Keresés

Megjelenések

2008. szeptember 30., kedd 21:33
Most fogja a BuFi behozni moziba, úgyhogy valamikor igen...
0
2008. szeptember 30., kedd 21:31
A Be Kind Rewind című film meg fog jelenni DVD-n, Mo.-n?
0
2008. szeptember 30., kedd 19:54
Nagyon profi = Daniel Craig? :)))
0
2008. szeptember 30., kedd 19:25
Ez már nem újdonság :)...pár napja fent van xpressen is!
Szép kis karácsonyi ajándék :)
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?VID=066-640695734-19904385041787632&FILMAZ=9803
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. szeptember 30., kedd 19:06
Megjelent a "Hi-Lo Country" a Best Hollywood gondozásában.
A borítóra szélesvásznú kép van írva pedig valójában 4:3-as.
0
2008. szeptember 27., szombat 17:35
Nocsak, nocsak, mit olvasok az októberi - egyébként naggggyon profi címlappal ellátott -  VOX-ban a tervezett DVD-megjelenések között? IGAZÁBÓL SZERELEM-BRIDGET JONES DÍSZDOBOZ? Hm...:)))
0
2008. szeptember 26., péntek 22:40
Erről csak álmodni merek. Viszont szinkronos Sequel Trilogyról, és idei megjelenéséről már hallottam fütyörészni egynémely verebet. Persze, ahogy lenni szokott, a veréb forrása jövő nyárra módosította a hírt. Felőlem tologassák csak, de nehogy aztán kacsává változzon az a fütyölő kanári. :-)
0
2008. szeptember 26., péntek 18:20
Arról nincs valami hír, hogy ez esetleg megjelenik itthon is? :

http://www.starwars.com/img/movies/saga/20080826news/dvd_saga.jpg
0
2008. szeptember 24., szerda 0:09
Xil,
csak azt akarom mondani hogy a Shrekből terveznek még 2 részt, plusz egy Csimáskandúr film is terítéken van még. A helyedben várnék még, ha pedig nem tudsz várni, akkor ajánlom figyelmedbe Lord Picardot, ő egy pompás dobozzal lepett meg :)
0
2008. szeptember 22., hétfő 18:31
A Lovakat lelövik,ugye nekem is az egyik kedvenc filmem.
Úgy néz ki,hogy Buena Vista kiadvány,vagyis az InterComhoz tartozna.Ők viszont sajnos a Disney filmeken kivül már évek óta szinte semmit sem jelentetnek meg ettől a cégtől.
Ezért nincsen többek között:
Neruda postása
Aludj csak,én álmodom!
A Manderley-ház asszonya
0
2008. szeptember 22., hétfő 17:47
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e hír a Shrek 1-3 díszdobozról, vagy ne is reménykedjek?
Másik keresett filmem a Lovakat lelövik, ugye? lenne. Ha jól tudom, ez még nálunk nem jelent meg. Erről lehet tudni valamit?

0
2008. szeptember 20., szombat 10:40
Bocs a dupláért
0
2008. szeptember 20., szombat 10:38
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami konkrétumot az Odaát 2.évadjáról? Valamint hogy nincs valami infótok arról, hogy kiadják-e a "régi" animéket pl.: Dragon Ball, Sailor Moon stb.
0
2008. szeptember 20., szombat 10:35
Üdv!

Nincs konkrét infótok az Odaát 2. évadjáról? Meg nem tudom nem tervezik kiadni a régebbi anime sorozatokat DragonBall, Sailor Moon stb.?
0
2008. szeptember 19., péntek 22:37
Sőt, a prequel trilogy mellé egy hozzá passzoló Original TrilogyÍ/b> újra kiadás is jár, szintén 6 lemezzel (mozi+special verziókkal).
0
2008. szeptember 19., péntek 15:19
Egy nívós külföldi oldalt böngészve (természetesen dvd kiadásokkal kapcsolatban) az alábbi megjelenésekre bukkantam s lenne kérdésem róluk. Aki tud róluk valamilyen információt, kérem ne fojtsa magába, köszönöm :)

6 lemezes Star Wars: Prequel Trilogy

Kérdés: Várható, hogy hozzánk is eljut-e a doboz s ha igen, esélyes, hogy az I-II. rész is kap szinkront?

