Keresés

Megjelenések

2009. március 3., kedd 8:29
- a NARANCSVIDÉK is folytatódik, ha lement a tévében a 4. évad
- az ODAÁT folytatódik, de még nem tudják, mikor

forrás: dvdextra, FHE: 2009. áprilisi megjelenések
0
2009. március 3., kedd 1:27
Üdv!!

Az lenne a kérdésem hogy lesz-e Die Hard blu-ray??
0
2009. március 2., hétfő 23:22
Sziasztok,

Tud valaki valamit a következő sorozatok megjelenéséről?
Narancsvidék 4, Odaát 2, Buffy 4, Angel 4
Köszi
0
2009. március 2., hétfő 18:35
nem, azt nem tudom, arra utaltam, hogy erre majd jama tud válaszolni, hogy tervbe van-e véve.
0
2009. március 2., hétfő 18:27
Szóval ez azt jelenti, hogy szuper csomagolásban kapjuk? :-DDD
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 2., hétfő 18:22
Parker Lewis sosem veszít.

Sony, tehát FHE... és ennyit elég is mondanom.
0
2009. március 2., hétfő 18:11
Jujj ez a sorozat olyan jó volt. Mi is ennek a magyar címe???? Anno a TV2-n adták.
0
2009. március 1., vasárnap 21:36
Maradjunk annyiban, hogy a közeljövőben nem lesznek kiadva. A "sose" meg ugye igencsak tág fogalom, és mivel nem vagyok se Nostradamus, se más, távolbalátó jós, így aztán lehet, hogy valamikor az idők végtelen hosszú folyamán egyszer csak megjelennek eme sorozatok nálunk is.
0
2009. március 1., vasárnap 21:26
A nem lesz nálunk az azt jelenti h sose vagy a közeljövőben?
0
2009. március 1., vasárnap 19:51
Helló,

nem tudja véletlenül valaki, hogy megjelenik-e kishazánkban a Hellride c. film DVD-n?
Köszi!
0
2009. március 1., vasárnap 16:58
Ezek után érthetetlen,miért vágnak bele új és új sorozatokba,mikor már pont azért nem veszik meg az emberek,mivel úgysem fut végig...
Lásd,mi történt a MASH-sel.
Szlovákiában annyival több lemez fogy,vagy az ottani kiadó többet tesz az eladások növeléséért?
0
2009. március 1., vasárnap 9:15
Pedig sajnos ilyenkor is ugyanannyit kérnek (mármint ha 20-30 nyelv van rajta) mintha csak 1 nyelv lenne a kiadványon. Amugy én ezt tartom a legszemetebb dolognak, hisz igy a gyártási költségek igencsak szétoszlanak szerintem.
0
2009. március 1., vasárnap 0:33
Vitázni nem akarok, meg nem is látok bele a dvd-forgalmazásba, de azért az is hozzá tartozik, hogy ez a konkrét kiadás (a cseh oldal adatai alapján) vagy félezer nyelvet tartalmaz, gyakorlatlag a vasfüggönytől az Uralig minden nyelv fönt van az angol mellett, szóval elég nagy területre oszlanak el a gyártási, jogi, mittudomén-költségek. Gondolom, ilyenkor azért nem olyan vészes az összeg, mint a csak nekünk (vagy még egy-két országnak) legyártott lemezeknél.
Meg én nehezen képzelem el, h ne menne annyira, mint mondjuk a Sarah Connor, a Battlestar Galactica, a Guldenburgok, vagy épp a Rózsaszín párduc, stb stb stb.
Ha a csehektől végig beszerezhető lesz, akkor lenyelem a pirulát, csak hát ilyenkor szokott az lenni, h 1-2 évad után már nem is raknak föl minket.
0
2009. február 28., szombat 23:10
Utolsó mondat vége helyesen így hangzik: nem 30-40-100 EZER kópiára vetül, hanem esetenként néhány száz, vagy ezer kópiára.
0
2009. február 28., szombat 23:08
Engem nem kell meggyőzni, én is szeretem a sorozatot és nagyon örülnék, ha megjelenne. De arra a kérdésre, hogy miért nem jönnek az ilyen sorozatok az a válasz, amit korábban írtam. Attól még, hogy a Fox ráteszi a szinkront, a hazai forgalmazó dönthet úgy, hogy nem hozza be, méghozzá azért, mert ha akár csak egy darabot is behozat, a Fox máris kiszámlázza nekik a szinkron-felpakolás és a magyar feliratozás költségeit, ami esetenként a több százszorosa is lehet egy hazai gyártású kiadvány hasonló költségeinek. A nagy stúdiók ugyanis nem bízzák a kis piacokra a DVD-k gyártását, hanem központilag rendelik meg egy nagy cégtől a szinkronok, feliratok beszerzését, a master készítését, a lemezek sokszorosítását, ezek a cégek pedig nem tesznek különbséget abban, hogy német, vagy magyar feliratokat/szinkronokat pakolnak fel, minden nyelvre egységes tarifával számláznak. Természetesen nem a legkisebb szegény piacok fizetőképességét vették akkor alapul amikor ezeket a tarifákat megállapították, hanem úgy számoltak, hogy egy százezer példányokat eladó német piacon eladott lemezekre bontva csak minimális a feliratozás/szinkron felpakolás/mastering költség. Nagyon nagy ívben nem foglalkoznak azzal, hogy nálunk ugyanaz az összeg nem 30-40-100 kópiára vetül, hanem esetenként néhány száz, vagy ezer kópiára.
0
2009. február 28., szombat 23:03
Egyetértek, Simpsonéknál a szinkron nem kicsit járult hozzá a sorozat magyarországi sikeréhez, és bizony én is elég nagy rajongója vagyok, de a szinkron nélkül nem venném meg.
Nem hiszem, hogy egy kiadó cégnek sem érné meg legalább az első évaddal egy próbát tennie. Ha mégsem, akkor beszerezzük a csehektől...
0
2009. február 28., szombat 22:49
Na ez alapján egy sorozatot sem kéne kiadni. Ehhez képest fut egy pár jelenleg is.. (dvd-n, mármint)
Ugyanez pl. simán elmondható lenne a Maffiózókról. A Simpson-családnál ráadásul szerintem pont nem igaz, amit írsz, hiszen ez a sorozat az, ahol még a hardcore fanok nagyobbik fele is kizárólag szinkronnal költene rá (pl. én), így máris ugrott az akciós angol meg német meg amerikai meg koreai kiadások beszerzése.
Elhiszem, h szar a piac meg minden, de azért egy létező, legyártott, nekünk szóló (nem sokan beszélnek magyarul rajtunk kívül) kiadványt nem behozni szerintem nem ennyire egyértelműen kristálytisztán logikus.
Na minnegy, majd gyakrabban kell kiugranom Prágába. :)

