to him. If it were done in a similar way in Home Entertainment distribution, the contract should get the Magic Box.

The second view is the long-term cooperation of Bontonfilm with Fox, which has had a very good and high standard, especially in terms of financial profits and the number of exclusive editions that we have managed to produce with Fox. Therefore, should Disney decide to prefer these criteria, the continuation of the contract will be offered to Bontonfilm.
You can see that the position of both distributors is very, but really very even, and nobody at this moment will dare to guess in which direction Disney decides to go.

From other pieces of news, we ve found out that the approval team for our editions should change, and we ll probably be aware of any changes to the approval process later.

The projects that are currently postponed due to awaiting new information and a new approval team are X-MEN: DARK PHOENIX, AD ASTRA, TERMINATOR: DARK FATE and FORD vs FERRARI, for which we plan to use generic SteelBooks in the FAC.

Let s keep our fingers crossed for everything to be as good as possible for the entire home entertainment market around the world.

Yours sincerely,
JC for the FA team"

Remélem segítettem ;)
0
2020. május 15., péntek 19:37
Értem. Köszi az info-t!

Kifejtenéd kérlek, az "ugyebár" utáni részt?

"Home video" alatt az írott médián forgalmazott filmekről beszélünk?

Illetve van bővebb info a Disney/Fox jogok adásvételéről? Én a "Magic Box"-ot - bevallom - nem is ismerem.
0
2020. május 15., péntek 19:17
Ok. Mit, hol kellene aláírni, hogy hozzájuk is kerüljenek?:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. május 15., péntek 16:48
Félreértés történt szeritem. Nem szapulni akartam őket, gyakorlatilag a legjobb filmkiadók Magyarországon, csupán a mostani időszakban több esemény is történt a portájukon ami miatt jogosnak véltem a b@szakodás szót. Ugyebár úgy tűnik hogy a Cseh anyacég eladja/átadja a home videós ágat egy másik cégnek, illetve a Bontonnak pont most kéne versengenie a Magic Boxszal a Disney/Fox forgalmazói jogokért.
0
2020. május 15., péntek 14:32
Inkább csak arról van szó, hogy már kvázi ők az egyetlen olyan kiadó, akik csinálnak valamit, ezért szapulni lehet őket... Mondjuk éppen azért, mert nem csak a magyar "piacon" vannak jelen, nehogy már pont miattunk menjenek tönkre, ha néha ide is csepegtetnek ezt-azt.
0
2020. május 15., péntek 13:25
Miről van szó? A ProVideo után most ők lettek az "egyetemes gonosz"?

Az egyetlen kiadó, amely még megjelentet épkézláb "blockbuster" filmeket (még a klasszikusokból is) idehaza...
0
2020. május 15., péntek 13:23
Sajnos, amíg a magyar ember számára a szerzői jog által védett szellemi termékek "kötelezően járó" luxuscikknek számítanak, és dühöng a "warez", addig nagy valószínűséggel ez nem fog változni!
0
2020. május 15., péntek 2:10
Főleg most a Bontonos b@szakodás miatt...
0
2020. május 14., csütörtök 23:43
Nálunk csak a fehérlóf@sza van...
0
2020. május 14., csütörtök 22:08
Oh, nagyon sok kiváló magyar film elérhető/elérhető lesz külföldön olyan kiadásokban amilyeneket igazán megirigyelhetnénk... Legyen szó a nemsokára megjelenő Fehérlófia, a fent említett 3 Szabó István filmről, a legutóbbi kettő nagy dobásról (Napszállta, Testről és Lélekről), régi klasszikusokról (Psyché I-III) csak hogy egy pár példát mondjak, amik külföldön kéken elérhetőek, míg nálunk nem.
0
2020. május 14., csütörtök 19:52
Most nézem, hogy odakint kjön BD-n 3 nagyon jó Szabó István film. A Redl ezredes, a Bizalom és a Mephisto. Nagyon elszomorít, hogy saját hazájában egy olyan erőteljes alkotó, mint amilyen ő volt, nem elérhető megfelelő formátumban és miniőségben. Ez engem mélységesen felháborít és nagyon zavar. Tudom, hogy nem ezekkel a filmekkel kelünk, fekszünk, de az elv a lényeg, hogy még nem is hozzáférhető nálunk. Ez így milyen már...
0
2020. május 1., péntek 11:46
Megjött a TROS BD az angoloktól. Szuper kiadvány, hozza a szokásos minőséget. Érdekesség, hogy az extra lemezen van cseh és lengyel vonatkozás is, magyar "természetesen" nincs.

0
2020. május 1., péntek 11:33
Ki tudja, talán mostanra lett akkora a fertőzöttség a köreikben, hogy már nem tudják biztosítani a forgalmazást...
0
2020. május 1., péntek 11:20
Köszi az infót!
0
2020. május 1., péntek 8:20
Ahogy néztem csak 1 lemez lesz belőle, így bárhonnan be lehet majd szerezni
Elvileg tervezi behozni a Bontonfilm, de most május-június hónapban semmit nem fognak kiadni a járványveszélyre hivatkozva. Csak azt nem értem, hogy most jönnek a feloldások, enyhitések ezek meg most állnak le. Van üzletpolitikájuk az is biztos.... No comment... De ha
0
2020. május 1., péntek 8:03
Sziasztok,esetleg tudtok infót hogy a war of the worlds melyik 4k kiadásán leszünk rajta.A koreai kiadáson rajta vagyunk.Esetleg az angol.?
0
2020. április 30., csütörtök 8:17
Már meg vannak a végleges hivatalos specifikációk! Ez már eldöntött tény.
0
2020. április 30., csütörtök 0:39
Ennek akkor mondjuk sok értelme nem volt, remaszter BD-re igen, UHD-re meg nem felrakni a magyart (az utóbbi formátum lenne a lényeg jelen esetben). De várjuk ki a végét, ahhoz képest, hogy első körben a Top Gun semmilyen új formában nem jött volna, még bármi lehetséges.
0
2020. április 30., csütörtök 0:33
Akkor már az életben nem lesz normális kiadása a Mint a villám-nak magyarul legálisan sajnos. Azt a letterbox képű, csak magyar szinkront tartalmazó "DVD"-t én nem tekintem annak, ráadásul a screenshot-ok alapján a képminősége is egy kalap...
0
2020. április 29., szerda 19:38
Mondjuk, ez is jobb mint a semmi. Nemrég néztem újra a BD-t, ráfért a ráncfelvarrás... De kár a kettő 4K-ért.
0
2020. április 29., szerda 12:44
Top Gun remastered BD kiadásra rákerültünk szinkronnal és felirattal is! Ezért nem is értem, hogy a 4k-ra akkor meg miért nem kerültünk fel.
A Mint a villám 4k kiadásra viszont nem kerültünk tényleg fel sajnos.
0
2020. április 28., kedd 1:24
Jó a dumád! :)
A járvány végéig nem leszek otthon, úgyhogy legkorábban akkor.
most posts by TM
0