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Kérdés: A dvd változat a korábbi részek plakátjaival harmonizáló borítót kap Angliában, várható, hogy végül hozzánk is ez jut el a DVDextrán látott helyett?

300 - Limited Edition

Kérdés: A novemberben hozzánk érkező SE talán ezt vagy egy ehhez hasonló változatot takar?

Nixon DC

Kérdés: Várható, hogy még ebben az évtizedben eljut hozzánk ez a kíváló szereposztású, remek életrajzi film?
0
2008. szeptember 17., szerda 23:17
Október 2. felében Snoopy és barátai szintén felbukkannak, először a "Snoopy és a Halloween" (1966) című 47 perces rajzfilmben, az FHE-től, 1990 Ft-ért. Vajon kijön a többi is? Hangok (mind mono) és feliratok egyaránt: magyar, angol, francia, német, olasz.
0
2008. szeptember 17., szerda 23:09
És akit érdekel: úgy néz ki, már kijött a "Jamie és a csodalámpa" 3. és 4. lemeze is. Az előbbin 7, az utóbbin 6 epizóddal. Azért jó, hogy ezt sem hagyták annyiban, de szerintem 2 lemez még jöhetne (már ha itthon mind lement anno), mert az IMDb szerint 39 epizód készült: http://www.imdb.com/title/tt0433298/

Most így nézünk ki a 26 rész "birtokában":
1. lemez: 7 epizód
2. lemez: 6 epizód
3. lemez: 7 epizód
4. lemez: 6 epizód
0
2008. szeptember 17., szerda 22:37
Már csak ez hiányzott! ;-) Nincs így is vagonra való film a kívánságlistámon? Összeesküdtek a kiadók, hogy tönkretesznek?
Amúgy külsőre szépek a kiadványok (az eredeti borítóknál ezek - noha azokon alapulnak - pofásabbak).
Vajon a narrátort csak felületességből nem írták ki a Miraxos adatlapon, vagy nem merték, mert eltértek a "szabványtól"?
Először a 990 Ft-os árat is keveselltem ;-) , de utánanéztem és tkp. 50 perces filmekről van szó, így helyén van a dolog. Azért nekem három kérdés nyitott:
1. kapjuk-e Végvári Tamásunkat?
2. milyen a képminőség?
3. lesz-e legalább magyar felirat? (gyanítom, nem)

Az angliai Amazon oldalán konkrétan a tigrises filmről olvasható három dicsérő vélemény. Az elsőt 13 látogatóból 13 találta hasznosnak. A hozzászóló teljesen meg van elégedve vele, csak ajánlani tudja. Aki bírja az alábbi nyelveket (angol és/vagy német), annak a vásárláshoz a következő szöveg bátorító, illetve hasznos lehet:

"I came across this wonderful work when it was aired on BBC4. It was listed as an hour long program (shortish) & referred to as "A Wildlife Special", usually code for not very special at all by programme pushers.
Even with David Attenborough billed as the narrator (he does not present or appear except holding a tiger cub at the very beginning) I prepared myself to watch not expecting much at all. But I was wrong.
The quality of the photography is utterly superb. If you ve a decent TV or a Plasma/LCD you ll relish the extremely sumptuous glorification of colour throughout.
There are no wasted scenes or seconds of footage. Every image has direct & pressing relevance to the story being told which unfolds in a relaxing manner allowing the viewer to really  feel  what is being portrayed.
The music score is masterful too. There is a fantastic long shot at the start of the piece which zooms in from miles away to a warden on an elephant walking through the forest timed absolutely perfectly against the natural greens and orange of the surroundings. Film making of a very high order indeed.
I was totally taken aback by the warmth and feeling of this portrayal - the story of which is adequately dealt with by other reviews here.
The saddest part for me was the start of the closing credits where it says that one of the main photographers (Chip Houseman) died before seeing his own undoubtedly superb work.
Rent it or buy it. Either way it s a steal at the price. I have watched it many times now, and it just gets better.
David Attenborough is as always perfection itself in his role as narrator."

