Keresés

Megjelenések

2009. március 9., hétfő 20:56
Biztos megunta a Select azt a rengeteg mail-t, amit küldtem nekik MIAMI VICE ügyben...:)
0
2009. március 9., hétfő 20:02
Vox.hu fórumos infók:

Júniiusban jön a Columbo negyedik évad, és talán a többi is megjelenik még idén.
Augusztusban várhatóan jön majd a Miami Vice 3. évad!!!
0
2009. március 9., hétfő 18:34
ÜDV.
Annó már elég régen, talán egy éve is, hogy a dvdextrán egy asszem Budapest Filmes témában szerepelt a The Ten (tízparancsolat?) című 2007es film, ami tudtommal azóta sem jelent meg. Valaki meg tudja mondani, hogy mi lett vele, és ki fogják-e adni valamikor?
0
2009. március 7., szombat 0:19
üdv mindenkinek!

Most láttam az egyik műszaki áruházban a Tükrök c. Blu-ray filmet!!
Itt miért csak 18-án jelenik meg?

0
2009. március 6., péntek 19:59
Az Outsiders-t az FHE fogja kiadni, a másik kettőt pedig az InterCom.
0
2009. március 6., péntek 17:35
Ezt a hármat ki vállalta be, a Fantasy Film, vagy az InterCom?
0
2009. március 6., péntek 16:53
Ez lemaradt valamiért:
0
2009. március 6., péntek 16:51
Idén várhatóak még DVD-n itthon is:

0
2009. március 5., csütörtök 19:25
Valamelyik kiadó, lécci jelenjen meg ez a film. Magyar!!!!

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 3., kedd 10:58
A Vicky Cristina Barcelona megjelenéséről lehet tudni valamit?
0
2009. március 3., kedd 8:29
- a NARANCSVIDÉK is folytatódik, ha lement a tévében a 4. évad
- az ODAÁT folytatódik, de még nem tudják, mikor

forrás: dvdextra, FHE: 2009. áprilisi megjelenések
0
2009. március 3., kedd 1:27
Üdv!!

Az lenne a kérdésem hogy lesz-e Die Hard blu-ray??
0
2009. március 2., hétfő 23:22
Sziasztok,

Tud valaki valamit a következő sorozatok megjelenéséről?
Narancsvidék 4, Odaát 2, Buffy 4, Angel 4
Köszi
0
2009. március 2., hétfő 18:35
nem, azt nem tudom, arra utaltam, hogy erre majd jama tud válaszolni, hogy tervbe van-e véve.
0
2009. március 2., hétfő 18:27
Szóval ez azt jelenti, hogy szuper csomagolásban kapjuk? :-DDD
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 2., hétfő 18:22
Parker Lewis sosem veszít.

Sony, tehát FHE... és ennyit elég is mondanom.
0
2009. március 2., hétfő 18:11
Jujj ez a sorozat olyan jó volt. Mi is ennek a magyar címe???? Anno a TV2-n adták.
0
2009. március 1., vasárnap 21:36
Maradjunk annyiban, hogy a közeljövőben nem lesznek kiadva. A "sose" meg ugye igencsak tág fogalom, és mivel nem vagyok se Nostradamus, se más, távolbalátó jós, így aztán lehet, hogy valamikor az idők végtelen hosszú folyamán egyszer csak megjelennek eme sorozatok nálunk is.
0
2009. március 1., vasárnap 21:26
A nem lesz nálunk az azt jelenti h sose vagy a közeljövőben?
0
2009. március 1., vasárnap 19:51
Helló,

nem tudja véletlenül valaki, hogy megjelenik-e kishazánkban a Hellride c. film DVD-n?
Köszi!
0
2009. március 1., vasárnap 16:58
Ezek után érthetetlen,miért vágnak bele új és új sorozatokba,mikor már pont azért nem veszik meg az emberek,mivel úgysem fut végig...
Lásd,mi történt a MASH-sel.
Szlovákiában annyival több lemez fogy,vagy az ottani kiadó többet tesz az eladások növeléséért?
0
2009. március 1., vasárnap 9:15
Pedig sajnos ilyenkor is ugyanannyit kérnek (mármint ha 20-30 nyelv van rajta) mintha csak 1 nyelv lenne a kiadványon. Amugy én ezt tartom a legszemetebb dolognak, hisz igy a gyártási költségek igencsak szétoszlanak szerintem.
0
2009. március 1., vasárnap 0:33
Vitázni nem akarok, meg nem is látok bele a dvd-forgalmazásba, de azért az is hozzá tartozik, hogy ez a konkrét kiadás (a cseh oldal adatai alapján) vagy félezer nyelvet tartalmaz, gyakorlatlag a vasfüggönytől az Uralig minden nyelv fönt van az angol mellett, szóval elég nagy területre oszlanak el a gyártási, jogi, mittudomén-költségek. Gondolom, ilyenkor azért nem olyan vészes az összeg, mint a csak nekünk (vagy még egy-két országnak) legyártott lemezeknél.
Meg én nehezen képzelem el, h ne menne annyira, mint mondjuk a Sarah Connor, a Battlestar Galactica, a Guldenburgok, vagy épp a Rózsaszín párduc, stb stb stb.
Ha a csehektől végig beszerezhető lesz, akkor lenyelem a pirulát, csak hát ilyenkor szokott az lenni, h 1-2 évad után már nem is raknak föl minket.
0
2009. február 28., szombat 23:10
Utolsó mondat vége helyesen így hangzik: nem 30-40-100 EZER kópiára vetül, hanem esetenként néhány száz, vagy ezer kópiára.
0
2009. február 28., szombat 23:08
Engem nem kell meggyőzni, én is szeretem a sorozatot és nagyon örülnék, ha megjelenne. De arra a kérdésre, hogy miért nem jönnek az ilyen sorozatok az a válasz, amit korábban írtam. Attól még, hogy a Fox ráteszi a szinkront, a hazai forgalmazó dönthet úgy, hogy nem hozza be, méghozzá azért, mert ha akár csak egy darabot is behozat, a Fox máris kiszámlázza nekik a szinkron-felpakolás és a magyar feliratozás költségeit, ami esetenként a több százszorosa is lehet egy hazai gyártású kiadvány hasonló költségeinek. A nagy stúdiók ugyanis nem bízzák a kis piacokra a DVD-k gyártását, hanem központilag rendelik meg egy nagy cégtől a szinkronok, feliratok beszerzését, a master készítését, a lemezek sokszorosítását, ezek a cégek pedig nem tesznek különbséget abban, hogy német, vagy magyar feliratokat/szinkronokat pakolnak fel, minden nyelvre egységes tarifával számláznak. Természetesen nem a legkisebb szegény piacok fizetőképességét vették akkor alapul amikor ezeket a tarifákat megállapították, hanem úgy számoltak, hogy egy százezer példányokat eladó német piacon eladott lemezekre bontva csak minimális a feliratozás/szinkron felpakolás/mastering költség. Nagyon nagy ívben nem foglalkoznak azzal, hogy nálunk ugyanaz az összeg nem 30-40-100 kópiára vetül, hanem esetenként néhány száz, vagy ezer kópiára.
0