Tényleg, szlovákoknál lesz?
0
2009. február 28., szombat 22:29
de az is röhejes,h külföldre kell menni venni magyar szinkronos filmet és/vagy sorozatott.

akkor meg minek rakja a Fox rá,ha ugyse lesz nálunk kiadva???
0
2009. február 28., szombat 22:11
Megmondom miért nem. Mert ha megjelenne az első évad, akkor azt mondaná a vevők nagy része, hogy túl sokba kerül, nálunk miért nem digi, amikor máshol az, Angliában már akciós megvárjuk mi is amíg féláron lesz. A multik azt mondják, hogy ilyen "drága" kiadványt (értsd: 1000 forintnál drágábbat) ők nem szívesen tesznek ki a polcra, mert keveset visznek belőle az emberek, és foglalja a helyet az ócsó kiadványok elől. Mellesleg a Simpson család rajongótábora lelkes ugyan, de nagyon kicsi, a hardcore rajongóknak már megvan az első 11 évad külföldről, így jó esetben elfogyna 3-400 darab. A kiadó néhány hónap múlva féláron kénytelen akciózni a nyakán maradt készletet, erre azok a vevők, akik még teljes áron vették vért követelnek és megfogadják, hogy soha többé nem vesznek semmit teljes áron. Amikor kijön a második évad, akkor már csak 2-300 vevő akad rá első körben, tehát teljes a bukta, erre a kiadó feladja a próbálkozást, mire a vevők egy része ujjong, hogy a sarki Tesco-ban 990-ért látta mindkét évadot, a többiek meg szentségelnek, hogy milyen szemét húzás a kiadótól az, hogy nem adja ki a többi évadot. :)
0
2009. február 28., szombat 21:35
Pedig a Simpson sorozat szinkront is tartalmaz így érthetetlen,hogy miért ne jönne.

Bár ez Magyarország...
0
2009. február 28., szombat 21:15
Skins és Charmed nem lesz nálunk DVD-n, az Alec Baldwin-os 30 Rock sem, a Friday Night Lights viszont lesz a tervek szerint.
Simpson-család(a sorozat)biztosan nem lesz kiadva nálunk.
0
2009. február 28., szombat 19:16
Na most akkor tényleg elsiklunk afölött, hogy lesz egy szinkronos Simpson-család megjelenés?
Valaki erősítsen, informáljon, ígérgessen!
0
2009. február 28., szombat 15:01
Azt hiszem spórolnom kell :) Márciustól kapható ez az édes szőrmók:

Van egy olcsóbb másik változat, az meg táncol :D

0
2009. február 28., szombat 8:33
szinte sajnos semmi
0
2009. február 28., szombat 1:05
a Skins vagy  Bűbájos boszorkák dvd kiadására mekkora esély van a kölejövőben vagy mondjuk ebben az évden?
0