"Ich kam in diese wunderbare Arbeit, wenn sie ausgestrahlt wurde auf BBC4. Es war als eine Stunde lang Programm (shortish) und bezeichnet als "A Wildlife Special", in der Regel für nicht ganz besonderes auf allen von Programm Drücker.
Auch mit David Attenborough in Rechnung gestellt, wie der Erzähler (er nicht anwesend sein wird oder außer Betrieb ein Tiger Cub ganz am Anfang) Ich bereit mich selbst zu beobachten nicht viel zu erwarten. Aber ich war falsch.
Die Qualität der Fotografie ist absolut super. Wenn Sie eine anständige Fernseher oder ein Plasma / LCD Sie genießen die äußerst üppige Lobpreisung der Farbe ganz.
Es gibt keine Szenen oder verschwendet Sekunden Filmmaterial. Jedes Bild hat einen direkten & Drücken Relevanz für die Geschichte wird erzählt, entfaltet sich in einer entspannten Art ermöglicht dem Betrachter, um wirklich "fühlen", was dargestellt wird.
Die Musik ist meisterhaft zu. Es ist ein fantastisches lange Schuss zu Beginn des Stückes, zoomt in Meilen entfernt von einem Aufseher auf einem Elefanten zu Fuß durch den Wald zeitlich absolut perfekt gegen das natürliche Grün und Orange von der Umgebung. Film, der einen sehr hohen Auftragsbestand der Tat.
Ich war total erstaunt von der Wärme und Gefühl, von dieser Darstellung - die Geschichte, die angemessen behandelt von anderen Rezensionen hier.
Der traurigste Teil für mich war der Beginn der Abspann, wenn sie sagt, dass einer der wichtigsten Fotografen (Chip Houseman) starb, bevor seine eigenen zweifellos hervorragende Arbeit.
Mieten oder kaufen. So oder so ist es ein stehlen zu dem Preis. Ich habe beobachtet es viele nun mal, und es wird nur besser.
David Attenborough ist wie immer Perfektion selbst in seiner Rolle als Erzähler."

Felülírott kijelentem, hogy nincs ismerősöm vagy rokonom a Miraxnál, és sajnos megtámogatni sem fognak azért, hogy "tolom" a kiadványaikat. ;-)
0
2008. szeptember 17., szerda 21:02

0
2008. szeptember 17., szerda 20:01
Újabb David Attenborough sorozat 4 DVD-n, ezuttal a Miraxtól:

1. Tigris
2. Kígyó
3. Leopárd
4. Sas

0
2008. szeptember 15., hétfő 22:25

Forgalmazó:Mirax
0
2008. szeptember 15., hétfő 21:42
Nemsokára lesz egy-két díszdobi újra : Háborús Klasszikusok, Hitchcock, Peckinpah, Kubrick - ez utóbbit mondjuk nem igazán értem, inkább az új, kétlemezes extra kiadásokat kellene már végre kiadni itthon is... :-(
0
2008. szeptember 15., hétfő 20:54
Mi is mostanában szembesültünk a kiadvánnyal, de egyik nagyker sem tartja. Most próbálunk egyezkedni közvetlenül a kiadóval.
0
2008. szeptember 15., hétfő 20:40
Korábban a "kérdések" topikban már feltettem, nem kaptam választ most itt próbálkozok.

Néhány hete / hónapja megjelent Carl Sagan: Kozmosz c. sorozata idehaza is.
(7 dvd-s karton gyűjtődobozban, illetve digipack kiadásban.)

Itt nem lesz kapható?
0