Keresés

Megjelenések

2020. április 28., kedd 1:18
Igyekszem. Gyűjteményedet mikor töltöd már fel ide? Mert én csak azért járok még ide hogy végre lássam. Vagy megvárod még a Macskák bluray-t?
0
2020. április 28., kedd 1:11
2000 db volt, kp-ben fizetve. A MM próbált a lengyeleken keresztül is SW9-et hozni, de lepattantak a Disney-ről, akárcsak a Bosszúállók BD-vel való próbálkozásukkor.
Ez van.
most posts by TM
0
2020. április 28., kedd 1:02
Nagy bölcs gondolat.
most posts by TM
0
2020. április 27., hétfő 16:26
Sony micsoda? tv?
0
2020. április 27., hétfő 15:45
Az HBO GO Netflix kombó havi 5ezerert zseniális kombó én is nyomom egy ideje....
0
2020. április 27., hétfő 15:44
Örülök hogy megfogtad a lényeget 😃
0
2020. április 27., hétfő 15:31
Én némikép megértem miért nincs új emgejelnés. Nálnuk  nem volt ssoe prioritás a filmek gyűjtése, most meg pláne nem. A kiadónak is gondolni akell erre, no meg új filmek se lesznek moziban. Max régi vagy hiánypótló kiadásokkal jöhetnek, de azt meg minek? Később, ha helyreáll a rend majd kiadják.
Az is jó dolog hogy pár rég nem kapható cím most elérhető volt és még picit akciósan is. Jóamagm úgyis régi kiadásokat gyűjtök, kedvenc széirámai próbálom teljessé tenni - márha kiadásokat nézve ez lehetséges.

Egyébként itthon ott az HBO GO, Netflix és persze a warez. A legtöbb ember egyszer megnéz egy filmet és elég neki. Nem mindenki akarja a polcán tudni vagy egy szép kiadásban tudni, ami még nem filmrajongónak is tetszhet.
0
2020. április 27., hétfő 15:17
SW8 nem is a BF-hez tartozott!
0
2020. április 27., hétfő 15:00
Szerintem az 5e is az.

Valamikor rég volt arról szó, hogy 100-200-as mennyiségek fogynak egy címből, a SW gondolom több, de az EP VII és VIII sem fogyott el teljes áron...
0
2020. április 27., hétfő 14:41
Na igen, jó is az, hogy vannak, akiknek ez a legnagyobb baja, hogy lesz olyan hónap amikor nem vásárolhatnak be filmekből. Nem kívánok nekik csökkentett munkaórát meg 70%-os fizetést, mert ez alapján szerintem a Dunába ölnék magukat, ha már ezt a kis elvonási tünetet se bírják ki :D
0
2020. április 27., hétfő 14:30
5e darabot akartam írni, úristen a 8e milyen utópisztikus :D :D :D
0
2020. április 27., hétfő 14:26
Szerintem simán benne van a pakliban, hogy jött a BF lendülettel, hogy majd ő ellát minket hiperszuper kiadványokkal mint a hanyatló nyugaton és megégett. Ott a SW8 fém. Nem tudom ebből kellett-e bevállalnia a MM-nak 8e darabot, de  volt pár hónapja akció akkor 2990  volt azt hiszem. Nem volt a legjobb a film ez igaz de mit akartok egy olyan piacon ahol nem lehet eladni 5000 darab SW fémet? Mit hozzanak ide? 300 darab digit bármiből? Vagy 2000 darabot? Ezek szerintem olyan szinten nem számítanak mennyiségnek, hogy értelmetlenség ilyen számok mellett bármit is csinálni... De lehet én látom rosszul, ez csak egy tipp kétségtelenül de én nem a kiadókban keresném először a hibát...
0
2020. április 27., hétfő 13:44
Maxi egyetértek.

Amúgy meg... pár hónap múlva kiadni sem lesz mit, miután nincs mozis bemutató. Inkább örüljetek, hogy majd akkor megvehetitek ezeket.
0
2020. április 27., hétfő 13:39
Kint folyamatosan jelennek meg a filmek!
0
2020. április 27., hétfő 13:05
De a többi kiadó kiad májusban új filmeket.
0
2020. április 27., hétfő 12:53
Ne haragudjatok már de én nem tudom mit kell ezen vergődni. Adott a globális helyzet, hozott valaki egy döntést aminek következtében nem jelennek meg itthon filmek, ez van... Nem tudom, hogy itthon, vagy külföldön (nem tudom a cseheknél pl. jönnek-e most új címek). Szerintem ez a szaros piac a legutolsó amivel foglalkozni kell most, de hát a HÉV-ek üresen is mennek, van idő lekötni szellemileg az üresjáratot... :D

Még mindig a BF a legutolsó akit basztatni kéne szerintem... Sőt, el lehet azon gondolkodni, hogy miért tartanak ott ahol a PV, ahhoz képest, hogy milyen lendülettel jöttek hozzánk... Lehet mégis a piacunkkal van a baj nem a kiadókkal... Nem biztos, hogy  véletlenül szopat pont minket a Disney :D
0
2020. április 27., hétfő 12:52
De, akkor is az lesz. Inkább egy jó procival rendelkező sony, na ott a "sima" blu-ray is le fog mászni a képernyőről.
0
2020. április 27., hétfő 12:17
Ehhez csak gratulálni tudok, így tényleg kinyírják az amúgy is döglődő hazai forgalmazást. Na nem baj, máshol, másra is el lehet költeni a lóvét (nem feltétlenül filmekre).
0
2020. április 27., hétfő 11:58
A kiváló BF tájékoztatása szerint nem lesz megjelenési listájuk május-június hónapokban a járványveszélyre hivatkozva. Ha lesz valami kiadásuk akkor azt majd a facebook-on közlik külön posztban.
Jumanji és a Bad boys megjelenésekről sincs fogalmuk, hogy mikor fognak jönni.

No comment....
0
2020. április 24., péntek 23:08
Vegyél oled tv-t és egyből nem parasztvakításnak látod majd szerintem.
0
2020. április 24., péntek 16:53
10£-ért most meg is veheted
0
2020. április 24., péntek 16:01
Köszönöm a listát! Az Amerikai gengszter és A sebhelyesarcú (A Bonton anno ígérte is)azonnali vétel lenne. Sima Blu-ray esetében is hasonló hosszúságú lenne a lista?
0
2020. április 24., péntek 12:54
Na az nem fog megtörténni, az biztos :D
0
2020. április 24., péntek 12:50
Nagyobb parasztvakítás, mint a sokat szidott konvertált 3D.
most posts by TM
0
2020. április 24., péntek 11:40
Lehet, de akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy hagyományos filmre forgassanak. Persze akkor nyilván le kellene mondani a digitális technika számos előnyéről...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0